kayıt

9 temmuz 2017 indeed mesaj rezaleti

  1. 1
    Bugün cv yolladığım bir ilan sonrası bana atılan bir maili sizlerle paylaşıp, bunun aracılığıyla bütün kutup sözlük sırtlanlarından özür diliyorum sizin günahınızı almışız. Sizler daha yavruymuşsunuz^^. Bu arada uzun diye okumak istemeyen olursa kısaca kendime metres arıyorum diyor çok değerli yavşak adam olamamış yüksek mühendisimiz.

    Düşüyor mu böyle diye düşündürttü.

    www.exkutupsozluk.com/...
    • yazının tamamını okudum, kız arkadaşıma ayrılık msjı yazıyorum şuan, onca yıllık sevgilim bana bu kadar detaylı msj atmadı, herifin çocukluğundan bahsetmediği kalmış bi. ayakta alkışladım. (bkz: adam abaza ama çalışıyor)
    • Duygusal çalışmış pezevenk ahsjskla..
  2. 2
    tüm sözlük olarak destek verdiğimiz elim bir hadisedir.

    yetkililerin bu hususla ilgili olarak harekete geçmesini istiyoruz. umarım çabalarımız bir sonuca varır.

    sizlerden de ricam ilgili twitter linkini rt ederek sesi duyurmanız. sosyal medya o kadar büyük bir yer değil mutlaka ilgililerden duyacaktır.

    twitter.com/...
  3. 3
    rezalet değil bir cins sapıklıktır. aklı belden yukarıya çıkamayan toplumda mühendis de olsa doktor da olsa kafa aynı kafa.

    birçok iş ilanına bakıyorum. sadece alanım içinde değil farklı branşlarda da işlere bakıyorum. genel işveren mantığı aynen bu. gelsin sekreterlik de yapsın kucağımda da otursun kafası. cidden gezegende kadın olmak çok zor da bu memlekette biraz daha zor.
  4. 4
    elimizden gelen desteği verdiğimiz kötü olay. kötünün de ötesi orospu çocukluğu. inşallah bunun gibiler, bu hareketleriyle uzmanlık vasıflarını kaybederler.
  5. 5
    Bunlardan her yerde var. Adam sekreter arıyor, kriterlere dekolte kıyafet giyebilen yazıyor zihniyete bak xd
    i.hizliresim.com/... giyimine özen gösteren yaz bari sadece. Sonra çağrı merkezi müşteri temsilcisi bulmak için ilan veren adam aslında cinsel ürünler satan bir yerdir ama bunu başta söylemez, yüz yüze görüşmeyi öne sürer falan.

    Umarım hak ettiğiniz muameleyi görürsünüz.
  6. 6
    bu rezaleti net ortamında yayacak, samimi, içten, açıkgörüşlü, zor zamanlarda zırtına dayanabileceğimiz bayanların telefon numaralarıyla birlikte bir adet fotolarını serin sohbet'ten göndermelerini rica ediyorum.

    lütfen 12 dakika dinleyin: www.youtube.com/...
  7. 7
    günümüz türkiye'sinin durumunu sarih bir şekilde açıklamaktadır.

    şimdi eğri oturalım doğru konuşalım her yerde var bunlar, sadece ender durumlarda yani bunun gibi ortaya çıkıyorlar.

    yoksa sokakta karşılaştığınız her 3 erkekten 1'i bu şekilde.

    hele şöyle tam türkiye'nin ortasına geldiğiniz zaman bu sayı 2'de 1 oluyor.

    bu sözlerim "aman canım infial yaratmaya gerek yok." şeklinde değil, "her hanım arkadaşımızın başına böyle şeyler gelecek, hazırlıklı olun ve hadise vuku bulduğunda tavrınızı koyun." şeklinde algılanmalıdır.

    (bkz: tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır)
  8. 8
    Öncelikle kutup sözlük sırtlanları olarak bu kişiyle kıyaslanmış olmaktan, böyle aşağılık bir girişimde akla gelmiş olmaktan oldukça rahatsızız. Böyle ahlaksızlar, böyle işini kötüye kullananlar ve soluduğumuz havayı kirleten insanlar bizlerle aynı cümle içerisinde kullanılamaz. Bizim belli bir felsefemiz var. Bizler, ne zaman ne yapmamız gerektiğini ve nerede durmamız gerektiğini bilen insanlarız. Bizler, kendimizden önce karşıdakini düşünür ve onu incitmemek üzere hareket ederiz. Felsefemizi daha detaylı olarak öğrenmek isteyen hanımefendileri özel mesaja bekliyorum.

