kayıt

kutup sözlük moderasyonu

  1. 451
    Hiçbir moderasyonu tanımam ve görevlerini hakkı ile yaptıklarını düşünüyorum. Ben herhangi bir yanlışlarını görmedim. Kolay gelsin.
  2. 452
    çok hızlılar..
  3. 453
    cuma namazlarını eda ettiler. allah kabul etsin...

    komşusutokkenaçyatan öğlenin farzına kalmadan direk tüymüş camiden.
  4. 454
    6. Maddesini ihlalden bur entryim silinmiş. Dersim tunceli olmadı mı beyler? Siz nasıl cumhuriyetçisiniz? Tunceli'ye dersim diyen terörist değil midir? Teröriste o.ç. demek hak ihlali midir?
    • Ahah taşınması sacma. Zira formatın 6.maddesini kastediyorum..e dogal olarak format basliginda yazdim...
  5. 455
    Tam bir kurtlar sofrası. Bunlara güven olmaz, hepsi vetöcü gibi...

    Varsa kaderde Ayk'iletamın enistesi olmak.... Ne denilebilir ki,

    Enişten dileklerimle.
  6. 456
    ruanda katliamı sırasında rüzgarın ters yöne döndüğünü gören hutu generallerden biri kuzey afrika üzerinden avrupa'ya kaçmak isterken kontrol noktalarından birine denk geldi ve kendi askerleri tarafından öldürüldü. çünkü üzerinde sahte kimlik ve pasaport vardı ve kendi eğittiği ve katliam emri verdiklerini kim olduğuna inandıramadı.

    20. yüzyılda bir ülkeyi en uzun süre yöneten ikinci adam olan kaddafi bir kanalizasyon içinde bulunarak ve kameraya alınarak linç edildi ve öldürüldü. çünkü gerektiğinde para vererek veya korkutarak susturduğu halkına bilinç ve medeniyet enjekte etmemişti. çünkü yaklaşık 50 yıl boyunca buna hiç ihtiyacı olmamıştı.

    20. yüzyılda bir ülkeyi en uzun süre yöneten üçüncü adam olan saddam canlı yayında ipe götürülüşe kadar tüm dünyaya izlettirildi ve öldürüldü. çünkü körfez savaşından itibaren arap olmayanlar ve yandaşları arasındaki çatışma/gerilimi gerektiğinde kanlı müdahaleler yaparak bastırmaya çalışmıştı. çünkü abd'nin ikinci müdahalesinde büyük destek bulacağını düşünememişti.

    timur yaklaşık 25 yılda anadolu, ortadoğu, kafkasya ve orta asyada 4 devleti yıkıp topraklarını büyüttükçe büyüttü. timur'un ölümünden 100 yıl sonra imparatorluk tamamen yıkıldığında ortadoğu ve kuzey afrika'nın neredeyse tamamı osmanlı'ya aitti. çünkü kibirliydi ve kendinden sonra imparatorluğun yönetilebileceği bir ortam hazırlamadı.

    selahaddin eyyubi öldüğünde kişisel hazinesi/kasasından birkaç altın ve gümüş para hariç hiçbir şey çıkmadı. vasiyeti üzerine ölümünün ardından fetih sancağı yerine beyaz bir bez bağlanarak "hükümdarların hükümdarı hazinesinde kilolarca altın ve mücevher bulunan sultanımız bu bez parçasından başka bir şey götürmedi ahirete" denilerek şam'da dolaştırıldı. kudus'ü ve pek çok şehri fetheden, haçlı seferlerine karşı koyan selahaddin eyyubi iyi bir asker ve çok iyi bir insandı ama çok iyi bir lider değildi. çünkü halkına yardım etmek ve alimlerle sohbet etmeyi seven, ölüm anında gülümseyen eyyubi iyi askerler yetiştiremedi. halk da verdiği mesajı hiçbir zaman anlayamadı.

    tarih ikinci adımı yanlış değerlendirenlerle dolu.

