kayıt

Anın betimlemesi

  1. 76
    yeterince eşyalandırılmış ve beyaz badana üzerine biraz da sim attırılmış duvarlardan oluşan , bir minik pencere ve bir adet de balkon kapısına sahip olan , bir çok durumda ve dört mevsimin ikisinde havadar olarak nitelendirebilen şirin bir oturma odasında , televizyonu karşısına almış kanepelerin en büyüğünde yatar pozisyonda ve kucağımda laptop ile şu bir türlü bitiremediğim cümleyi bitirmek için savaş verir halde vakit öldürmekteyim.

    kanepe vizon rengi
    laptopun kasası parlak gri
    mouse'um siyah
    ve gözlerim ise ela

    nem çok fazla
    ve nem çok fazla...

    yazarın kendisine sitemi : uzun cümlelerimde kelime tekrarından kaçınmalıyım , artık sıkıcı bir hal almaya başladı
    bak yine bir dedim.
  2. 77
    Annemle wow yarışına girdik. Üstüne fal kapattık. Tv açık ama neler dönüyor bikmiyorum. Aynı pozisyonda oturduğumuzu yeni fark ettim. Onun çorapları bile çicekli delireceğim.
  3. 78
    Telefon ışığının kanlı gözlerime vururken yarattığı ağrı düşüncelerimi etkileyip ne yazacağımı unutuyorum.
  4. 79
    Üçlü prizi üçlü prize takarak ana prize ulaşmaya çalışıyorum.
    Eve elektrik hattı döşesem daha kolay olabilirdi.
  5. 80
    mutfakta coco cola ile kafayI bulmaya calIsIyorum. buldum da. asit falan kar etmiyor bir yudumda iciyorum. canIm uzun zamandIr boyle cola istemedi ve ayrIca cola icmiyordum yazdan berı
  6. 81
    Koltuğun köşesinden annemlere trip atıyorum. Televizyonda Karadeniz şarkısı söyleyen çakma bir koray avcı var. Çok itici.
    Keşke birisi kanalı değiştirse.

    Yeni yıla böyle girdik bakalım.
  7. 82
    ahmetbeyli sahilinde bir çadırda rakı içiyoruz. 2 arkadaş kafaları bulup rüzgarlı ve soğuk havada denize giriyorlar. umarım gecenin sonu AFAD ekipleri ve jandarmalı bitmez.
  8. 83
    bilgisayar masasının önünde oturuyorum. kahverengi, oldukça eski bir bilgisayar masası. kenarları soyulmuş, rengi kaçmış. üzerinde 10 belki 11 yıllık bir casper bilgisayar. iki kere format atılmış onun haricinde bugüne kadar dayanmış. masanın üzerinde açılmamış iki litrelik bir kola var her gece olduğu gibi. onun yanında bir litrelik kutu bira var sanırım dörtte biri ancak kalmış. bir adet peynirli soğanlı ruffles açık ve yarım şekilde odayı kokutuyor. biten baharatlı doritosun pakediyse dürülüp bükülmüş, bilgisayar monitörünün arkasına sokuşturulmuş. hiç açılmamış yarım kilo da tuzlu fıstık var. arka planda diğer sekmede izlediği satranç maçının hamlelerinin oluşturduğu tak tuk sesler, uyuyan kedisinin arada çıkarttığı homurdanmalar ve azmış diğer iki kedisinin eş istiyorum diye evde feryat figan bağırışlarının arasında tek başına oturan saçı sakalı karışmış göbekli ve kısa, 170'lik vücudunun alabileceğinden fazlası bir özlem ve iç sıkıntısıyla rahatsız sandalyesinde oturmakta olan bir çocuk...
  9. 84
    Her yer dağınık, etrafta pantolonlar, alkol şişeleri.. ben yorganın altında hastayım ve yarın finallerim başlıyor üstelik 2 sınava gireceğim yarın.

    Daha fazla bir şey demek istemiyorum, 2019 senin amk cocu.
  10. 85
    Işığı kapatıp İki tane de mum yaktım. Fonda sezen çalıyor ve ben de eşlik ediyorum ona. İyice sarındım battaniyeme
    çektim perdeyi de. sokak lambası ve ay ışığı eşliğinde yağan karı izliyor, şarkı söylüyorum.
    Ama iyiyim. Dinleniyorum.
    İç huzur böyle bir şey olsa gerek. Kendimle kucaklaşıyorum sanırım bir de. Neler yaşamışım öyle. Neler atlatmışım... Yaşarken fark etmiyor da insan, tam şu anlarda hissediyor bütün bitkinliğini.
  11. 86
    tekli koltukta oturuyorum sol tarafta tvde bir film acIk karsIdaki koltukta da babam var.

    kanal a para ve film de baba 2 xd.
  12. 87
    Camış gibi uzandım. Pc’de dogs of berlin, televizyonda o ses türkiye yılbaşı programı, telefonda instagram, yanımdaki ile dedikodu.