    Umarım bu konuda sözlük olarak gücümüzü gösterip işini böyle kötüye kullanan ahlaksızlara gereken dersi veririz. Bir de biriniz arkadaşa gittiği illerdeki genelevlerin telefon numarasını yollasın. Kendisi bu işi görmek için yanlış yerlerde çaba harcıyor.
    • Özür dilerim duygularınızı incittiğim için öyle bir niyetim yoktu sevgili putuk.. :((
    • Estağfurullah efendim. Bu sapık zihniyetin en büyük düşmanız bizleriz. Çünkü bunlar yüzünden zaman zaman biz de yanlış anlaşılıyoruz.
    • Anlayışınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim :)
    • Haklı kelimesinin anlamı bu yazıdır bir sözlük sırtlanı olarak destekliyorum
  9. 9
    Ve beklenen espri geliyor;

    indeed dereye taş bulamadım...
    • özlenen mizah. beğenmeyen arabistan'a !
  10. 10
    dilediğimiz kadar sövsek de maalesef bitmeyen, bitirelemeyn hatta övünülen bir şey gibi ricalarla döşenmiş bir örnektir. daha niceleri umarım tez zamanda böyle ifşa olur da millete sulanmazlar.

    bir tarafın kopsun emi.
  11. 11
    bu olay aklima bizzat kendim yasadigim olayi hatirlatti. Sene 2005 Kazakistan'da bir gece klubu. Biz genciz gitmisiz eylenmeye ama gel gorki 50 60 yasinda 2 3 adam gelmis 20 li yaslarda kizlarla pistin ortasinda sarmas dolas, sacma sapan hareketler yapiyorlar. Icimden gecen sunlari videoya cekelim bulalim kim olduklarini kizina belki torununa gonderelim ne yaptiklarini.
    Bu elemana yapilabilecek en guzel sey yaptigini esine dostuna tanidigina gondermek olur facebook tan vs. ama kim yapacak?
  12. 12
    Artık hayatın içerisinde sürekli karşımıza daha fazla çıkmaya başlayan örneklerden sadece bir tanesiydi. Büyüğüyle, küçüğüyle benim beklediğimden çok daha fazla tepki aldı. Böyle bi durumda birlik olmak hem insanı mutlu ediyor hem de nedense üzüyor. Yani bunu görünce insan keşke hep böyle olabilsek diye geçiriyor içinden^^ açgözlü olmayacağım, olsun bi kere bile olsa bunu görmek güzeldi. Destek veren, vermeyen yahut veremeyen her yazara teşekkür ederim. Her haksızlığa, haketmediğimiz her duruma karşı hep böyle güçlü kalabilmek dileğiyle.
    • ya sen bunu kime anlatsan ayiplicak, seninle beraber olucak, arkalarini donduklerinde bu kisilerin ayni seyi bir baskalarina yapmadiklarini nereden bilebilirsin, bu tip konularda millet hep fake tepkiler verir, yada evet verdikleri tepkiler gercek ise
    • sayet social media dan oteye gecmez, her konuda bu boyle sadece bu konu degil, ozet burdan sana verilen fake destek veya gercek ama social media oteye gecmeyen destek maalesef hepboyle olacagi anlamina gelmiyor, gelmicekte, gelmedide, guzel bir temenni..
    • Yani ne demeliyim sevgili gerardnz, aslında hepiniz aynısınız pis yavşaklar falan mi?? Kafalarını soktukları kuma geri dönmelerine bir nebze fayda sağlayacak her şeyi yaparım. Çünkü onlar zaten hep varlar.
    • Önemli olan bir daha bunu yapacak cesareti bulmamasini sağlamak. Kusura bakmayın asıl niyetleri ne olursa olsun ben bugun tepki gösterme nezaketinde bulunan herkese yine teşekkür ediyorum. İyi günler.
    • canim benim cok umutlusun, cok gencsin, tesekkur etmeye bir sure daha devam ediceksin ama bi bok degismicek, kafalarida kuma falan girmicek, nerde yasadigini unutma once, hep aklinda olsun. ha bi de yavsaklar diyip genellemeseydin keske.
      iyi geceler
  13. 13
    evet maalesef bu rezaletten çok var.
    belki işe alınırım düşüncesiyle dişiliğini ön plana çıkararak iş görüşmesine gelen 'bayan dekolte'lerden de çok var.

    ve hatta insanlığın noksan kaldığı o kadar çok yazıklar olsun noktası var ki..
    vicdan iğneleriyle akupunktur şart.