kayıt

çiftlik bank

  1. 1
    facebook'ta sürekli karşıma çıkan reklamları yüzünden sövdüğüm hede.

    bir saadet zinciri mi acaba? çözemedim...
  2. 2
    önceleri facebook'ta karşıma çıkan, şimdilerde de ulusal televizyonlarda reklamları boy gösteren uygulama.

    bakın bunun altından çok pis kokular geliyor. saadet zincirlerinden biri gibi.
  3. 3
    internette dolaşırken şöyle bir bilgiye rastladım gayet mantıklı geldi.

    teknoloji alanında yaşanan gelişmeler neticesinde insanlar çoğu vaktini bilgisayarlar başında geçirir oldu. bilgisayar başında geçirilen vakitlerin eğlenceli olduğu kadar kazançlı da olmasını isteyenlere fırsat sunan çiftlik bank oyunu, günbegün popülerliğini arttırmaktadır. peki, çiftlik bank nedir? çiftlik bank nasıl bir oyundur? sanal bir çiftlik oyunu olan çiftlik bank, genç girişimci mehmet aydın tarafından ağustos 2016’da oyun severlerin beğenisine sunulmuştur. stratejik bir plan ve program ile gelişen ve büyüyen oyun sayesinde kullanıcılar hem eğlenceli vakit geçiriyorlar, hem de reel para yatırımları ile kazanç elde ediyorlar. oyun projesine 10 bin tl gibi cüzi bir miktarla başlayan çiftlik bank ceo’su aydın, başarısını çiftçi bir aileye mensup olmanın getirdiği deneyime ve azimli çalışmalarına bağlıyor. çiftlik bank güvenilir mi sorusuna çok kısa bir sürede yanıt veren oyun, bilişim ve hizmet sektöründe alışılmışın dışında bir güven olgusu yaratmış durumdadır. oyun nasıl oynanıyor? sanal ortam üzerinde oynanan oyunda, kullanıcılar çiftliklerini doğru stratejiler doğrultusunda geliştiriyor ve büyütüyorlar. bu büyüme ile çiftlik bank kullanıcıları hem hızlı, hem de yasal bir şekilde yüksek kazanç elde edebiliyorlar. çiftlik bank giriş sayfasına girip üye olan herkese başlangıçta bir “manisa tavuğu” veriliyor. üyeler yapacakları doğru stratejiler ile çiftliklerinin gelişimini sağlayabilir ve bu doğrultuda yüksek kazanç elde edebilirler. çiftlik bank her ne kadar bir oyun gibi görünse de oyuncular, sanal ortamda yarattıkları çiftlikleri mutlak suretle gerçekte yaratıyormuş gibi hareket etmeli ve geliştirmelerini bu doğrultuda yapmalıdırlar. türkiye’nin en çok kazandıran sanal ortam oyunu çiftlik bank’ta yapılan işlemler doğrultusunda gerçek hayatta da bu çiftlikler kurulur. kurulan bu çiftliklerde, çiftlik bank oyuncularının oyundaki hareketleri göz önünde tutularak yatırımlar yapılır ve gerçek hayatta elde edilen bu kazançlar üyeler arasında pay edilir. üyeler ayrıca platform üzerinde reel çiftliklerin nerede olduğunun ve üretim oran ve değerlerinin ne kadar olduğunun takibini rahat bir şekilde gerçekleştirebilirler. çiftlik bank şirketi, kurduğu bu hayvan çiftliklerinin bakım masraflarını üstlenip, et, sucuk, bal, yumurta, peynir gibi ürünler üretir ve birçok yerde bulunan çiftlik bank şarküterilerinde bu ürünleri satışa çıkarır.
  4. 4
    hesapları incelenmeye başlamış olan uygulama. www.hurriyet.com.tr/...

    şu videoyu izleyin... ceosu 27 yaşındaymış. çocuk gibi duruyor. onu geçtim. adamın yüzündeki pis sırıtışı görebiliyor musunuz? bu işlere hakim değilim. ama biz millet olarak kısa yoldan para kazanma heveslisi olduğumuz için, atlıyoruz hemen. kurt olan kapıyor, kuzu olan da saçını başını yoluyor...

    bunda para kazanan illaki vardır. bunları duyup "lan ben de kazanırım nolacak?" demeyin... saadet zinciri gibi bir şey. ekşide de okuyabilirsiniz.

    www.youtube.com/...
  5. 5
    İnanmayın olum böyle şeylere. Kolay yoldan para kazanmak diye bir şey yok. Siz ne kadar saf olursanız , kaktırmaya çalışan da o kadar çok olur.
    Şunların tipine bak , bunların anca at çiftliğinde işi olur , o da at çalmak için.

    Link
  6. 6
    ben bunların adını ilk defa bu senenin başında duydum. sevdiğim bir rapçi var. reklamında yer alıyordu. ben gerçek olarak çiftçilik yapan, yeni bir marka olarak biliyordum.

