kayıt

Gelecekteki bana notlar

  1. 1
    Uzaktan manzara seyretmek kolay tabii.
    bir dağın tepesine tırmanmaya cesaretiniz yok, ama zirveler üzerine methiyeler diziyorsunuz.
    derinlik, kelimesini dilinizden düşürmüyor, ama ne hikmetse sığ sularda bile boğulma tehlikesi atlatıyorsunuz.misal; siz gökyüzündeki bir kuşa bakıp, ne güzel süzülüyor diyorsunuz, bense onun kilometrelerce yolu teperek sıcak yerlere ulaşma çabasını görüyorum.

    hepiniz birgün bu açıdan bakacaksınız hayata. doğru olan bu demiyorum, olması gereken de bu demiyorum ama bir gün aynı pencereden seyredeceğiz bu sokakları. bu yolları aynı dalgınlıkla yürüyeceğiz. ben yirmimde öğrendim, silahlarımı kuşanmam zor olmadı. siz ellinizde öğreneceksiniz bunu. ne silah tutma gücünüz ne de isabet ettirme yeteneğiniz olacak. gebereceksiniz oğlum. yıllarca inandıklarınızın, yalan olduğunu anlayacaksınız. kimsenin size ihtiyacı kalmadığı zaman, sizin işinize yaramayan insanlara yaptığınızı birileri de size yapacak. yastıkları ısırarak hıçkıracaksınız. toplum da bunu kabul etmeyecek. antropozdandır diyecekler. torunları ziyaret etmiyormuş, yazık diyecekler. çocukları hayırsız çıktı, diyecekler. o zaman hesaplaşacağız. yaşattıklarınızın hesabı öteki tarafa kalmayacak. geçin onları. hele bi elden ayaktan düşün, o taptığınız eşyalar, kulu olduğunuz insanlar kurtarabilecek mi bakalım sizi..

    bana ne mi olacak. yirmilerimde öğrendiğim gerçeklerle yaşamaya çoktan alışmış, bütün planlarımı, ilişkilerimi bu gerçekliğe göre tasarlamış, bütün yatırımımı yapaylıktan kaçmak için kullanmış olacağım. mutluluğum da mutsuzluğum gibi gerçek olacak. en iyi ihtimalle ölmüş olacağım.cesaretim kırıldığı zamanlarda güçlü olmak, gücüm kalmadığı zamanlarda da cesur olmak zorundaydım. beni buna insanlar zorladı. tek başına yürüdüm, tek başına büyüdüm. bunun getirisi de işte bu satırlar oldu.

    yarın bir gün hep beraber bir felakete tanıklık etsek, sizin dizleriniz titrerken benim de dizlerim titreyecek belki; ama işte o anlarda ben sizden farklı olarak, gülümseyerek ıslık çalıyor olacağım.Bu farkındalığımı hiç kaybetmemek üzere hoşça kalmayın sizleri sevmiyorum..
  2. 2
    imla kurallarını öğrenmişimdir umarım. Eskiden bilmezdim.
  3. 3
    "türkçeyi öğren" notunu da içinde barındıran notlardır.

    yoksa sen gelmicekte ki notlar mısın?
  4. 4
    (bkz: senin geçmişini sikeyim)
  5. 5
    Gecenin mahmurluğu var üzerimde.Haliyle bir harf yanlış yazılmış.Hakarete varan yorumlarınız,kustuğunuz kininiz umurumda değil.Böcek kadar değeriniz yok gözümde.Kötü yorum yapan seviyesizler evet sizlere bu lafım.
  6. 6
    geçmişteki sana küfür ediyorsan, gelecekteki yabancıya güzellik yap oda sana küfürler etmesin.
  7. 7
    Yapılanları, yapılmayanları hiç unutma.
  8. 8
    492 2.5 üst
    496 h1
    512 kg var
  9. 9
    Kimse için kendini üzme, değer gördüğün kadar değer ver. Aptal olma sen çekpassın.
  10. 10
    (bkz: başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin)
  11. 11
    Sen aklına koyduğun her şeyi başardın :) Çünkü sevgin ve gücün vardı... Şuan yaşadığın her şey, olduğun yer aslında geçmişte söylediğin sözlerin duaya dönüşmüş hali. Bunu unutma
  12. 12
    Gelecek mi? The ahahaha.

    Sonra yine aynı not.
  13. 13
    Geçenlerde buldum ben böyle. 16 yaşındaki ben mektup yazmış ahjdbd.

    Düşündüğüm Tek şey bir tek kulağımızın arkası kalmış oldu. Mutlu mutlu yazmış falan, hayaller vs. Acıyarak kapadım zarfı.

    Gece köşesinden çakmakla yakarken itirazım var dinledim.
  14. 14
    Lütfen aptal olma para kazan. Para insan öldürmüyor. Kazan şunu.