kayıt

eljif elmas

  1. 1
    Fenerbahçe'nin kadroya katmak üzere olduğu söylenen 17 yaşındaki makedon orta saha oyuncusu. Yaşına rağmen profesyonel tecrübesi varmış. Tam bir wonderkid diyorlar. Bakalım.

    Edit: düzeltme.
    • bro makedon diye okudum ben. bir bak istersen :)
    • Bu makedonları, macarları, arnavutları karıştırıyorum ben hep ya.
    • inşallah faydalı olur. genç çocuk, önü açık olsun :D
    • Bir yandan takıma genç isim katıldı diye seviniyorum ama bir yandan önünü tıkarız diye korkuyorum. Bakalım artık.
  2. 2
    oos ise başımızın üstünde yeri var. kop gel kral :(
  3. 3
    iddialara göre antic'in ikna edip getirdiği topçu.
  4. 4
    iki ayağını kullanabilen, top saklama özelliği olan, çalım atabilen, top kapan, dikine boş koşu atabilen, temiz gol vuruşu olan oyun görüşü olan, sahayı hem enine hem dikine görebilen bir genç isim.

    bunları sayınca süperstar sanılmasın. hepsinden ufak ufak yetenek gösterileri sunuyor. bu özelliklerinden 3 tanesi iyi derecede yapabilirse türkiye liginde cengiz etkisi yaratır.

    bizim yerli orta sahalar hücum hattına gitmiyorlar, bu çocukta bu özellik var. yani topu ileriye ya da kanatlara attıktan sonra stabil kalmıyor, ceza sahasına koşusuna devam ediyor.
    ikiye bir yapabiliyor.
    benim yeteneğim var koşmayım, ileride dikileyim, top kapmayım da yapmıyor.

    modern futbolun aradığı box to box etkisini hissettirdi. ama daha şimdiden fenerbahçe'yi uçuracak, 20 milyon euro'ya satacağız falan bunlar gerçekçi değil. kesinlikle gelişimini sürdürmeli ve biz kulüp olarak oyuncu geliştirebilen bir kulüp değiliz, alper, salih, ozan tufan, stoch bunlar hep genç isimlerdi.

    ayrıca elimizde halihazırda bu işi bir tık daha iyi yapan erdi can şehit var, fakat yerli olduğu için, altyapıdan çıktığı için hiiiç düşünülmüyor.

    edit: yabancı sayılıyor mu bilmiyorum, ama sürekli yerdiğimiz 30 yaş üstü transfer hamlelerinin arasında, 18 yaşını doldurmamış bir ismin değerlendirilmesi açısından takdir ediyorum. kim izlemiş ve kadroya dahil edilmesi için uğraştıysa eline sağlık. olur yada olmaz o başka. bu tarz isimleri almaya devam etmeliyiz.
  5. 5
    bugün fenerbahçe formasıyla ilk kez sahaya çıkan 17 yaşındaki makedon. taraftar top eljif'in ayağına geldiği anda alkış tutuyor. genç isim her zaman heyecanlandırıyor taraftarı. insanlar diyor ki belki bu çocuk kariyerinin sonuna kadar bizde kalacak. belki efsanemiz olacak. ya da kendini gösterip çok iyi bir bonservisle büyük takıma gidecek belki diyorlar. neresinden bakarsan bak heyecanlandırıyor genç bir oyuncu. keşke yukarıdakiler de bunu anlayıp altyapıya gereken önemi verseler, yurt dışından böyle genç isimleri toplasalar. vallahi bıktık 32 yaşında gelip 34 yaşında gidenlerden.
  6. 6
    fenerbahçe'nin bugün, neto, janssen ve kendisiyle ilgili yaptığı imza töreninde türkçe konuşarak beni şaşırtmıştır. ayrıca sempatik cevapları ile de kendisini sevdirmiştir. yolun açık olsun yiğidim.
  7. 7
    ocak ayında a takıma katılacak olan oyuncu. sabırsızlıkla bekliyoruz cankuş.
  8. 8
    Makedonya futbol federasyonu tarafından "yılın en iyi genç oyuncusu" ödülüne layık görülen fenerbahçelu futbolcu. Umarım bu çocuğu harcamayız.
  9. 9
    hürriyet'in haberine göre forma şansı bulamadığı için, ayrılma isteğini yönetime ileten futbolcu.

    (bkz: ayrıladur çocuk)
  10. 10
    (bkz: adam olacak çocuk)
  11. 11
    salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya. ulan başıboş yılkı atı gibi koşmaktan başka bir şey bilmez misin sen???
  12. 12
    Enerjisini doğru kullanmada büyük sıkıntısı var.Yetenekli fakat altyapı eğitimi zayıf kalmış anlaşılan.Vadettiği potansiyele bu gidişle ulaşamaz.
  13. 13
    Napoli'nin transferi için fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı açıklanan genç.

    twitter.com/...
  14. 14
    twitter.com/...

    napoli'yle anlaşmış diyorlar fenerbahçe maçlarını takip etmediğim için sormak istiyorum sizce bonservis bedeli normal mi ?
  15. 15
    Belli bir potansiyel vadediyor fakat bahsedilen bonservis ücreti pek normal değil. En fazla 10 milyon euro eder.
  16. 16
    15 m € iyi para. Futbol piyasasına bakıldığında eder. Frey 2.5 ediyor.
  17. 17
    Veda paylaşımı yapmış olandır.

    twitter.com/...
  18. 18
    güle güle delioğlan. inşallah çok güzel yerlere ulaşırsın. çok koşuyorsun, enerjin yüksek. tek vuruşların da güzel. türkü dinlediğin hikayeleri gördükten sonra ki öyle herkesin bileceği popüşer işler değildi...daha fazla sevdim seni.
  19. 19
    Transferi resmi olarak açıklandı.

    twitter.com/...
  20. 20
    elif elmas olarak yazmIs bazI gazeteler adInI. abi yapmayIn yav dalyan gibi delikanlI elif mi olur? gerci adI elif okunuyomus ama olsun duzgun yazIn yine de yazarken.
  21. 21
    bir kişi burada transfer şike işte bilmem ne falan derse ağır söverim.
  22. 22
    (bkz: yengeye elif dedin usta)

    Bence komik.
  23. 23
    napoli başkanı'nın yüksek meblağlarda kredi kullandığı banka: unicredit.

    yani yapı kredi'nin ortağı. başka söze göre yok.
    • büyük oyun çözmece... garry için de bi entry bekliyorum orada malzeme daha çok
    • orada açıklama geldi direkt diğer tarafın değişen başkandan yıllık 2,5 euro kiralama ücreti, en son bu ücret zorunlu satın alma opsiyonundan düşülecek. maaşın tamamı.
    • ben teori okumayı seviyorum yav gerçeği ben de biliyorum :(
    • yapma pls, bu çocuk net iyi futbolcu. 18 değil 30 da ederdi.
  24. 24
    3 maç kaybetse küme düşecek takımdaki vasat bir oyuncuydu. Böyle paralar veriliyorsa bu tiplere Napoli gibi takımlar juve şampiyonluğu izlemeye devam ederler.
  25. 25
    ulan gelirken 300bin giderken 18 milyon. giderken aglatmadi da degil. soyle ki; alex, lefter gibi buyuk oyuncu olmak istedik olamadik, ama elmas olduk... top gibi agladim duyunca. ileride seni o sanli formayla tekrar gormek dilegi ile yolun acik olsjn