kayıt

en kaliteli erkek burcu

  1. 61
    kendi burcum oldugundan cekici geliyo olabilir ama oğlak erkegi (alev emojisi)
  2. 60
    ikizler olarak düşündüğüm burçtur.

    7 karakter daha..tamam
  3. 59
    tabii ki koç burcudur, adı üstünde kaliteli.
    • bak sen kaliteliye, hemen basmış eksiyi
  4. 58
    (bkz: yolun açık olsun paşam)
    birxsozluk.com...
  5. 57
    Kova burcudur aksini iddia eden köylüdür..
  6. 56
    birilerinin artık götüyle gülmesi gerektiğini düşündüğüm çelınç. pardon da neresine bakıp anlıyorsunuz hangi burcun daha kaliteli olduğunu? etiketinde mi yazıyor? yine akıl zırvası bir konu daha. abi ben böyle şeyler gördükçe deliriyorum yaa. ben boş konuşmam, buyrun kemal kılıçdaroğlu gibi belgelerle geldim. hay genellemesini sevdiğim bee al bak da kalite gör.

    bakın sene olmuş x klişesini yaptırmayın bana. bilim ve teknoloji çağında hala daha burç öven, bir de yetmeyip 40 yıllık esnaf gibi kalite belirtenleri gördükçe deliriyorum. Hiç kimsenin 7 yıllık öfke kontrol eğitimimi piç etmeye hakkı yok. o yüzden doğru düzgün konular üzerinden tartışalım artık. misal cardi b'nin ne kadar çingene ve leş bir kadın olduğundan bahsedelim biraz. amı götü dağıtmış bir çaçaron hakkında lise münazarası yapmaya hazır olan herkese kapım açıktır.
  7. 55
    zodyak denen mekanda 12 burç var.
    11 burç, ya heyvanat ya eşya. tek bir burç insan, dikkatinizi çekerim.
    o da ikizler.
    her ikizler aynı olmadığı gibi, her başak her x de aynı değil elbette. ama genel geçer olan, tek insan burcun olduğu, onun da ikizler olduğu. şimdi bu gerçekle biraz zaman geçirin, ondan sonra girdi girin.
    • ben ikizlerim tamam.
  8. 54
    Yay,
    Terazi
    Akrep ve
    Yengeç burcu erkekleridir.
  9. 53
    (bkz: Kaliteli erkek)

    60 derecede yıkayınca küçülüyorsa kalitesizdir.
    ayrıca bence başak burcu çünkü söylerken daşşak diyor gibi hissediliyor, erkekliğin şanındandır. Kalite bizde böyledir.
  10. 52
    Kaliteli burç kısmını bilmem zaten anlamam burç işlerinden, hanım meraklı olmasa ne burcumu ne yükselenimi bilirim.

    Aslan ve akrep iyi diyorlar ama tutku açısından.
  11. 51
    (bkz: Kaliteli burç)

    Abi ithal almayın, renkleri çabuk atıyor...
  12. 50
    erkegin kalitelisi mi kaldi ki burcu kalsin aq.
  13. 49
    Kaliteden ne anladığınıza bağlı. Burç var burç var. Birini alırsın bir senede yenilersin, öteki on sene götürür. Değişiyor yani. Mesela aldın bir oğlak diyelim. E sen bunu nereden aldın hiç sorguluyor musun? Mesela şimdi güney yarım küre oğlağı ile kuzey yarım küre oğlağı bir olur mu? Bunlar hep önemli.
  14. 48
    benim burcumdur. kalan 11 burç benim getir götürümü yapar, amatörü eğlendirir.
    çünkü ben öyle söylüyorum.
  15. 47
    sevdiğiniz beyin veya hoşlandığınız beyin burcudur.
  16. 46
    Kesinlikle 'yengeç' burcudur aksi düşünülemez.
  17. 45
    dünya'ya 2,000,000,000,000,000,000,000 insan sığabilirmiş, kaynak güvenilirse. dünya'nın ne kadar büyük bir şey olduğunu anlatmak için yazıyorum bunu. bahsi geçen sayının ne kadar büyük olduğunu tek tek bin nedir, milyon nedir filan inceleyerek anlatmaya gerek yoktur herhalde.

    buradan en yakın şeye, ay'a gitmek için otuz dünyalık bir mesafe aşmak lazım. güneş on dört bin dünya uzakta. astrolojide adı geçen rastgele başka bir cisim alalım: jüpiter'e 1300 dünya sığıyor, buradan jüpitere kırk bin dünya gitmek gerekir. tabi anlık konumlara göre değişir işler.

