kayıt

komik anılar

  1. 8
    direksiyon sınavında yanımda bulunan kadın çok güzeldi galiba etkisinde kaldım ve el frenini indirmeden gitmeye çalışmıştım. sonra kadın beni bozmadan hazırsan el frenini indir sola bakıp yola devam et demişti. yerin dibine girmiştim o an amk. bi de araba niye gitmiyor diye içimden sövüyorum..
  2. 7
    genelde okurken komik olmazlar.
  3. 6
    bir gün ablamın evine gideceğim. ablam da lüks bir evde oturuyor tabii ki ama çok merkezi bir yerde olduğu için her tipten insan var. onun için çok lüks bir arabayla gitmek yerine kırmızı renk mercedes gla 200 amg'mle gitmeye karar verdim. arabayı evin önüne çektim. balkonda ablamla sohbet ediyorum. o sırada benim yaşlarımda iki tane genç arabanın yanından geçiyor:

    "+kanka bu araba ne böyle?
    -mercedes gla 200 amg amk.
    +lan arabanın isme bak arabanın adı soyadı var resmen amk.
    -lan ne sandın aq bunu sorgulatırken seri numarasından falan sorgulatmıyorlar. adından soyadından sorgulatıyorlar. insan bu bildiğin insan.
    +kanka gel bi de arkadan baksana.
    -(ıslıklar)."

    fdjhkjl. vallahi arabayı verip alın gençler sizin olsun diyesim geldi ya.
    • Okurken cebimde 1500 dolar belirdi kardeşim, seri köz getir hızlı.
    • @bls daha fazla belirmesine neden olamadığım için özür dilerim. My bad. @yetininoğlu hayat, neden olmasın?
  4. 5
    önce ki yazdığım anıyı beğenmedim başka anlatayım.
    Bir gün arkradaşla trafikteyiz, kırmızı ışık yanınca sert bir fren yaptım, bagajda da damacana vardı sertçe çarptı. Arkadaş kaza yaptık sandı, kanka kanka arkadan çarptılar dedi, ben de in bak kanka kavga ederiz şimdi dedim ama damacanın çarptığını biliyorum neyse indi baktı geldi tekrar bir heyecanla kanka kaçmışlar dedi, ben de hala arıyorsan bagaj da damacana var o yaptı kanka dedim, 1 hafta rahat konuşmadı.
    ama pezevenk tribini kendini eve bıraktırdıktan sonra attı.
  5. 4
    Kahve dökmekte üstüme yoktur. Sevgilimin telefonuna kahve dökmüştüm ve telefon pert olmuştu. Starbucks maceralarım meşhurdur. Sürekli gittiğim bir starbucks vardı ve hep kahve döküyordum bir keresinde çalışan kızın ayakkabısına ve koluna geldi. Kız bir şey demedi allahtan.
    Bir kaç gün sonra gittiğimde de kahve dökücü geldi diye sarkastik bir biçimde takıldı. Beni kahve içmeye davet edecek varsa dikkat arkadaşlar...
    • 3
      9-10 yaşlarında vileda kovasına düşmüştüm.
      hâlâ korkarım o kovadan...

      (bkz: kovafobi)
    • 2
      (bkz: boys anılar)

      * *
    • 1
      Okulda anatomi dersimiz vardı. Azeri hocayla anatomi dersi nasıl olur düşünün. Çok komik şeyler söylerdi hoca ve biz kopardık. Dersin arası olmuştu ve sınıfa tekrardan girdiğimizde bir öğrenci iskeletin ağzına sigara takmış ve sonra da selfie yapmıştı. Aklıma geldikçe gülüyorum.
      • ahahahahahah nefis... bölüm neydi ki ???
      • Hala gülüyorum ama adsakfldfşl. Bölüm görsel iletişim tasarımıydı ama zorunlu dersti o