kayıt

üst komşuya söylenmek istenen şeyler

  1. 51
    bu kadar sesiniz çektikten sonra çocuğunuzun adını ben koyabilir miyim sevgili pussy magnet komşum ?
  2. 52
    Senin ayağını..

    Ayı mıdır öküz müdür bilemem. Yere vurarak yürümek ne kardesim? Bıktım sizden.
  3. 53
    (bkz: hangi sandalye) üst komşum yok ama alt komşuma sövmek için geldim. Ayak kokan ayakkabılarını eve al , apartmanı kokutma.
  4. 54
    Geçen gün söyledim. Tepemden tam sunum yaptığım sırada çırpıp durduğu örtünün ucundan tuttum veee "ben size yazarak anlattım, çizerek anlattım daha kaç kere anlatayım bunun terbiyesizlik olduğunu? Örtüyle beraber seni de çekerim aşağıya bi dahakine" dedim. Örtüsünü bıraktım ve pencereyi kapattım. Arkadaş astımım var, tozdan geberiyorum aşağıda zaten bir de bunlarla uğraşıyoruz.
  5. 55
    hos geldiniz.

    zira adam yazlIktan yeni gelmis. arabayI park ederken baktI ama ben kedilere baktIgImdan kafamI toparlayamadIm tam bir sey diyemedim. komsulara karsI cok ayIp oldu...
  6. 56
    Size bayılıyorum çünkü eve hiç uğramıyorsunuz, apartman benim gibi oluyor, kalp kalp kalp
  7. 57
    Hala birer canavar olduğunuzu düşünsem de kavga etmenize üzüldüm cnm.. İnş birbirinizi sessizce protesto edersiniz.
  8. 58
    Bir yudum suyuma muhtaç kalsanız inanın uzun süre düşünürdüm. Bu kadar aptal ve rezil ürünleri olan insanlık utanç duyuyor olmalı, abv.
  9. 59
    yere gülle mi atıyosun top mermisi mi atıyosun napıyosun belli değil amk. yani biraz yavaş ses çıkar. gene ben rahatsız olacağım zaten.
  10. 60
    o brownie tarifini alıcam bir gün senden kaçamak cevaplarından anladım vermek istemiyorsun ama alacağım. :)
  11. 61
    Yalnız yaşayan tatlı mı tatlı bir teyze üst komşumuz. İyi ki var. Hayırlı bir ömrü olsun.
  12. 62
    Valla 3 senedir gık demedin her kimsen helal olsun.
    Gecenin 3’ünde 4’ünde hayvanlar gibi ses yaptık, ağza alınmayacak küfürler ettik herhalde duymuyorsun veya bizden baya korkuyorsun.
    Eyvallah, ev sahibine de iyi çocuklar falan demişsiniz apartman ahalisi olarak.
    Ama NBA sezonu geri döndü yakında gece gece yine bağırıp çağırıp kahkaha atacağız arkadaşımla.
    • Ne yapalım kızım duygularımı yoğun yaşarım ben. Bilerek mi bağırıyoruz sanki.
      Alışırsın sen de hele bir aynı eve çıkalım...
    • En güzel küfürlerimi Cs ve lol oynarken ederim.
      1 monitör, 2 klavye, sayısız mouse kırma istatistiğim var.
      Herhangi bir sporu izlerken küfür etmeyiz ki biz. O saatte sinirlerimiz laçka olduğu için saçma sapan şeylere ağlaya ağlaya güleriz. Bir görsen harbiden yazık lan şunların haline bak deyip kızamazsın bile.
      Yani soğuyacaksan oyundan soğu. Sporu bırak.
  13. 63
    hemen hemen her gece yatak gıcırdatıyorsunuz, gıcırdatmayın. saatin geç olduğunu öyle anlıyor ve artık uyumam lazım diyorum kendi kendime. beni pavlov'un köpeği gibi koşullandırdınız, o gıcırtıyı duymadan uyuyamıyorum artık. özgürlüğümü geri istiyorum. nasıl ki sizin canınızın istediği saatte yatak gıcırdatmak hakkınızsa benim de canımın istediğim saatte uyumak hakkım diye düşünüyorum.
  14. 64
    o senin gelinin olduğu için sabahtan akşama kadar seninle oturuyor ben niye sana misafirliğe gelip oturayım yanında sabahtan akşama kadar.* ne konuşcaz beraber? xd her seferinde bu örneği vermekten vazgeçmelisin..
  15. 65
    gece saat 12'den sonra çamaşır makinesi çalıştırma huyundan vazgeçin. ayrıca kokar paşam sabaha kadar o çamaşırlar, makine içerisinde.
  16. 66
    Şu başlığı 2 gün önce görmüş olsaydım çok ağır laflarım vardı da taşındılar şimdilik kafam rahat.
  17. 67
    Kıskanıyorum. Deli gibi kıskanıyorum seni. Bir insan bu kadar mı boş beleş olur hiç bir kaygısı olmaz nasıl bir rahatsın sen tüm gün yataktasın? İki satır bir şey çalışayım diyorum yatak gıcırtısı, şunları ezberlemem gerekiyor diyorum inadına yatak gıcırtısı, şu kitabı bulmam lazım nerdeydi diyip panik oluyorum deli gibi yatak gıcırtısı... sen o yataktan hiç mi çıkmıyorsun? Seks falan değil bu çok belli ya yatalak bile olsan insan günde iki üç kez tuvalete götürülür herhalde de bir ara olur ki biliyorum bankada çalışıyormuşsunuz beyfendi yatalak da değilsiniz. Bu nerenin bankası da yataktan çalışıyorsun çok merak içerisindeyim kaç aydır.
  18. 68
    sizin bu kadar acınız varken yardımcı olmak yerine yük olan sülalenize bir taneniz bile dur diyemiyor musunuz, kapınıza girilmez covid var yazıcam.
  19. 69
    %51 olasılıkla yaşam ve ölüm kıyasında ölümü tercih edecek biri olarak kimsenin özellikle sizin gibi insanların ölmesi için istekte bulunamasam da bilemiyorum, canımı çok sıkıyorsunuz.

    Bildiğim tüm kötü yer ve zaman dilimlerinde hayal ediyorum sizi. En hafif tabirle iğreniyorum.