kayıt

konuşurken heyecanlanmak

  1. 1
    konuşmaya dayanamayıp konuşmaktan kötü ruhsal etki görmek demektir.
  2. 2
    Normalde havadan sudan muhabbet etme esnasında değil de geçmişte olan heyecanlı bir olayı anlatırken oluyor bende.
    kendimi kaptırıyorum, nefes almayı unutuyorum. Sonra biraz durup soğuklanıp kalp çarpıntım geçtikten sonra devam ediyorum kaldığım yerden aynı heyecanla anlatmaya.

    Kesin heyecanlı bir şeyler anlatırken öleceğim ben :(
  3. 3
    dün misafir varken yemekte rüyamı anlatırken dayanamadım çorbayı karşımdakine püskürttüm. rüyamda neşet ertaşı gördüm kendi şarkılarını telefondan açıyodu diyom niye canlı söylemiyon bu telefonun sesi nereden açılıyor diyor. yazınca komik gelmedi :ddd heyecanlı anlatınca güzel oluyo başlığa uygun işte.
  4. 4
    Önemli bir olayi anlatırken herkes sana dönünce nefesi götüne kaçıyor insanın.
  5. 5
    Kalabalık karşısında heyecanlanmadan bahsediliyorsa ve belirgin fiziksel belirtiler söz konusuysa toplumsal kaygı sahibi olabilirsiniz.
    Uzman yardımına başvurabilirsiniz.
  6. 6
    Kekelemeye başlıyorum heyecanlanınca. Sadece heyecanlansam da konuşamasam yine koymucak ama kekelemek... :(
  7. 7
    her zaman yaşadığımdır. öyle bir hal aldı ki artık normal diyaloglarda bile yaşıyorum. toplum önünde konuşmak hak getire... bu sebeple susmaya ve soğukkanlı kalmaya çalışıyorum. böylesi daha kolay.
  8. 8
    özellikle üniversitede, derste söz alırken oluyordu. ulan hoca soru sormuş veya ben soru soracağım, genelde de öyle hani farklı bir konu olursa söz almak isterdim. herkesin diyemeyeceği şeyler için. abi aklımda kuruyorum, cümleleri ezberliyorum adeta. söz alınca, bir şeyler oluyor, bocalıyorum ya. ses tonuma da yansıyordu bu durum. poff hatırladım gece gece...
  9. 9
    "o"nunla konuşurken olması doğaldır. yak aga yak yak yak.