kayıt

çiftlik bank

  1. 26
    şu tipe güvenip nasıl para kaybedebiliyor insan inanılır gibi değil. ikinci bir jet fadıl vakası.
  2. 27
    dedemin hep dediği gibi beleşe peynir fare kapanında olur.
  3. 28
    narcos'u al la casa de papel'e tokuştur. al sana farmville sponsorluğunda netflix türkiye içeriği.

    will smith'li bright filminin senaryosuna 3 milyon dolar verildiğini not düşelim buraya. senaryoyu yazın hemen netflix'e satın. başrol olarak da bir akrabanın tombik oğlunu yazın.
  4. 29
    buyursunlar
  5. 30
    twitter.com/...
  6. 31
    gerçekten koyun yerine koymak terimini gerçekleştirmiş, jet fadıl ve sülün osman gibi bu işin duayenlerinin yolunu izlemiş naylon şirket
  7. 32
    bekleneni gerçekleştirmiştir. oturduğum yerden bir şey yapmadan para kazanayım kafasında olanlar oldukça yenileri de gelecektir.
  8. 33
    100 bin bastım bu oyuna
    Hem tosuna hem koyuna
    Her gece baktım yemine suyuna
    Dön gel memedim özledik seni.

    Medyada çıkan haberlere baktım.
    Baktıkça bir sigara daha yaktım.
    Bu ara kafayı bitcoine taktım.
    Dön gel memedim özledik seni

    Heykelini diksek beton yetmez.
    Jet fadıl bile beş para etmez.
    Tosunum kimseyi pişman etmez.
    Dön gel memedim özledik seni.
  9. 34
    türk milleti zekidir
  10. 35
    Bakkala ekmek almaya yollanmayacak bir tosuncuğa güvenip milyonlarca lira kaptırmışlar. Ah tosuncuk ah, keşke sahte para işine de girseydin. Dağıttığın 400 milyonun nereden baksan yarısını daha ceplerdin. O değil de belki sahte para işine de girmiştir, eğer öyleyse zaten yakında ortaya çıkar. Bu tosunda o potansiyel de var bence.
  11. 36
    çıkış noktası gerçekten farmville imiş.

    twitter.com/...
  12. 37
    Yeni soruşturmalara göre toplanan para 1 milyar 139 milyon 972 bin 622 TL. Sisteme para yatıran kişi sayısı ise 132 bin 222.
    Vay a.q.ü.
  13. 38
    bu çiftlik bank mevzusuna dalan çok insan vardı çevremde... yapmayın, etmeyin dedim. girmeyin batacak bu sistem dedim. ulan saadet zincirinden farksız dedim, dinletemedim hatta bir dövmedikleri kaldı. çok kazanan varmış, ben bir şey bilmiyor muşum falanlar uçtu havada. arabasını satıp, buraya yatıran tanıyorum ulan. bundan öncede mega holding için çok kez kapım çalındı, yine ben vizyonsuzlukla suçlandım. somut şeylerle uğraşın dedikçe, kolay yoldan para vurmanın peşine düşmüş millet. sistemin tepesinde değilsen, kazanamazsın bu sistemlerde. organize eden olacaksın, organize olan değil.