    şimdi ben yalan yok, bilişim işinden pek anlamam. "ponzi" gibi bir şey bu. ponzi nedir? herkes, çok para kazanacağını düşünerek oluşturulan sisteme "para" yatırır. sayı arttıkça, önceki yatırımcılar para kazanır. ama bu durumun sonu olmayacağı ortaya çıkınca, herkes bir anda parasını çekmeye çalışır, sistem çöker. kurt olanlar parasını kurtarmış ve kâr etmiştir. ama sözüm ona "kuzu" olanlar(ki ölücü tayfadır bunlar) ah vah eder.*

    şimdi bu çiftlik bank da, "ceo"su mehmet aydın'a göre bundan etkilenerek kurulmuş. ama yine kendisinin dediğine göre, reel üretim de söz konusu. arıcılık, hayvancılık(büyükbaş-küçükbaş), mavi yumurta vs. gibi tesisler açıyorlar.(birçok kişi bu tesislerin gösteriş amaçlı olduğunu, daha fazla ilgi çekmek için yaptıklarını söylüyor)

    ulusal kanallarda reklamları dönüyor. sürekli işletme şubesi açıyorlar.

    hayır ülkemizde hayvan ithal ediliyor amk. bunu da mı düşünemiyorsunuz? bu kadar mı körsünüz ya? ulan bu işten para kazanan insanlar(hayvancılık yapanlar) bırakmış ki, üretim sıkıntısı var. siz neye dayanarak bu yoldan zengin olacağınızı düşünüyorsunuz ya?

    bak, ben bunu sürekli takip ediyorum. zaten facebook'ta da karşıma çıkıyorlar. serverlarına sürekli "bakım"a alıyorlar. yorumlara bakıyorum, "zarar ediyoruz, sürekli server çalışması" vs gibi sözler ediyorlar.

    vallahi acımamak geliyor içimden... ama yine de acıyorum. oğlum gözünüz doysun lan. bu devirde, kim kime kolay yoldan para kazandırır?
  7. 7
    genel merkezi kktc'de olan organizasyon. eski dönemlerde off-shore'zedeler vardı. insanlar yüksek faizle paraları buraya yatırdılar. off-shore hesaplar batınca adres kktc olduğu için hazine garantisi dışında kaldı ve burada parası olanlar üzerine bir bardak soğuk su içtiler. diğer taraftan hayvancılık sektörü bu çiftlikbankta dağıtılan paralar oranında karlı bir sektör değildir. sözün kısası yanılıyor olmayı diliyorum ancak buraya para yatırırken bir bardak soğuk suya ihtiyaç duymanız an meselesi gibi görünüyor.
    • en azından yüksek risk taşıyor. patlarsa yüz binlerce kişi etkilenecek gibi duruyor.
  8. 8
    "benim amcamın oğlu 20 bin lira yatırdı aylık 6 bin lira kazanıyor + 250 lira mutfak erzağı" arkadaşımın beyanı. en yakınındaki insanlar bu sistemden kazandığını görünce o da kayıtsız şartsız bu sisteme para yatırmaktan bahsediyor. hırslanıp daha fazla kazanmaya odaklanıp sistemde kalanlar vurgun yiyecekler zaten. sistem kazandırıyordur bundan şüphem yok. amaçta bu zaten. birilerini kazandırıp diğerlerini sisteme dahil etmek ve bununla sürdürebilirlik elde etmek. para yatırımı sona ererse birden bitecektir.
  9. 9
    sahibi 25 yaşındaki Mehmet Aydın şirketteki hisselerini devretmiş ve şirketle olan bütün bağını koparmış. 15 milyon sermayeye tek başına sahipmiş...

    devrettiği şirket olan Fame Game Hayvancılık Sanayi isimli şirket de, merkezi Kıbrıs'ta bulunan Famegame Software LTD adlı şirket.

    sanırım balon erken patlayacak...
  10. 10
    çok şükür hesabımıza 350 tl yatıran bank.

    Teşekkürler çiftlik bank.
  11. 11
    Bakanlıklar ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hakkında soruşturma başlatılmıştı.

    şimdi de çiftlik bank, "saadet zinciri olmadığını ispat etmek için" üye alımını durdurmuş.

    tık
  12. 12
    çok akıllı adamlar tarafından kurulan sistem. dombiği başa geçirmişler dombikte ahaha süper yahu.
  13. 13
    bağıra çağıra "bu bir ponzi'dir, paranız gidecek" diye uyarmalarına rağmen insanların paralarını kaptırdıkları internet destekli ponzi.
    dombiliye helal olsun, göz göre göre voleyi vurdu, millete golü atıp gitti.
  14. 14
    gümrük ve ticaret bakanı bülent tüfenkci'nin, hakkıda, "Sanal anlamda bir saadet zinciri oluşturma teşebbüsü olduğu görülüyor." dediği oluşum.

    açıklamasının biraz daha geniş özeti şöyle: "bank kelimesinden dolayı Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu'ndan izin alınması gerekiyor. Böyle bir izin almadan faaliyete geçtikleri için reklamlarını durdurduk.
    Ama esas faaliyetleriyle ilgili incelemeleri de son aşamaya getirdik. Burada gerçekten bir ticaret var mı yok mu, arkadaşlarımız bunu etraflıca inceliyorlar. Sanal anlamda bir saadet zinciri oluşturma teşebbüsü olduğu görülüyor.

