kayıt

12 ekim 2017 unicaja malaga fenerbahçe doğuş maçı

  1. 1
    son şampiyonun sahaya indiği maç.

    2017-2017 euroleague normal sezonun ilk maçı. kadro kalitemiz bence düştü ama rotasyon açısından zenginleştik. melli nefis bir transfer ve izlemek için can atıyorum, guduric ise kalinic gibi ya da nunnally gibi olacak sanki, ilk sezondan pek bir şey beklememek gerekiyor.

    başlama saati 22:00
    yayın beinsports.

    son olarak evet biz bu sene de basketbol :/
  2. 2
    2016-2017 sezonu turkish airlines şampiyonu fenerbahçe doğuş ile 2016-2017 sezonu 7days eurocup şampiyonu unicaja malaga'yı karşı karşıya getirecek olan turkish airlines euroleague 2017-2018 sezonu 1. hafta mücadelesi. daha geçenlerde düşünüyordum neden basketbolda avrupa'da süper kupa tarzı bir şey yapmıyorlar diye. bugün baktım ki bu şekilde denk gelmiş ve bu iki takım sezonun başında karşı karşıya gelecekmiş zaten. bir nevi süper kupa yani. iki takım da sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyecektir. obra'nın askerlerine inancımız tam.
  3. 3
    ilk çeyrek 20-20 sonuçlandı.

    pek organize değiliz. öte yandan malaga maçı çok istiyor. zaten bu sene deplasmanlar her zamankinden daha farklı olacak, herkes son şampiyonu yenmek isteyecek. bu maçı kazanamazsak şaşırmam ama. daha hazır değiliz, belli.
    • netspor20 yaz karsim sık kullanılanlara ekle
  4. 4
    36-41 ikinci çeyrek skoru.

    ikinci çeyreğin ilk 6 dakikası eski fenerbahçe'yi izledik. pota göstermeyen savunma anlayışını izledik ama sonrasında o görüntü bozuldu gene. ilk çeyrekte olduğu gibi dağınıklık söz konusuydu. zamanla oturacak belli.
  5. 5
    4. çeyrekte ev sahibi malaga 13-0'lık seri yakaladı ve öne geçti 60-57. ardından topu kapan vesely'i indirdi mccallum ve teknik faul aldı. yoksa sayı atamıyorduk. 60-58
  6. 6
    68-60 4. çeyrekte son 2 dakika.

    ilk yarıda sloukas çok iyiydi ama ikinci çeyrekte o da ayakta duramıyor. şu an yokuş aşağı ivmemiz artıyor. geçen sene takımın lideri bogdan yok, dixon yok, udoh yok. birisi takımın lideri olmalı şu panik anlarında sorumluluğu üzerine alması gereken birisi. datome yapmaya çalışıyor ama çember dövüyor şimdilik.
  7. 7
    68-67 sonuçlanan maç. son top bizde idi ama olmadı. sloukas basketi atamadı.

    bugün kötü oynadık, özellikle ikinci yarı. ne yazık ki kaybedeceğimizi ilk çeyrekten hissetmiştim. bu şekilde dağınık oynarsak, pota altında sert olmaz ve kısaların drive mani olmazsak zor maç kazanırız.
  8. 8
    fenerbahçe'nin 68-67 mağlup olduğu maç.