kayıt

1 ocak 2017 ortaköy gece kulübü saldırısı

  1. 20
    istanbul'un gözde mekanlarından biri olan reina'ya yılbaşı gecesi saat 01.20 sularında kansız orospu çocukları tarafından düzenlenmiş kahpe bir terör eylemidir.

    bu kanlı kahpeliği bile anlamsız bir şekilde cephe aldığı tarafa bağlamak için can atan, belli bir gurubu suçlamak için hazır kıta bekleyen, hala yobazlar yaptı diyen sik kafalılar var. istediğiniz kadar mürekkep yalayın kalbinizden bu nefreti atmadıkça sizden hiç bir yarrak olmaz. böyle sik kalırsınız.

    içki içenleri, yılbaşı kutlayanları taradılar. kim yaptı. hoop dinci yobazlar..

    cuma namazını kılan müslümanlara hain saldırı.. kim yaptı. hoop solcu komünistler, cehapeliler, atatürkçüler..

    ne güzel dünya.
    ulan özel çelik çekirdekli mermiler hazırlanmış, elini ayağını dimağını siktiğim cayır cayır keleş saydırıyor full mekana (800 kişi), 6 şarjör (180 mermi) boşaltıyor. ölü (39), yaralı (69) sayısı artıp duruyor. kaçarken silahı atıp gidiyor, alın şu AK-47'den şu adrese ulaşırsınız der gibi. hala terör saldırısıdır diyen yok. picim ki çok tuhaf.

    emin ol o dinci yobaz dedikleriniz keleşi geçtim, reina'nın yolunu bile bilmez.

    emin ol o solcu, komünist, atatürkçü dedikleriniz kendi halinde ibadetini yapan, namazını kılana saldıracak kadar karaktersiz, düşüncesiz, saygısız, şerefsiz değil.

    70lerde sağ sol ayağına milyonlar birbirine sıktı, birbirini kesti, oluk oluk kan aktı.
    vatan sevdalılarına sen ülkücüsün diye kıydılar. tek suçu alevi olmak olanları maraş'ta katlettiler.
    madımak'ta canlar yandı.
    canımız çok yandı.. hala alet olunmaçlı bu nefret niye?!
    bu kadar zor mu ya, bu ammınagoduğumu görmek. bunların niye yapıldığını idrak etmek. yazık anasını sikim yazık.. beyninizdeki milyonlarca sinir hücrelerine yazık, bu ülkenin milyonlarına yazık..

    kutuplaşma oluşturmak, bölmek, ayırmak, neftet saçmak, güvende değilsiniz diyerek içimize korku salmak, belki kötüye giden ülkeye, iyice kötüye gidiyor, dibe vurdunuz diyerek; bunun tellallığını yapanlara malzeme çıkarıp bundan nemalanmayı düşünmek... amaçlarının en masumları..
  2. 21
    2017'nin ilk sabahına ancak bu kadar kötü uyanabilirdim. Kafasını dağıtmak, belki bir şeyleri unutmak, belki sadece eğlenmek, veya görevli olup para kazanmak için orada olan 39 kişi şimdi yok. Sebebini bilmeden öldürüldüler. Onlar dışında onlarca kişi hayatı boyunca unutamayacağı anlara tanık oldular. Belki birileri gördüklerine dayanamayıp akli dengesini yitirdi. Belki birileri daha ülkesinden nefret etmeye başladı.

    Twitter'da yabancı kaynakların haberi paylaştığı gönderilerin altına baktım ve üzüntüm bir kat daha arttı. Hiçkimse üzülmüyor bu halimize. Hepsi müslümanlar müslümanları öldürdü diyor. Veya kürtleri öldüren türklere oh olsun diyorlar. Orada nasıl bir algı yaratılmışsa, herkes türk ordusunun kürt kadın ve çocukları öldürdüğünü söylüyor devamlı. Ciddi bir kitle de zaten dünyanın herhangi bir yerinde bir müslüman öldüğü için üzülmediğinden böyle bir yorum yapıyor. Siz onların ülkesine gitseniz de hayatının hiçbir önemi olmayan bir insan olacaksınız yani. Bu yüzden buradan kaçma hayalleri kurmak yerine burayı nasıl iyileştireceğimizi düşünmemiz lazım.
  3. 22
    ölenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da şifa diliyorum.

    insan ölümüne "oh olsun" diyen çevrelere de inşallah allah size yolda yürürken terör saldırısı denk getirmez diyerek noktayı koyuyorum.
  4. 23
    anlaşılan yeni yıldan beklenen şeyler boşa çıkıyor. demek ki yeni yıldan bir şeyler beklemek çok saçma yanlış şeylerden bir şeyler bekliyoruz.(bkz: yeni yıldan güzel şeyler bekleme saçmalığı)
  5. 24
    Hakikaten ne kadar yarak kürek ve hiçbir zaman bir yerlere gelemeyecek bir ülke olduğumuzun ispatıydı bu olay...

    Aslında her ülkede olabiliyor bu tarz terorist saldırılar. Benim kastettiğim şey de olayın kendisi değil. Olaydan sonra o kadar yitirilmiş cana rağmen çıkıp "ne kutluyorlarmış hristiyan geleneğini? Gavurlara iyi olmuş" gibisinden adi ve şerefsizce söylemlerde bulunan insanlar. Onlar var oldukça bu ülkeye gün yüzü yok.