    Bunun somut raporlarla sabitlenmesi lazım. İnşallah kısa zamanda müfettişlerimiz raporlarını sonlandırırlar. Bunu da sizlerle paylaşırız. Ama ben bir kez daha vatandaşlarımızı uyarıyorum. Özellikle internet üzerinden, sanal alemde somut bir ticarette mal alım satımına dayanmayan, piyasanın çok üzerinde kar getirdiğini ifade eden sanal ticarette çok dikkatli olmalarını ve bu tür yaklaşımlara dikkatlice bakmalarını, aksi takdirde büyük anlamda zarar göreceklerini geçmişteki tecrübeler bize gösteriyor."

    tıklayınız
  15. 15
    m.facebook.com/...

    "7 düvele karşı bir millet olarak istiklal ve istikbal mücadelesi verdiğimiz bu günlerde; kardeşliğimize, birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla muhtaç olduğumuzu belirtir, üyelerimizin sabırla sürecin tamamlanmasını beklemelerini rica ederiz."

    aga bu nedir ya hahahhaahahaha. ülkenin dolandırıcısı bile vatanseverlik edebiyatına hakim. hahahahah.
  16. 16
    Bunu başaran adamın suçu yok millet mal mal.
    Bizim Uzman arkadaşlar bir şeylere para yatırmaya çalışıyor. Komutanım şuna para yatıramadık diye Yardım istediler. Baktım çiftlik bank. Uyardım bunları. Bakın beyler bu adam dolandırıcı yazık paranıza. Yo komutanım çok iyi çok. 6 ay sonra yatırdığımı kazanmış olacağım sonrası hep kar. İçimden dedim ne b*k yerseniz yiyin. Yatırdılar paralarını.
    sobaya dokunma demekle olmuyor, o elin yanması gerek öğrenmek için.
    Dükkanı kapatmış gitmiş çiftlik bank.
    Şimdi bölüğe gidince çok fena t*ş*k geçeceğim bunlarla.

    • ajksgdjasd :D
    • Hak ettiler abi. Gram üzülmedim. Uyardım zamanında açık açık :d
    • geliyordu gelmekte olan. ve sonunda geldi gelmekte olan :D kaç paraları gitti bilmem de mal canın yongası, ellerinde silah olan adamlar aman dikkat :d cinnet haberleri çıkmasın haberlere :D
    • Ahaha yok yok bi s*k yapamazlar :D
      Ben 1 tanesine gösterdim yatırmayı 800 tl yatırdık o sırada. Sonraki cümle şuydu. Sağ olun komutanım bunu öğrendiğim iyi oldu maaşı alınca atarım yine :D asdasdas
      O diğerlerine gösterdi falan. Baya gitti :D
    • sana yapacaklarından değil, yapacak başkaları olacağından bahsediyordum :D
  17. 17
    (bkz: yerli ve milli dolandırıcılık)
  18. 18
    Hep yazmak istemistim. Buraya nasipmis.

    (bkz: su veren itfaiyenin hortumunu sikeyim)
  19. 19
    Bir girişimin saadet zinciri olup olmadığını anlamak sadece üç soruya bağlı;
    1-Girişim halkın tamamının katılımına açık mı ?
    2-Referans olunan her üyeden artı kazanç sağlanıyor mu ?
    3-Çok yüksek kar marjları vadediliyor mu ?

    Eğer üç soruya da evet cevabı verebiliyorsanız, nurtopu gibi bir saadet zinciriniz var demektir.
  20. 20
    ADAM TASI TARAĞI TOPLAYIP KAÇMIŞ. BEKLENENDİ TABİ.
  21. 21
    birxsozluk.com...
  22. 22
    (bkz: bu tosun sana kosun)
  23. 23
    500 milyon, eski parayla 500 trilyon lirayı alıp kaçmış tosun. müthiş bir para vurmuş walla.
  24. 24
    öncelikle şunlara bakarsanız: #1233745 / #1248686 / #1264200 / #1296865 / #1298712 / #1312699 / #1313961

    nihayetinde, patlamıştır.

    "kimse kimseye, kolay yoldan para kazandırmaz"
    "sen eşek olursan semer vuran çok olur."

    acıyayım mı güleyim mi bilemiyorum.

    şuna da bakabilirsiniz: banker kastelli - #1290016
  25. 25
    Resmi sayfasından 500 TL yatırırlarsa paralarını geri alacaklarını söyleyerek tekrar dolandırmışlardır