kayıt

fabri'nin muslera'dan daha iyi kaleci olması

  1. 52
    Katilmadigim dusunce.

    Her ikisi de iyi kaleci fakat muslera'nin fabri'den daha iyi oldugu gercegini kimse goz ardi edemez.

    Bir oyuncunun transfer olmasi ya mevkisinde digerlerine gore en iyidir ya da transfer edecek kulubun maliyeti dusunerek bu maliyete en uygun oyuncuyu almasidir. Bunun disinda bazi etkenler de var tabii. Oyuncunun oynamak istedigi lig, oynamak istedigi kulup, alacagi para vs.

    10 senedir kulubunden ayrilamamasi demek onun kotu ya da istenmeyen oyuncu oldugunu gostermez ki muslera'nin cok iyi oynadigi sezonlarin sonrasinda transferi bile soz konusuydu ama o kulubunde kalmayi tercih etmisti.
  2. 51
    muslera'nın 2 kolunun kopması dahilinde gerçekleşebilecek eylem. o da kesin değil ayağıyla falan kurtarır bir şeyler yapar. kesin olması için ayaklarını da koparın o zaman tamam.
  3. 50
    10 senedir türkiye'den çıkamayan adamla besiktas'a gelip 2 senede premier lig'in yolunu tutanın versusudur. Ayrıca 10 senedir süper lig'de sürünen arkadaş bu süreçte 2-3 dünya kupası görmüştür. Aynı süreçte tek dünya kupası gören fabri'nin arkadaşı 25-30 milyon euro.

    Diyeceklerim bu kadar.
  4. 49
    (bkz: tabi lan ne sandın)
  5. 48
    ulan her görmemde gülüyorum şu başlığı dasgbdkajhsdkjashkjd
  6. 47
    form - kalite ayrımı yapamamak sonucu söylenen cümle.
  7. 46
    Bir söylem.

    Tamam; önemli olan entrynin niteliği değil, yeter ki girin dedik de o kadar da değil amk...
  8. 45
    (bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler)
  9. 44
    (bkz: ne diyo bu benim cahilcem yok)
  10. 43
    Sezon sonunda çok büyük ihtimalle 3. Kez ispatlaanacak hadise. Öncekilerde muslera'nin önünde şunlar bunlar oynuyor deyip savunuyorlardi şu anda defansta sorun da yok ama yan toplar uzaktan şutlar hep tehlike Galatasaray için. Beşiktaş ise hücum odaklı oynuyla bireysel hatalar yapan savunmacilarina rağmen kalecisine duyduğu güvenle oldukça rahat.
  11. 42
    "içmeyin şu mereti işte kardeşim." dedirten başlıktır.

    muslera'nın formsuzluğundan kaynaklı böylesi başlıklar gerçekten tuhaf. "fabri'nin kariyerinde şampiyonluğa direkt etki ettiği bir sezon var mı?"dan başlayalım sormaya. var mı? bakın 2012 ve 2013 şampiyonluklarını es geçiyorum, 2015 şampiyonluğunda en büyük pay muslera'nındır. o sezon zaten yasin-burak-muslera 3'lüsüyle şampiyon olmuştuk resmen.
    ayrıca 2012'de play-off'un son maçını olan kadıköy'deki maçta enfes iş yaptı. onu atlamamak lazım.

    geçelim avrupa maçlarına. fabri'nin avrupa maçlarında aman aman performans gösterdiği kaç maç vardır? kiev-bayern maçlarında 6-5 yemiş bir kaleciyken fabri, dönüp muslera'ya bakıyorum; ölü şl sezonumuz 2014-2015'te hamza hoca gelene kadar bir üzücü 4 serisi dışında bir de 2013-2014'teki 6-1'lik real maçını yazarım. onun dışında aklıma gelen yok.

