kayıt

1 ocak 2017 ortaköy gece kulübü saldırısı

  1. 1
    www.birgun.net/...

    bitmiyor yobazlar, bitmiyor.

    edit: video geldi, yerde cesetler var. twitter.com/...
  2. 2
    (bkz: dakka 1 gol 1)
  3. 3
    hani 2016 bitmişti lan ? 2017 değildir o 2017 yapmaz öyle şey !!!
  4. 4
    amk böyle memleketin.

    eğlenceye gram tahammül edemeyen bu orospu çocuklarını kazığa oturtmak artık gerekiyor.
  5. 5
    25 ambulans olay yerine gitmiş. makineli bir silah ile tarandıkları konuşuluyor.

    muhtemelen ışid'e ihale kalacak ama benim aklıma bbp geliyor.
  6. 6
    teröristlerin noel baba kostümü giydikleri söyleniyor. kesin değilmiş. söylentiler vardı zaten bu yöntem hakkında.
  7. 7
    insanlara 1 günlük eğlenceyi haram gördüler. böyle gezegenin anasını avradını sikeyim.
  8. 8
    şöyle bir video var olayın vahameti gösteren.

    orospu çocukluğu diyorum başka birşey demiyorum.
  9. 9
    anlaşılan yeni yıldan beklenen şeyler boşa çıkıyor. demek ki yeni yıldan bir şeyler beklemek çok saçma yanlış şeylerden bir şeyler bekliyoruz.(bkz: yeni yıldan güzel şeyler bekleme saçmalığı)
  10. 10
    Ülkenin köküne kibrit suyu.. Mutlu olmaya gitti la o insanlar oraya. Mutlu olmaya...
  11. 11
    Yıl 2017
    İstihbarat m.ö amk
  12. 12
    Ambulans sirenleri hala devam ediyor. Yaralı ölü sayısı maalesef çok olacak gibi.

    Allah belanızı versin. Bir gün, çok değil bir gün huzur yüzü göstermediler. İnsanlar eğlensin içsin sıçsın banane demek bu kadar zor olmamalı.
  13. 13
    kim ya da kimlerin gerçekleştirdiğini az çok tahmnin edebilip şu an için henüz kesin bi bilgi dahilinde konuşamasakta, sivas ve maraş katliamlarının namaz çıkışı olduğunu bilmeyen gerizekalı dingilleri bize tekrar gösteren saldırıdır, bu ülkede cahil bi imamın lafıyla katliam yapacak andavallarda var, tarih bilgisi olmayıp bol keseden sallayan abidik gubidik gerizekalılarda.
  14. 14
    Bu arada sahilde dahi yığınla polis ve güvenlik görevlisi vardı. Buna rağmen büyük çapta bir saldırı olması trajikomik. Gg çocuklar.
  15. 15
    Validen açıklama geldi... en az 35 kişi hayatını kaybetmiş.
  16. 16
    istanbul valisi açıklama yaptı.
    olay bir terörist saldırısıdır.
    ilk belirlemelere göre 35 kişi hayatını kaybetmiştir.

    lafa söze gerek yok. diyecekte pek birşey kalmadı artık.
  17. 17
    memlekette tesadüfi yaşadığımızın ispatı. yarın sokağa çıkarken herkesle vedalaşmalı. ne zaman bir saldırıya kurban gideceğimiz meçhul.
  18. 18
    twitter.com/...
  19. 19
    2017'de de burnumuz boktan kurtulmaz daha beter oluruz diyordum. Ortaköy de patlama ile 35 den fazla can kaybedildi. 40 dan fazla da yaralı vatandaş var. Biri çıkıp da "şehit", "kınadık", "lanetledik", "milli bütünlüğümüz" filan derse edebinizi ecdadınızı s.....m açıkcası.
  20. 20
    istanbul'un gözde mekanlarından biri olan reina'ya yılbaşı gecesi saat 01.20 sularında kansız orospu çocukları tarafından düzenlenmiş kahpe bir terör eylemidir.

    bu kanlı kahpeliği bile anlamsız bir şekilde cephe aldığı tarafa bağlamak için can atan, belli bir gurubu suçlamak için hazır kıta bekleyen, hala yobazlar yaptı diyen sik kafalılar var. istediğiniz kadar mürekkep yalayın kalbinizden bu nefreti atmadıkça sizden hiç bir yarrak olmaz. böyle sik kalırsınız.

    içki içenleri, yılbaşı kutlayanları taradılar. kim yaptı. hoop dinci yobazlar..

    cuma namazını kılan müslümanlara hain saldırı.. kim yaptı. hoop solcu komünistler, cehapeliler, atatürkçüler..

    ne güzel dünya.
    ulan özel çelik çekirdekli mermiler hazırlanmış, elini ayağını dimağını siktiğim cayır cayır keleş saydırıyor full mekana (800 kişi), 6 şarjör (180 mermi) boşaltıyor. ölü (39), yaralı (69) sayısı artıp duruyor. kaçarken silahı atıp gidiyor, alın şu AK-47'den şu adrese ulaşırsınız der gibi. hala terör saldırısıdır diyen yok. picim ki çok tuhaf.

    emin ol o dinci yobaz dedikleriniz keleşi geçtim, reina'nın yolunu bile bilmez.

    emin ol o solcu, komünist, atatürkçü dedikleriniz kendi halinde ibadetini yapan, namazını kılana saldıracak kadar karaktersiz, düşüncesiz, saygısız, şerefsiz değil.