    Karmakarışık ama aşırı renkli.

  13. 88
    Üçlü koltuğa ayaklarımı uzattım oturuyorum. Üşüdüğüm için su torbasını da aldım yanıma. Üzerimde pike, ayak ucumda annem var.

    Televizyondaki filme bakıyordum ama babam kumandayı ele geçirdiği için zap mağduru olmaktayım şu an.
  14. 89
    Koltuklar işgal altında. Ben de devrilmemek için direniyorum.
  15. 90
    yataga uzanmış önümde bilgisayar elimde kahve bi yerden bi şeyler izliyor bi yandan da sözlükte takılıyorum ardından masumiyet müzesi ve kapanış
  16. 91
    Beynim savaş alanı, sabahtan beri yarınki sınava çalışıyordum yarım saat önce bıraktım.

    Uzandım yatağıma, kulağımda kulaklık, zihnimi dinlendirmeye çalışıyorum.
  17. 92
    yer minderinde yatIyorum tvde kim milyoner olmak isteri izliyorum. hemen sag trafImda yuvarlak olmus uyuyan kedi var. sIrtIm agrIdI ama kedi rahatsIz olmasIn diye kalkamIyorum.
  18. 93
    Sırtımı petege yaslamış,kulaklıkla muzık dınlıyorum ve bunu yazıyorum
  19. 94
    üstümden aygır geçmiş gibi.
  20. 95
    Finallerim bitti evime geldim. Annem karşımda örgü örüyor, babam kendince komik videolar açıp onlara gülüyor ben ise onları izliyorum. Huzurlu bir ortam. Mutluyum.
  21. 96
    Yatağa yüz üstü uzanmış, ayaklarım havadayken şarkı dinleyip (azar azar da söyleyip) telefonla oynuyorum.
  22. 97
    yarın girecek olduğum sınavın endişesinin okumamı engellediği celiné romanı, bu girdiyi yazarken klavyeye uzattığım kollarımın arasında, klavyenin hemen ardında yan pozisyonda, ellinci sayfası fosforlu bir kalemle, ancak kalemin kendisiyle işaretlenmiş halde, ömrümün büyük kısmını tükettiğim, tarhana rengindeki -aslında canlı bir turunculuktaydı, zaman onu soldurdu-masanın üzerinde durmakta ve huzursuz etmekteyken, tam karşısındaki, göz akları kırmızı, gözü siyah, bana bakmayan, gözleriyle aynı renkteki dili ve tasması, bembeyazlığı üzerinde daha fazla belirginleşmiş,sol ön ayağı kırılmış, taştan bir süs köpeğine bakarak rahatlamayı deniyor ancak tam anlamıyla isteyemiyorum.plastik saksıdaki durmaksızın uzayan kaktüsü, iki şişe öksürük şurubunu seyrediyorum. bu hastalık rengindeki duvarlar arasında, her zaman yaptığım gibi hiçbir şey yapmadan bekliyorum. derinlik istiyorum, biraz daha, biraz daha
  23. 98
    hemen sağ tarafımda beyaz yatak örtülü bir yatak, duvarlarda kitaplarla dolu raflar, altlı üstlü duran; leyla ile mecnun ve nazım hikmet tablosu, bilgisayar faresinin altında boş beyaz a4 kağıtların olduğu şeffaf bir dosyadan oluşmuş geçici mousepad. kalvye arkasında dağılmış hikaye yazılı kağıtlar, üzerinde dostoyevski'den kumarbaz kitabı, onun üzerinde adaptöründen çıkarılmış sarj aleti, usb girişi bana dönük 'fast charge' adaptör. kağıtların altında yüzde 65'i gözüken bir adet ehliyet...
  24. 99
    Babam eve geç geldi anahtarla sessizce açtı kapıyı annemin uyumadığını gördü benim odama geldi. Şu an playstation'dan nba oynuyorum gelmiş beni izliyor annemin söylenmesinin korkusundan yanımda şu an :d
  25. 100
    Sağ tarafıma uzandım, uykumun gelmesini bekliyorum. Telefonumun kısa şarj kablosu yüzünden entry girmekte zorlanıyorum. Masa lambam açık ve kapı tarafına doğru bakıyor. Bu şekilde ışık gözümü rahatız etmiyor.