kayıt

tranko buskas

  1. 1
    psikiyatri hekiminin bugün bana yazdığı ilaç.

    üstünde dikkat bağımlılık yapabilir yazıyor, ismi şekil, etkileri garip.

    sanırım yatağa jöle kıvamında gidicem.
    • bağımlılık da bir rahatsızlık değil midir birini düzeltirken birini bozuyor daha beter ediyor psikiyatrın bu yaptığının torbacılıktan farkı nedir.
  2. 2
    macaristan polüt bürosu genel sekreter yardımcısı gibi ismi olan ilaçtır. bir süre önce iğne fobim dolayısıyla psikiyatr bir arkadaşın yazmasıyla aldım eczaneden. uzun süre iğne vurulmam gerekmedi. fakat arkadaş, bağımlılığının pis olabileceği hususunda beni uzun uzun uyardı. aslında uzun uzun uyarmadı. öyle ota boka atılacak hap değil falan dedi, ben anladım.

    uzun bir süre iğne vurduracak gereksinim yaşamadığım için hap kutusunu evin köşesine attım öyle durdu uzun süre. sonra bir gün, yeğenimin beynimi sinirden tavana vurdurduğu bir an hapın antidepresan etkisi aklıma geldi ve bir tane içtim. yarım saat 40 dakika içinde helva gibi olmuştum. hayatımın en iyi uykularından birini uyudum. bir kaç gün sonra yine depresif bir günümde, gündüz içtim ve yine iyi geldi. o gün çalışmak zorundaydım, uyku yapmasından korkarak içim fakat bilakis uykumu açtı.

    bir kaç gün sonra çok uykusuz bir günümde tekrar içtim bu sefer bir boka yaramadı. 2 haftadır falan hiç içmedim. aramıyorum. bağımlılık yapmadı. iğne fobisine bir etkisi yoktur. bağımlılığı da sanırım plesebo etkisi.

    konuyu bir yere bağlayamadım. neyse, bu da böyle bir anım ve hikayemdir deyip bitireyim. ama isminden dolayı, mutlaka bir gün hastalanıp saplanması muhtemel iğnelere karşı yoldaşım olacağına karşı çok güvenmiştim yaa. tranko yoldaşı, sosyal medya aracılığıyla revizyonist ilan etmekten kendimi alamıyorum.
  3. 3
    Can dostum. :)
  4. 4
    doktor tarafından duygularıma müdahale edemediğim ve bunun fiziksel olarak rahatsızlığını hissettiğim zamanlarda kullanmam için verilen ilaç. olası atağı önlüyor.

    kendimi çok gergin ve değişik hissettiğim için çılgınlık yapıp bu gece iki tane peşpeşe içtim üstüne bi de desyrel alıp uçuşa geçiyorum. tavsiye edilmez.
  5. 5
    Bir ara prozacla beraber kullandığım tatlış ilaç. Yanlış hatırlamıyorsam mide ve bağırsak düzenini de sağlayarak psikolojik toparlanmayı hızlandırma gibi bir özelliği vardı. Bende baya işe yaramış, panik ataklarımı prozac ile birlikte 6 ayda bitirmişti.

    Ama sanırım (emin değilim) kalp ritmini düşürme ve kas gevşetici özelliği de vardı. Ağır spor yapmasan iyi olur demişti doktor amca.
  6. 6
    Macaristan milli takımının hırçın orta sahası ile karşılaşmayı beklerken ilaç olduğunu öğrendiğim şey. Dozu ayarlanmadıkça bütün ilaçların zehir olduğunu unutmamalı ve hırçın orta sahalarla ikili mücadeleden kaçınmalıyız...
  7. 7
    kum dökerken üroloğun verdiği ilaç.

    sonra farkettim ki bu hede bitkisel özlü olup en hakiki, zararsız kaygı gidericilerden.. takriben 3 ayda bir stresli günlerde alıp keyfime baktığım bir tatlı kaçış olmuş.

    aşırısı bağımlılık yapıyormuş.

    %100 macar futbolcu.
    • Sen bi de bu küçük sevimli şeyi alkolle alsana.. sonra hallerin ordan esparka doğru yürüyüver...
    • Şu dönemde sadece Eskişehir sokaklarında yürüyebilsem yeter bana..
  8. 8
    adamı gerçek anlamda yamultan bir ilaç.

    ha çok çok iyi toparlıyor vücudu yalan yok ama o dönem yeniden doğuşa kadar adamı taş gibi keser.

    etken maddesi ise medazepam'dır.
  9. 9
    acil durumlarda camı kırınız ilacım. 3-5 ayda bir alıp kafamı boşaltıyorum. galiba placebo tarafı kendisinden daha kuvvetli.