kayıt

Biraz uzaklaşmaya ihtiyacı olan sevgili

  1. 1
    Sorun sizde değil ondadır. Bir arayış içine girip sizden daha iyisini bulamaz ise size geri dönecektir. Dönerse benimdir demeyin siz de yeni kebaplar tatmaya başlayın.
    • ya ne oldu yine aranız mı bozuldu?
  2. 2
    sorunu olmayan biraz kafasının rahatlaması gereken sevgilidir. biraz alan bırakın kardeşim nefes alalım demek her insanın hakkıdır.

    büyüdüm büyüdüm pınarla büyüdüm diyorsun o da sana pınar kim diyorsa bırak da uzaklaşsın biraz. kuruttunuz insanları.
  3. 3
    Iki insan birbirinden biraz da olsa uzaklaşmak istiyorsa onlar sevgili olamamıştır henüz. Sevgili olmayı yanlış anlamışlardır. Seven her an sevdigiyle olmak için can atar.
  4. 4
    Affedersiniz ama "başlarım senin çarkına" sevgilisidir. Sen evliya Çelebi misin nereye gideceksin?! Fazla uzaklaşamazsın anca eve gidersin.
  5. 5
    yeterince uzaklaştığından emin olduktan sonra "ayrılalım :')" diyecek olandır.
  6. 6
    (bkz: uzakta dur sevgilim parfüm kokun yetiyor)
  7. 7
    ne istediğini bilmeyen sevgilidir.
  8. 8
    belki gercekten ihtiyacI vardIr,herkes zaman zaman biraz her seyden herkesten uzaklasIp kafa dinlemek ister ama cok az insan bu herkesin icine sevgilisini dahil edebilir
  9. 9
    ne istediğini bilen eski sevgili adayıdır. uzaklaştıkça başka limana yaklaşır. zaten kafada çoktan başka limanlara açılmıştır.
  10. 10
    muhtemelen başka kulvarlarda biraz tur atıp boşlukta kaldığı an uzaklaşmakla yanlış yapmışım diyip dönmeye yer aranacak olan sevgilidir.seven gitmez.bu konuya dair tek diyeceğim budur tşk.
  11. 11
    Sizden daha iyisi arayışına girecek olan sevgilidir, bulamazsa büyük ihtimalle geri dönmek için her türlü işe girişecektir. Komi olmasın sizden daha ihisini nerden bulucak?
  12. 12
    uzak durun, yorar.

    ben bu döngüyü 3-4 kez yaşadım tek bir ilişkide, elimde kalan tek şey folloş olmuş güven duygum ve sonucunda olan paranoyalarımdı. bu kısımları uzun uzun açabilirim ancak kendime olan saygımın ne noktaya geldiğini görmemeniz açısından açmayacağım.

    uzaklaşma ve hayatınızdan çıkarabilme gibi bir yetiye sahipseniz acilen bunu yapın.
  13. 13
    (bkz: her şeyden ve herkesten uzaklaştım dalinjhan)

    ehehe
  14. 14
    (bkz: biraz da berkecanla takılayım sana dönerim belki)
  15. 15
    Ya yeni birini bulan bir kızdır ya da ıssız adam tripleri yaşayan erkek.
    İkisinden de birşey olmaz.
  16. 16
    Siktir edilmesi gereken sevgilidir.
  17. 17
    başkasına yakınlaşacak sevgilidir kendileri.
  18. 18
    Uzaklaşmaya ihtiyacı varsa birazı çoğu önemli olmayan, bir an önce gönderilmesi gereken sevgilidir. Eski sevgili olarak hatırlanması gerekir.
  19. 19
    Yorum yapmadan önce, buraya gelene kadar neler yaşamış bir bakılması gereken sevgilidir. Kendimize toz konduramıyoruz kabul ama bu kadar da katı görüşlü olmamak gerek. İşbu sevgili kişisi belki de bizim üst üste yaptığımız yanlışlardan çokça yorulup hem kendine hem de bize zarar vermemek için uzaklaşma kararı almış olabilir.

    Velhasıl durumu ve karşıdaki kişiyi iyi tahlil etmek lazımdır, evet.
  20. 20
    biraz daha uzaklaş ananın amına kadar git denesi sevgilidir,muhtemelen daha iyisini arıyordur