kayıt

fernando muslera vs fabricio ramirez

  1. 4
    ligin en kötü kalecilerinden biri olan muslera ile ligin vasat üstü kalecilerinden biri olan fabri'nin kıyaslaması..

    muslera'nın tamamen 6s'nin şampiyonluğu üzerine kurgulanmış ve onlar için beginner modda geçen 11-12 sezonu hariç iyi performans gösterdiği bir sezon yok. her sene 40-45 tane gol yiyor ama nasıl oluyorsa 6s taraftarına göre hala dünyanın en iyi kalecisi. kendisinden başka senede 50 gol yiyen dünyanın en iyi kalecisi yok.
  2. 3
    Fernando muslera'dan sonrasını okumaya gerek olmayan başlık. Muslera'dan iyi kaleci sayısının iki elin parmaklarını geçmediği dünyada orta sınıf bir kaleci fabri.
  3. 2
    Bu sezon genelinde Fabri daha formdaydı. Tabii bunda Beşiktaş'ın savunma hattının payı da yadsınamaz. Muslera ise Taffarel'in dönüşüyle form tutmaya başladı ve şu sıralar 2015 performansından kesitler sunuyor. Muslera genel olarak daha iyi bir kaleci fakat bence Fabri'nin ayakları daha iyi. Maalesef Muslera bu konuda Fabri'ye göre biraz geride kalıyor. Hatta 12 şubat 2018 galatasaray antalyaspor maçını baz alırsak yedek kalecimiz Carrasso'nun ayakları hem Muslera'dan hem de fabri'den daha iyi.

    Her ikisi de dürüst ve iyi insanlara benziyorlar. Başarılarının devamını dilerim.
  4. 1
    çok iddialı bir versus. şu an için elbette muslera dünyanın sayılı kalecilerinden biri türkiye'yi katmamak gerek bile ancak yaptıkları katkıya ve takım için değerlerine bakarsak fabricio'nun hem kaleciliği hem de oyun kurma becerisi beşiktaş'ın bu sene bu seviyelere gelmesinin en önemli nedenlerinden biri.
    • Did you mean leali vs fabricio amq?
    • did you mean muslera vs cenk gönen xd