kayıt

aynada kendine uzun süre bakan erkek gizli gay'dir

  1. 1
    evet arkadaşlar. günün "acı ama gerçek" tespitiyle karşınızdayım. kendini çekici bulan, aynada uzun süre kendisini süzen, en büyük özelliğinin yakışıklılık veya düzgün fizik olduğunu düşünen erkek gizli gay'dir. kendini parmaklıyordur. vurdurmak için fırsat kolluyordur. hele ki çıplak halde aynada kendisine bakan erkek kesinlikle vurduruyordur. canı erkek çekiyordur. rüyasında kerimcan'ı görüyordur. uzak durun böylelerinden.
  2. 2
    (bkz: yazanı ifşa eden başlıklar)
  3. 3
    Bir şey diyeyim mi? Ben kendimi de parmaklıyorum. Ama hiç gay hissetmedim. Acaba, yoksa?
  4. 4
    Gizli mi?

    Her erkek biraz gay'dir cnm asdf.

  5. 5
    aynada kendine uzun süre bakan erkek gizli gayse ben travestiyim, prenses elayım, bülent ersoyum...
  6. 6
    eh gün geçmiyor ki bu mecrada yeni bir şey daha öğrenmeyeyim. bugün de gizli gay olduğumu öğrenerek uykuya dalacağım. mutlu, gururluyum.
    önceleri aynada kendimi görünce yaşama sevincim sonsuza kadar benden uzaklaşırken son birkaç senede tipimden hoşnutum. baktıkça "lan aslında fena değilim ha" düşünceleri içinde aynadaki yansımamla birkaç dakika geçirmişliğim olmuştur. paranormal olaylardan korktuğumdan fazla da bakmak istemiyorum, ürkütüyor bir yerden sonra.
  7. 7
    Tespiti yapanların babalarını vücutçu erkekler sikmiş herhalde.
  8. 8
    Yine nece tesbitti ele üstad dediğim sözlüğe her girdiğimde yine zihnimi mükemmel şekilde açan başlık. Arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz böyle tespitleri ya freud falan sik yesin sizin yanınızda.