kayıt

kyk yurtları

  1. 1
    muhtemelen 1 aya yerleşme durumum olan yurtlardır. şuanki yurdumun tek artısı gevşek olması. kafama esince gelmiyorum bişi demiyolar. kykya geçmezsem bu gevşeklik için geçmem. bu da böyle bir girdi.

    bi de başlığı açılmamış çok ilginç. hepiniz mi zenginsiniz be.
  2. 2
    torpillerin cirit attığı yurtlardır.

    yıldız teknik üniversitesinden bir örnek vereyim: okulun sınırları içerisinde fsm erkek öğrenci yurdu var. yurt baya güzel ve okulun içinde olduğu için herkesin istediği bir yurt. bu sene ilk sonuçlarda 7bininci yedek olan biri ankaradan bir tanıdığı vasıtası ile ikinci sonuçlarda o yurda yerleşiyor. peki yukarda tanıdığı olmayan? yurt çıkmıyor durumu varsa özel yurt(2 binden başlıyor), durumu yoksa tarikatların cemaatlerin yurduna sığınıyor. neden? mecbur. evladını okutmak istiyor. ve bir saçmalık daha. okulu esenlerde olan birine sancaktepeden yurt çıkması. keşke zamanında hükümet cami yapacağı kadar öğrencilere yurt yapsaydı da böyle sorun olmasaydı.
  3. 3
    4 sene kaldığım, her ırktan insanı tanıma fırsatı bulduğum yurt.

    gambiya diye bir ülke varmış lan... ha bir de, orta asya türkleri bana nedense hep soğuk geliyordu. afrikalılar daha sıcakkanlı idiler.

    ha bir de mesela somali alfabesi, latin alfabesi imiş. şaşırmıştım.

    edit: imla.
  4. 4
    Henüz tanışmadığım oda arkadaşım nasıldır acaba?

    Daha önce de yurtta orda burda kaldım. Şimdiye kadar pek normaline denk gelmedim şu oda arkadaşı denen zımbırtının.

    Allah'ım lütfen çok güzel olmayan, çok havalı olmayan, çok zengin olmayan normal bir insan gelsin. Uyumlu olsun. Amin.

    Baya dua ettim entiride şu an. Kabul olur inş.
  5. 5
    Her şey yasak vallaha bık-tım.
    • koridordaki bir prize 6 tane 3'lü priz taktıran kurum değil mi ya bu?? eksponansiyel ifadeleri ben yurt koridorundaki prizde pratik etmiştim.. : /
    • Odada uzatma kablosu kullanamıyoruz mantığını hala kavrayamadım.
  6. 6
    1 buçuk sene kaldığım çok da güzel anılarımın olduğu yurttur. 8 kişilik odalarsa iğne atsan yere düşmeyecek şekilde kalıyorduk. kalabalıktan değil odayı bok götürüyordu o yüzden. benden başka 2 arkadaşım lisedendi. zaten baktım onlar toplandı diğer kyk yurdundan kaydımı buraya aktarıp ben de geldim.
    günün her saati odada uyanık biri olurdu o yüzden sağlıklı uyku hak getire. gerçi çoğu kişinin sağlıksız uyku çekme sebebi ben ve coolshadl 'ın gece gece nba maçı izleyip salak salak gülmemizdi.
    ben sigara kullanmasam da bizim çocuklar balkona dertlesmek için çıktıklarında ben de hemen salça olup çıkardım onlarla beraber. en fazla dert anlatan yine ben olurdum ama.
    3 kişiyi tanıyorum dedim ama diğer arkadaşlarda çok kral çocuklardı.
    sonra geçen sene o yurttan önce 3 kişi olarak bizim okul bitti ayrıldık. sonra 2 kişi daha gitti.
    şimdi coolshadl odada hayatta kalma savaşı veriyor. be brave son. güzel günler göreceğiz.
  7. 7
    An itibariyle birinden online olduğum yurtlardır.
  8. 8
    twitter.com/...
  9. 9
    (bkz: survivor)
  10. 10
    ben zamanında dört sene kalmıştım. biraz şanslıysanız güzel bir ortamdır. benim bir sürü yabancı arkadaşım olmuştu.
  11. 11
    Üniversitenin ilk yılında kaldım. Su ısıtıcısını nereye saklayacağımızı şaşırdığımız günler,ders çalışmak için sıralandığımız merdivenler oldu. Ders notları açısından geçmiş vize-finallerdeki sorular,kitaplar açısından hiç sıkıntı çekmedim ilk yıl. Kolay arkadaş edinebiliyorsan, gürültüye alışıksan fena sayılmayacak bir yer.
  12. 12
    Kendi bulunduğum üzerinden bir genelleme yapacağım; dünyanın en hızlı interneti bu yurtlarda bulunur, yaklaşık 10 kbps falan, bu devirde cidden iyi internet.

    İroniyi bir kenara bırakırsak YouTube dışında video izlemek imkansız, Google'da arama yaparken bile çileden çıkartabiliyor. Odaya internet bağlatayım en iyisi böyle giderse 100 liralık faturalı bir tarifeye geçecem bol internetli.
  13. 13
    Oda arkadaşlarınız puştun tekiyse cehennem yuvasıdır, Allah kurtarsın.
  14. 14
    Yeni öğretim yılında Yemek saatlerinin yarım saat kadar erkene alındığı (23:00'da son bulan akşam yemeğinin 22:30'a çekilmesi gibi), yurtların ücretine %20 oranında zam yapıldığı, internetin de 16gb ile sınırlandırıldığı yurtlardır.
  15. 15
    Türkiye'de sosyal devlet anlayışının içinin ne kadar boş olduğunu görebileceğimiz yurtlardır.
  16. 16
    Kurtuldugunuz zaman ohh be hayat varmış dedirten yurtlardir. Insani her anlamda yıldırma amacı güder akıllı giren deli çıkar