kayıt

sevgiliye sosyal medya üzerinden dolaylı mesaj yollamak

  1. 1
    vay arkadaş, şimdi yıla baktım 2017 ortalarına varmak üzereyiz. ve halen sosyal medya hesaplarında sevgiliye veya eski sevgiliye böyle şarkıyla, türküyle, şiirle, düz yazıyla vermeye çalışılan mesaj kaygısı devam ediyor. ben bu sayede kriptograf oldum arkadaşlar, yani bu mesleğin sertifikasını almak için önümde hiçbir engel kalmadı. yahu nuri bilge misin, fellini misin arkadaş, yaz derdin neyse açık açık konuşalım iki medeni insan gibi.

    buse "neverending story" şarkısını paylaştı.

    -hmm neverending diyo, demek ki hala bitmemiş ama bi yandan da hikaye diyo, biz hikaye olduk demek mi istiyo, dur bakayım öteki paylaşımına, haaa bak demet akalın'dan yarrağımı yersin paylaşmış, o zamaaaan, hmmm,altta da feridun düzağaç'tan lavinya var, nasıl yapalım bilemedim.
  2. 2
    pek anlam veremediğim olay. genelde demet akalın tribine girenler yapıyor bunu. benim de bu şifrelerin çözümlenmesinde bir katkım olsun.

    çok yakın bir zamanda sevgili edinmiş bir şahsın "ne günah işlediysek yarı yarıya" postunu paylaşmasının tek bir manası var. biz seviştik biliyo musunuuuz. postun sonuna utanan maymun da ekle bari.
  3. 3
    Msnde ne dinliyorum özelliğinin olduğu devirde bitmiş olması gereken eylem. Gerçi toplum olarak büyük bir iletişimsizlik sorunumuz var, konuşarak anlaşamıyoruz ya da tercih etmiyoruz.
  4. 4
    WhatsApp durumları üzerinden bile şahit olduğum durum. İlişkilerini bu kadar göz önünde yaşamaktan nasıl bir haz alıyorlar anlamak mümkün değil.
  5. 5
    Direkt aslanlar gibi yüzüne söylemek varken, sosyal medyadan laf çarpıtmak çok komik yau :d