kayıt

Anın betimlemesi

  1. 133
    sırtımdaki ağrı ile sırt sırta uzanıyorum aslında misafir olmadığım evimde misafire açılmış gibi duran koltukta. avizenin içinde yetersiz fakat bembeyaz bir ışığa hapsolmuş gözlerim, yorganımın içine sıkışmış, kanepe boyunda bir adamım. elimde kitap. aslında kutup. içerdekiler annem, babam 'doğduğun ev kaderindir' izliyor. kaderimle yatıyorum.
  2. 132
    oturuyorum. düz. odanın duvarları türbe mavisi. (bkz: fazla realist edebiyat)
  3. 131
    arka koltukta kedi uyuyor, sağ tarafımda kum torbası duruyor, önümde bilgisayar açık. biraz spor yapıp biraz bilgisayardaki işimi hallediyorum. havanın kasvetli olmasından ötürü mutluyum.
  4. 130
    Battaniye benzeri kalın şalıma sarılıp oturuyorum. Karşımda pc var, elimde telefon. Masanın üzeri biraz dağınık; ajanda, not kağıdı, kolonya, el kremi, toka, kalem masanın üzerine yayılmış halde.
    Kahvaltıya gideyim de içim ısınsın çayla diye bekliyorum bu şekil.
  5. 129
    sadece ekranın ışığı var içeride,dizi izliyorum arada bir durdurup burada yazılmışları okuyorum, kahve yudumluyorum,

    prenses monitörün önünde uyuyor ara ara arka patilerle klavyeyi itirip yer açmaya çalışıyor kendine.
  6. 128
    battaniye yataktan sarkmış eğilip almam lazım üşeniyorum, gece lambası odayı aydınlatıyor hafiften, müzik dinliyorum hayatı sorgularken ve gecenin verdiği hüzün doldurmuş durumda şu an odayı. İyi geceler
  7. 127
    hafif serinlik, çırçır ötüşen böcekler, civarımda kurumaya çalışan çamaşırlar, çiçeksiz saksı, dondurma yalayan kedi, sigara ve müzik.
  8. 126
    Çikolata emcükledim. Bulaşık makinası ile bakışıyorum.
  9. 125
    Buzdolabına koymayı unutulmuş yemek hüznü var içimde.
    Neden toyberk neden?...
    (bkz: Depresyon tüccarı kız beyanatları)
  10. 124
    Sahil kenarında taşlarda oturmuş başımı arkadaşımın bacaklarına koymuş uzanıyorum, burda ölebilirim.
    arkadaşım açıktan psikoloji mezunu terapi yapıyo bana.
  11. 123
    Güneşten rol çalmış bir yapaylığın altında, şarkılardan rol çalan yağmuru dinliyorum.
    Parmaklarım kalemi katletmiş teknolojiye dokunuyor usulca.
    Kulağımda ise birilerinin absürt tecrübelerinin ezgileşmiş hali var.
  12. 122
    salonda teklide oturuyorum, cam acik guzel guzel esiyor. bir de bugun hic cay icmedigim icin kafam iyi degildi oturup sallama cay ictim. 11'de uyumayI planlIyorum.
  13. 121
    aile fertlerinin yalnızca uyumak için girdiği odada eski bir çekyatın üzerine serilen çiçekli örtüde uzanıyor, gece lambasının verdiği loş ışıkla bir nebze de olsa ruhumu dinlendiriyorum. aklım karmakarışık neyin doğru neyin yanlış olduğu idrak edemiyor ve düşünmekten bi tap delirmeye gün sayıyor. ruhum, sığmıyor artık bu odaya bu eve, bedenimde sıkışmış can çekişiyor ve artık nefes almak bile ızdırap gibi geliyor. yüreğim, kimseyi duymak istemiyor kapatmış kulağını gözünü olup bitene özlemle yanıp tutuşuyor, tek isteği sevdiğine kavuşmak. sevdiğinin yüreğine sarılmak , tekrar heycanla çarpmak, içi içine sığmasın istiyor.
  14. 120
    kediyle beraber odada yatIyoruz. sivrisinek gorduk ve yakalama konusunda ikimiz de birbirimizden beceriksiz olunca napcaz bilemiyorum umarIm beni sokmaz....
  15. 119
    Ön koltuktan gelen acı acı ter kokusu, ağlayan çığlık atan bebekler, ani fren, uyuyamamak ama her şeye rağmen cam kenarı cazibesi.
  16. 118
    Tek dalım kaldı. Öylece duruyor. Az sonra zıkkımlanmayı bekliyor tarafımca. Ama önce biraz müzik.
    • Ölcen
    • Evet, Ama sen çirkin ölcen
  17. 117
    ofiste masama gelen sıkıcı kadının gitmesini beklerken tam şu anda entry girerken kendime çalışıyor havası veriyorum.
  18. 116
    4-5 kadının mutfaktan gelen bıdı bıdı sesleri fonda... yatak odasına kendimi kapattım 'kahvaltı hazır' denmesini beklerken sözlüğe bakınıyorum.
  19. 115
    Odamdan bunalınca kendimi oturma odasına attım koltuğun birine serdim çarşafımı. Şimdi de çarşafın üzerine hoplayıp Saatin tiktakları eşliğinde entry yazıyorum.
  20. 114
    Muhteşem ballı sütlü saç açıcımı elimden yeni bırakıp saçlarımı yoldum.
    Bir yandan camlar kapalı olmasına rağmen serin olan evim bir yandan da ıslak saçlarım sabaha kurur mu korkusunun verdiği dengesizlikle buraya yazıyorum.
    Selamlar.
  21. 113
    Ben vantilatör sevmiyorum diye klima'nın tamiri için savaş verdiğim için vantilatörü açmamama rağmen "kedi için" bahanesi ile açtım. Güzelmiş aslında. Ama eski tip korku videolarındakinden bu. Tepede tavan vantilatörü diye olanlardan. Keyif pezevengi badem kitabımın üzerine uyudu, birkaç dakikalığına sözlüğe uğradım ben de.
  22. 112
    yer minderine bagdas kurup oturdum, alnImI sandalyeye dayadIm telefona bakIyorum. arkada cam acIk, serin serin esiyor.
  23. 111
    bir elimde dondurma, diğer yandan bilgisayarda cennet mahallesi açık, vantilatör enfes enfes esiyor. yemin ediyorum 10/10 aktivite. bunu yazmak için sözlüğe geldim, bye.
  24. 110
    salonda siyah kadife koltuğumda pijamalarımla oturuyorum. hiçbir yerden esmiyor klima bozuk. saçlarımı boyadım tekrar siyaha, şu an fark ettim yıkama zamanı gelmiş.
  25. 109
    odada yer minderinde uzanIyorum, internet en iyi burada cekiyor (2 bakla xd)
    pufur pufur esiyor cam acik arkada. burda boyle sIzIp kalsam fena olmazdI.