kayıt

21 temmuz 2017 glenbet bakanlık tebrik ziyareti

  1. 1
    glenbet a.ş.'nin 19 temmuz 2017 kabine değişikliği ile çalışma ve sosyal güvenlik bakanı olan jülide sarıeroğlu'na yaptığı ziyarettir.

    glenbet a.ş. yönetim kurulu 19 temmuz'daki kabine değişikliyle çalışma ve sosyal güvenlik bakanı sn jülide sarıeroğlu'na tebrik ziyaretinde bulunmuştur. ziyarette glenbet a.ş. başkanı snglen'e mükremin oto galeri ve fetih 1453 oto yıkama referans şirketleri eşlik etmiştir.

    ziyarette yeni bakanının görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunulmuştur. kendisine ziyarette izmit pişmaniyesi ve liverpool şehrinden özel toplatılmış çiçekler takdim edilmiştir.

    ziyarette bahis bültenlerindeki kısırlık,glenbet'in harika bir şekilde kurumsallaşması ve glenbet'in vergi rekortmeni olması ana gündem maddeleriydi. sn. bakan glenbet'i başarılardan ötürü tebrik edip her zaman destek için hazır olduğunu bildirmiştir. iade-i ziyaret için sözleşilip fotoğraf çekimiyle ziyaret sona ermiştir.

    ziyaretimizin fotoğrafı: i.hizliresim.com/...

    glenbet bol kazançlar diler^^

  2. 2
    Sayın başkana eşlik edecekken ankara vizesi alamadığım için son anda gidemediğim ziyaret. Fakat gelen bilgiler, görüşmenin son derece olumlu geçtiği yönünde.

    Glenbet kurumsallaşmaya devam ediyor.
  3. 3
    dünyanın en mükemmel patronunun gerçekleştirdiği, über kurumsal bir ziyaret. patronla bakan arasında, başka yere bakarken çıkmış olsam da fotoğrafta güzel bir ziyaretti. Kurumumuz için hayırlara vesile olacağına inanıyorum.
    (patron zam pls)
  4. 4
    gerekli bildirimlerin yapıldığı ziyarettir. diğer yandan benim sadece bıyığımın çıktığı bir fotoğraf ile anılara kazınmıştır.
  5. 5
    Glenbet'e Bir bakan pişman bir de bakmayan. -_-
    Tebrikler glenbet
  6. 6
    ŞİMDİ KİMSE BİLMEZ, BAKANLA BEN BASINA KAPALI SGK PRİMLERİ İLE İLGİLİ BİR GÖRÜŞME YAPTIK. YAKIN TARİHTE MAAŞLARA ZAM GELEBİLİR, AMA DEVLET HASTANELERİNDE ARTIK MUAYENE OLAMAYACAKSINIZ. TABİ ÇÖZÜMÜ BULDUK HEMEN. ALLIANZ A.Ş İLE ÇALIŞANLARI TURUNCU+ NETWORK SAĞLIK SİGORTASI YAPACAĞIZ. PRİMLERİ DE MAAŞLARDAN DÜŞECEĞİZ. AZ ÖNCE BEN MAAŞLARA ZAM GELECEK DEDİM YA, MALESEF YALAN OLACAK GİBİ. ÜSTÜNE OTOMATİK BİREYSEL EMEKLİLİK VAR, +200 LİRA DAHA MAAŞLARDAN KESECEĞİZ. TABİ ONUN İÇİN DE 3 SİGORTA ŞİRKETİ İLE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR.
  7. 7
    bana biraz fotoşop gibi geldi ama siz bilirsiniz.

    fake ziyaret olabilir.
  8. 8
    üstünden 5 ay geçen kurumsallığın dibine vurduğumuz olay.
  9. 9
    bakanlık binasında sigara yaktığım için tartaklandığım ziyaret. ne maceraydı be.

    i.hizliresim.com/...
    • Şopu pavırpoyintle mi yaptın dayı oğlu xdd
    • paintçiyiz her daim. :D
  10. 10
    afyon'da hanımın babasından kalan kirazları toplamaya gittiğimiz günlere denk gelen mümtaz ziyaret. lakin kalbim sizinle idi...
  11. 11
    Üzerinden 8 ay geçen eşşiz olay.