kayıt

portal 2

  1. 1
    hikayemiz ile ilgili pek çok konuya hatta her şeye açıklık getirdiği için çok daha iyi olan serinin devam ve son oyunu. nelerin aslında neler olduğunu şuradaki videodan anlayabilirsiniz.

    not : ayrıca oyunun gizli bir kısmında philadelphia deneyine de gönderme yapılıyor hatta direk gözlerinizle görüyorsunuz bu da demek oluyor ki bizim bu şirket baya eski dolayısıyla her şey eski ve yaşlı, işte videoyu izleyin taşlar yerine oturur.

    www.youtube.com/...
  2. 2
    bugün bitirdiğim puzzle tarzı oyundur.

    Daha doğrusu 2.bitirişim ama tüm single başarımlarını alacağım diye 6 saat boyunca uğraştım.Resmen kafayı yedim lan.Counter da bile o kadar uğraşmadım.
  3. 3
    bir başka valve harikası. sizi düşünmeye teşvik ederken sakinleştiren bir oyun.

  4. 4
    espiri anlayışı 101 olan oyun. müthiş bir senaryosu var. onun dışında zaten tam bir akıl oyunu.

    5. kez bitirmeye oynuyorum galiba.
  5. 5
    multiplayer açısından müthiş derecede eğlenceli bir oyun. singleplayer modu da elbette eğlenceli, fakat eğlenmeyi bilen bir arkadaş ile multiplayer oynamak kadar değil.
  6. 6
    bugüne kadar valve firmasına ait bir oyunu asla bu kadar zevk alarak oynamadım.

    oyunun başlangıcından sonuna kadar belirli mizahi unsurlar tazeliğini koruyor. genel olarak tüm alanı gözlemleyebileceğiniz noktadan biraz incelemeniz bölümü geçebilmek için yeterli oluyor. senaryo bakımından da oyun mizahi unsurları tatlı tatlı senaryoya yedirerek sizi sıkmıyor.

    aklı fikri yerinde eğlenceli bir arkadaş ile multiplayer modu da keyifli olacaktır.

    ortalama bir ingilizceniz yoksa, türkçe oynamanızı tavsiye ederim.