    70lerde sağ sol ayağına milyonlar birbirine sıktı, birbirini kesti, oluk oluk kan aktı.
    vatan sevdalılarına sen ülkücüsün diye kıydılar. tek suçu alevi olmak olanları maraş'ta katlettiler.
    madımak'ta canlar yandı.
    canımız çok yandı.. hala alet olunmaçlı bu nefret niye?!
    bu kadar zor mu ya, bu ammınagoduğumu görmek. bunların niye yapıldığını idrak etmek. yazık anasını sikim yazık.. beyninizdeki milyonlarca sinir hücrelerine yazık, bu ülkenin milyonlarına yazık..

    kutuplaşma oluşturmak, bölmek, ayırmak, neftet saçmak, güvende değilsiniz diyerek içimize korku salmak, belki kötüye giden ülkeye, iyice kötüye gidiyor, dibe vurdunuz diyerek; bunun tellallığını yapanlara malzeme çıkarıp bundan nemalanmayı düşünmek... amaçlarının en masumları..
  21. 21
    2017'nin ilk sabahına ancak bu kadar kötü uyanabilirdim. Kafasını dağıtmak, belki bir şeyleri unutmak, belki sadece eğlenmek, veya görevli olup para kazanmak için orada olan 39 kişi şimdi yok. Sebebini bilmeden öldürüldüler. Onlar dışında onlarca kişi hayatı boyunca unutamayacağı anlara tanık oldular. Belki birileri gördüklerine dayanamayıp akli dengesini yitirdi. Belki birileri daha ülkesinden nefret etmeye başladı.

    Twitter'da yabancı kaynakların haberi paylaştığı gönderilerin altına baktım ve üzüntüm bir kat daha arttı. Hiçkimse üzülmüyor bu halimize. Hepsi müslümanlar müslümanları öldürdü diyor. Veya kürtleri öldüren türklere oh olsun diyorlar. Orada nasıl bir algı yaratılmışsa, herkes türk ordusunun kürt kadın ve çocukları öldürdüğünü söylüyor devamlı. Ciddi bir kitle de zaten dünyanın herhangi bir yerinde bir müslüman öldüğü için üzülmediğinden böyle bir yorum yapıyor. Siz onların ülkesine gitseniz de hayatının hiçbir önemi olmayan bir insan olacaksınız yani. Bu yüzden buradan kaçma hayalleri kurmak yerine burayı nasıl iyileştireceğimizi düşünmemiz lazım.
  22. 22
    Yeni yıla bok gibi uyanmama neden olan hadise. Ölü sayısı malesef artıyor ve ağır yaralı da çok insan var.
    Peki bu ölen insanlara şehit denmesi sizce de ölümleri normalleştirmiyor mu? Savaşta bile degilken yapılan bir silahlı saldırıda belki de güvenlik zafiyeti nedeniyle canlarını kaybettiler. Tamam belki terör saldırısı olabilir ama kimin şehit olacağına karar veren merci olaya baya siyasi yaklaşıyor ve bunu herkese empoze ediyor diye düşünmekteyim.
  23. 23
    şimdi birisi çıkıp gerçek islam bu değil diyecek. ben de ona dinini sikeyim diyeceğim.
  24. 24
    Sabah yapılan açıklama ile hayatını kaybedenlerin sayısı 39 olarak belirtildi. Yaralı olarak kurtulan 65 kişiden 4'ünün durumu ağır.
    İç İşleri bakanı süleyman soylu'ya saldırı ile alakalı yöneltilen soru;
    - ihbar var mıydı?
    + yabancı servislerden, bizim istihbarat örgütümüzden bu tarz ihbarlar gelmektedir.
    .....
    Yani 'şurada bir olay olacak' yönünde.
    ....
    Bu tip istihbaratlar sürekli geliyor. Biz olay yerine de gittik. Bir katliam gerçekleştirilmiş. İnsanlık dışı vahşet....

    Açıklamanın güzelliği. Evet istihbarat alıyoruz ve Olay gerine de gittik. Olay yerine gitmek önemli tabi.
    Peki istihbarat alıyorsunuz da bu olaylar nasıl yaşanıyor hala?
  25. 25
    beni yıldıran saldırıdır.

    Artık gerçekten zerre kadar umudum kalmadı. Birbirimizi acımasızca yargılıyoruz. Dinlemiyor, anlamak istemiyoruz. Herkes birbirinden nefret ediyor. Ortak bir paydamız falan yok. Önyargılarımızın esiri olmuşuz. Güzel bir güne uyanmak hayal artık.

    Duadan, filmlerden, kitaplardan başka tutunacak dalım kalmadı.