    bunlar bizim insan hayatımızla oldukça alakasız, canlılıktan yoksun, garip, bambaşka devasa kütleler. öyle kendi hallerinde duruyorlar soğuk, buz gibi. insani hiçbir şeyle hiçbir alakaları yok.

    yıldızlar zaten ayrı mesele, en yakınına dört milyar dünya mesafe vardı sanki, milyon da olabilir, büyük fark evet ama hatırlamıyorum tam şu an. bu en yakını tabi, dört ışık yılı yani. milyar ışık yılı uzakta olan da var, çıplak gözle görmesek de.

    haydi bu boyutları mesafeleri sallamadık diyelim, bizle ne alakaları olabilir buna ufak bir mantık var mı?

    tek mantık var o da eski insanlar gökyüzünü izlediklerinde dünyanın mevsim gibi döngüleriyle ilgili tahminde bulunabiliyorlarmış, bu yani. buna bakıp gelecekten haber verdiğini düşünmüşler gökyüzünün. bilmem ne gezegeni bilmem ne takım yıldızının -burcunun- oralardayken yaz gelmiş hep filan, böyle düşünmeleri de normal. senin benim dandik kişiliklerimizle ne alakası var bu durumun?

    ben yazayım buraya: sen süpersin, lider kişiliklisin, çok titizsin, üç vakte kadar eline yüklü para geçecek, y harfiyle başlayan çok yakışıklı-güzel bir sevgilin olacak, sana yol görünüyor filan rahatla, kendine faydalı işlerle uğraş sonra gidip.
    • bu konuya sanki ifrit gibisin. (bunu söylediğim için dövmezsin umarım)
    • gül geç boş ver. çocuk döven burçlar diye başlık açasım geldi.
    • ha yok onun için demedim eğleniyorsan sorun yok. sanki klavye başında kızgın bir boğa varmış gibi geliyor bazen. teşbihte hata olmaz sadece bi bnzetme. keyif alıyorsan madem açayım bi başlık bi de orada hırpala. :D
    • burcun ne diyormuşum daha muhteşem bi soru olur :D yani bir şeyleri burçlara bağlamak tabii ki yersiz. bin çeşit insan 12 burçta buluşmak istiyor napsın be aig. dostça ve döverek yazmaya devam et. severek okumluyorum.
    • Hocam yani bende cok aşina değilim. Ama manyetik alan ve kutle cekimle bize bi etkileri oluyor. Bunun karakterimiz uzerinde ne denli etkisi var tam bilmemekle ama şuna dikkat ettim bazı dolunay geceleri daha enerjik olduğumu fark ettim. Yani belki raslantıdır , bilmiyorum.
  18. 44
    oğlak burcu erkeğidir sarar sarmalar yalar yutar. iletişim dm.
  19. 43
    şüphesiz ki oğlak burcudur. kalitemizi kimse sirgulamasın. **
  20. 42
    Ay burcumu daha çok yansıttığımı söylüyordu eski sevgilim yani astrolojik bilgisine dayanarak söylüyordu. Ay burcum da akrep. Denk geldikçe akrep burcuna giydiriyordu. Hiç mi seveni olmaz anlamıyorum.

    Ama bana göre de akrep burcunun kalite koktuğunu düşünüyorum.
  21. 41
    İkizler dengesiz, terazi şıpsevdi, amk balıkları kadar aldatıp zırlayanı yok, kovalar darlıyor aslanların da ben egosunu si.

    Yoktur.
    • Aslan burcuna biat et
    • Ben de aslan burcuyum siz bana biat edin.
    • Birbirimize biat ederek işi çözebiliriz
    • Haddinizi bilin lütfen!
      Balık burcuna kimse bu şekilde ithamlarda bulunamaz.
      Size pantolon balığı denk gelmiş.
  22. 40
    birinin de çıkıp boğa demediği burçtur.

    çünkü haklıdırlar. kendimden biliyorum kesinlikle boğa değil. prensip olarak erkek kalitesi ile ilgilenmediğim için de yorum yapamıyorum başka.
  23. 39
    Aslandır.

    Heybetlidir, zekidir, yeri geldiğinde bir kaplan yeri geldiğinde bir kedidir ama en çokta sevilmek ister aslan burcu erkeği.sevmek isteyen hanım yazarları kafesime beklerim.
  24. 38
    Kesinlikle yengeç değildir. Böyle feminen karakterdeki bir erkeğe erkek mi denir yahu...
  25. 37
    İkizler Burcu yazıp linç edilme isteği. Çık aklımdan.