kayıt

julian nagelsmann

  1. 5
    Modern futbolun örneklerini önce hoffenheim ardından leipzig'de gösteren 33 yaşındaki teknik adam. Severiz.
  2. 4
    ismi arsenal ile anılan hoca. isabet olur. şanlı arsenalimizin geleneğine uygun bir isim. yönetim inşallah öyle hughes'la, enrique'yle falan uğraşmaz.
  3. 3
    başakşehir ile oynayacakları uefa avrupa ligi maçı sebebiyle istanbul'da bulunan reis. "çok büyük bir şehir. bundan etkilendim. çok fazla araç gördüm. indikten sonra yakın mesafeyi 1 saatte gelmek, yanlış şeyi görmediğimi gösterdi. almanya'da bu kadar sürede 50-60 kilometre fazla gidebilirdik." demiş. önümüzdeki sezonun başında ali koç başkanımız seni takımın başına getirince istanbul'u daha yakından tanırsın hocammm.

    i.hizliresim.com/...
  4. 2
    20-30 yıl boyunca dünyanın en başarılı teknik direktörü olacağını düşünüyorum bu adamın. Dünya futboluna damga vuracak kendi alanında.
  5. 1
    20 yaşında yaşadığı sakatlıkla futbolu bırakıp thomas tuchel'in yönlendirmesiyle antrenör olan isim. bundesliga'nın en genç antrenörü olmasıyla beraber 2016'da, 28 yaşında hoffenheim'ın başına geçmesiyle bundesliga'nın en genç teknik direktörü unvanını da aldı.. taktik dehanın yaşayan örneği. kendisine yeni x denemiyor, çünkü tarihte potansiyeliyle yakından uzaktan alakası olan bir teknik direktör yok.

    şu anda (27. hafta) lig tablosunda 12. schalke, 13. wolfsburg, 15. mainz'dan çok daha kötü bir kadrosu var ve ligde 3. sırada bulunuyor. takımın başına geldiğinde takım küme düşme tehlikesi geçiriyordu. 1,5 senede muazzam başarı.
    • geçen bayern münih ile olan maçlarını izledim. fişek gibi takım kurmuş. oyun disiplininden hiç kopmuyorlar. koydular zaten amk egolularına.
    • Bu başlığın bugün açılmış olması da sözlüğün ayıbı amk.
    • en azından ekşi'deki gibi bizim takımlar bu adamı neden getirmiyor yuaavvv diyen yok .d
    • 65 yaşında belki gelir. sgfsgjc