    sahi siz bir yazar bir diğerine küfür ederken çekirdek çitlediğinizde ikinci adımda ve gelecekte neler olabileceğini hiç düşündünüz mü?
    ayda ortalama 3 girdi yazan bedelli küfürbaz ergeninize özel mesajla vazelinin serbest olduğunu ilettim. korkacak bir şey yok. 3-4 ayda bir gelip size yeni bir şans vericem.

    ben size bile ikinci adımı nasıl atacağınızı öğretebilirim. üzülmeyin.
    • şikayet durumunu anlarım da bu ego nerden geliyor ya .ddddddddd eminim kutup sözlük senin için ağıt yakıyor şuan .ddddd
    • siber şube uyuma amk .d.d
    • küçük yalaka black king bar da gelmiş. bana ana bacı sövdüğün zaman 2 gün uzaklaştırmışlardı seni sözlükten. hatırlamışsındır lan.
    • cevap veremedin mi black king bar? doğum gününde çömez yapıldığında ve bana ana bacı küfür ettiğinde hesabının 2 gün sonra açılması için diz çökmüştün. yalvarıyordun ayk efendine. unuttun mu lan?
  7. 457
    Harika oluşum. Adeta küçük akp dmkdkdkddkdk. Sevmediği işine gelmediği her noktada çok gerekli değil,giderseniz gdn umrmda dğl .s modundalar. Belki haklılar bilmem.

    Şimdi kardeş madem yazara ihtiyacın yok kendi çevrenizle danışıklı dövüş yapacaksınız neden yazar alınıyor? Anladık sözlük senin kişisel hobin kış bahçen. Ee biz de bu internete para ödüyoruz ister tavla oynamaya girerim ister banlanmaya. Banla geç ya tatava yapma sürekli aynı şey.
  8. 458
    şu andaki modlar içinde ayk'ın vizyonsuz ve buram buram bayağılık kokan sözleri/davranışları karşısında "sen napıyon" diyebilecek bir kişi bile yok. hepsi özel seçilmişler. kutup sözlük ayk adına hiç bu kadar kusursuz modlara sahip olmamıştır. çok özel gerekçeleri olmazsa bu kadro bozulmaz. ayk bunlardan daha iyisini de bulamaz.

    normal şartlarda böyle saçmalıklar olduğunda en azından modlardan bir tanesinin olayı tiye alması veya ucundan dokundurması gerekir. hiç değilse.

    girdilerinde rte'nin yalakalarına giydiriyorlar bir de. hadi o adam cumhurbaşkanı. tek adam ve diktatör. ve ortadoğu bile olsa bir ülkeyi yönetiyor.

    ya sizinki nedir arkadaş? en fazla tavla oynatabiliyor. o da canı isterse.
  9. 459
    daha önce sanırım seksle alakalı başlıklar açtığım için bana entrylerimin 8. maddeye aykırı olduğu gerekçesi ile en uzunu 1 hafta olmak üzere 2 defa ceza veren, daha sonra ise geçen ay sırası ile;

    sakso dahil her şeyi yapıp bakire olan kız başlığına 'kadınları aşağılayan ve madde 8'i ihlal eden bir başlık.',
    kutup sözlük yazarlarının penis boyları başlığına 'bana 8. maddeden ceza yaslayıp duran moderasyonu rahatsız etmeyen başlık.
    hayır şeytan diyo görsel yükle...
    neyse...
    kimseyi kompleks sahibi yapmayım...',
    ve neden sikmiyorsun beni başlığına 'madde 8'e göre bir an önce silinmesi ve ilgili yazarlara ceza uygulanması gereken başlık.' entryleri girdiğim için bu sefer de madde 1'den 1 ay ceza veren keyfi oluşum.
    gerekçe de şu şekilde;
    'gerekçe: madde 1-başlıkla alakasız, cevap girdisi, başlık veya nickaltı sohbetleşmesi'
    bu maddeden 1 ay ceza verilse eğer, sözlükte yazacak yazar bırakmamaları lazım...