    hani formsuzluğu böyle kaliteye dökmek de saçmalıktan öte bir şey değil. yusuf şimşek hayatının topunu oynayıp beşiktaş'ı şampiyon yapmıştı 2008-2009 sezonunda. o futboluyla nerelerde oynardı ama işte form... gençliğinde oynayamadığı topu, 34'ünde oynamıştı. form geçici, kalite kalıcı. muslera'nın bu kötü formu da geçer elbet, kalitesi belli.
  12. 41
    dünkü maç sonra bir kez daha ispat edilmiş olandır. dünkü maç eğer musleralı bir takım aynı pozisyonları verse tahminen yeni bir 8-0 giderdi. hummels'in kafası ceza sahasından çekilen koman'ın şutu, javi martinez'in şutu direkt goldü zaten.

    fabri öyle bir seviye atladı ki şu anda uruguay ailesinde uruguay kökeni var diye fabri'nin peşinde.

    pbs.twimg.com/...
  13. 40
    beşiktaşlı olanlar benimle muhatap olmasın beyanımda ne kadar haklı olduğumu gösteren başlık. mantık çerçevesinde konuşamayız bu adamlarla. oğuzhan 170 milyon len mk
  14. 39
    Bu gece artık resmilesendir. Muslera artık eski muslera gibi değil trabzonsporlu onur tadında sembol olduğu için hataları görünmüyor. Ama fabri'nin çıkardığı toplara bakınca harbiden rezalet.
  15. 38
    Saçma bulduğum hadise.
    Herkes işini yapsın
  16. 37
    18 ağustos 2017 kasımpaşa beşiktaş maçı'nda da bariz bir şekilde belirgin olan hadise.
  17. 36
    Lyon maçlarından sonra Beşiktaşlıların eline geçse öldürecekleri ama sampiyon olunca tekrar tatli gelen musleranın 3. Yedeği olamayacak kaleci
  18. 35
    bu sene galatasaray defans hattı değişip yine 50 60 gol yedikten sonra herkesin kabul edeceği gerçek.

    ulan 2 savunmacı ile oynuyoruz ki biri tosic. adam ona rağmen o kadar az gol yedi. hakkını verin hakkını. xd.
  19. 34
    www.exkutupsozluk.com/...
  20. 33
    paralel evrende doğru olabilecek bir önerme.
  21. 32
    Fabri'yi Sabri okuyup aa o kaleci miymiş diye şaşırıp Google'a yazdıktan sonra kaleci olduğunu öğrenmek. Futbola bu kadar uzakmışım.
  22. 31
    Muslera'da form düşüklüğü var. Fabri daha iyi bence
    • muslera çıtayı o kadar yükseltti ki, normal seviyeye inince form düşüklüğü var diyoruz :d
  23. 30
    Şimdilik fazlasıyla manasız söylemdir.
    Taraftarlık güzel bir şey de objektiflikten tamamen uzaklaştıran taraftarlık hiç iyi değil.
    Tek sezonluk değerlendirme ne kadar objektif olabilir? Muslera beşiktaş'ın kadrosunda bulunsaydı ilk 11'de fabri'yi mi oynatırdınız, muslera'yı mı? İşte buna can-ı gönülden fabri diyebildiğiniz zaman fabri, muslera kadar iyi bir kaleci olmuş demektir. Gözü dönmüşlükten fabri diyorsanız o ayrı tabii...
  24. 29
    hahahahahahahah... tolga ve cenk seviyeyi o kadar düşürmüş ki biraz top tutan her kaleciyi dünya çapında zanneden uzay takımı taraftarının sanısı. şdlgmdşlgdfgdgd...

    volkan örneğini vermişler, biz volkan muslera'dan daha iyi kaleci falan diye başlık açmıyoruz en azından. biliyoruz çapını. kdlkgfdmgdgd...
  25. 28
    faul yaparak gol atabilen çirkeflerin bok attığı kalecimizin versusu.

    twitter.com/...

    kalecisi bu olanların giremeyeceği versus.

    www.dailymotion.com/...