    kedilerine özelden defalarca yazmama rağmen bana cevap vermediler. ben de inatla hakkımı arayıp bu ikili davranışlarının sebebini sormaya devam edeceğim.
    muhtemelen ya yine gereksiz yere ceza verirler bana ya da bu sefer hesabımı silerler.
    ama ben bu keyfi uygulamayı sormadan da burada yazmaya, harika entrylerim ile sözlüğü okunur kılmaya ve tek başıma kalite katmaya da devam edemem ki...
    kendilerinden çok acil cevap bekliyorum.
    önce ceza değil cevap verirlerse, yani eğer verecek düzgün bi cevapları varsa tabii, ben hatam varsa özür dilemeye de hazırım.
    ama bu keyfi uygulamaya kılıf bulamazlar ve haksız cezalarıma müspet bi açıklama gösteremezler ise kendilerinden tüm sözlük kızlarının telefon numaralarını ve instagram şifrelerini istemek de benim en doğal hakkım tabii ki...
  10. 460
    Tipsiz olduğum için aralarına dahil olmadığım düşünülen oluşum. *

    (bkz: zaten kırılmış bir kızım)

    (bkz: hayat çirkinler için gerçekten çok çirkin)
  11. 461
    Gizem abla neden hala ceza almadı bir fikirleri var mı acb xd yoksa biz de küfredelim mi herkese?
    • benle ilgilenme seni bıçakla keserim.
    • benim hakkım da sorulu konuşma şeytan defol.
    • inşallah gözlerin kopar amin.
    • inşallah ellerin kopar amin git ulan.
  12. 462
    keşke ceza vereceğine bu kadar tıfıl tayfa öğrenci yazarlarından her birine, hiç olmazsa her ay birisine burs verse.
  13. 463
    Bu gece efkarlılar.

  14. 464
    Online değiller.
    (bkz: hadi hazır kimse yokken)
    • yapma ya xd
    • dostumuzu düşmanımızı görüyoruz füsuncum...

      dejavu yaşıyorum şu an.
    • akıllı olun.
    • bu sözlükte sadece sen yoksun füsun...
    • ((: nası istersen
  15. 465
    (#1590063)

    böyle sövmek serbest miydi ya?
    şenlik ateşini yakalım öyleyse...

    edit: ben enttyi yazamadan yorumlar gitmiş. yaptırım olmuyo mu şimdi?
  16. 466
    Meraklısı değilim ama kibarca sorarsanız katılabilirim.
  17. 467
    Biraz nevrotikler galiba. Benim kadar nevrotik olmasalar da...
  18. 468
    Victor hugo bunları görse sefiller'i baştan yazardı..
    • o kitap sadece benim hayatImI anlatIyor ltfnn.
  19. 469
    Bazen dahiyane önerilere ihtiyaç duyulduğunda kapımı çalan kuruluş. Tabii muazzam bir canlı olduğum için reddetmedim hiç.

    Gençler daha öğrenecek çok şeyleri var. Bir can dostu olarak daima destekçileri olacağım kadın modlarımızın.
  20. 470
    şu anda 2 tanesinin online olduğu mod ekibimiz.

    2 tane talep ilettim. dolorousedd üstadım büyük ihtimalle dagne ve mitroglou forvetlerinin ardından 4-4-2'ye mi dönsek diye düşünüyor diye onu es geçiyorum. saygım sonsuz.

    ama onlayn olan diğer modumuz komşusutokkenaçyatan halen başlıkları düzenlemedi. kendisi sanırım dua lipa'yı kıskanmakla meşgul. fotoğraflarına bakıp iç çekiyor olabilir. ama işini de yapması gerek..

  21. 471
    cinsiyetçi küfür etmediğim için sinirlendiğimde bunu kullanmayı tercih ediyorum. mutluyum.
    • küfür etmek yerine güzel şeyler söylüyorum işte, anlamadın mı???
    • hoaaydaa...
  22. 472
    Çernobilin ekmeğinden yemiş oluşum. Sevmem.

    (bkz: nasıl işim halledildikten sonra döndüm ama)
    (bkz: nasıl şerefsizim ama)
    (bkz: ben böyleyim moderasyon üzerim seni)
  23. 473
    (bkz: kibir ve kasvet ordusu )
    • Efendim?
  24. 474
    Arayı açmaya karar verdim.
  25. 475
    (bkz: sefiller)