kayıt

irfan can kahveci

  1. 1
    başakşehir'e transfer olduğu söylenen isim. eğer o şartlarda gidiyorsa çok değişik şeyler oluyor demek...

    twitter.com/...
  2. 2
    Rezalet bir transferdir, transfer şikesinin daniskasıdır.

    Hayır, üzerinde fazla da kafa yormaya gerek yok! İlhan Cavcav'ın nasıl bir transfer çingenesi olduğunu hepimiz biliyoruz?

    İrfan can Kahveci, mevcut vizyonu gereği elbette ki şampiyonluk yolcusu bir takımın anahtar oyuncusu olabilecek çapta değil henüz! gelgelelim anahtar oyuncu olamasa bile şampiyonluğa etki edebilecek potansiyelinde de gayet hemfikir olduğumuzu zannediyorum.

    İlhan Cavcav'ın medipol Başakşehir'e bedelsiz transferine onay verdiği böylesi bir değerden bahsediyoruz.

    Burada merak ediyorum!..

    Bugün şampiyonluk yarışı içerisindeki hangi kulüp kadrosunda irfan can Kahveci gibi bir futbolcuyu görmek istemez! Spor Toto Süper Lig'in liderine peşkeş çekiLip ligdeki gözle görülüp kağıda dökülemeyen rekabet kurallarının hiçe sayılmasını geçiyorum; finansal fair play gibi Türk kulüplerinin belini Büken bir uygulamanın varlığında lig sonuncusu bir takıma bile bedavaya verilemez irfan can! Beşiktaş talip olsa, bonservis pazarlığı kapısı 6-7 milyon euro'dan aşağıya açılmayacak bir topçu vesselam...

    Medipol Başakşehir'in kasasına 6-7 milyon euro hibe eden ilhan Cavcav'ı tebrik ediyorum. Ligde oynanacak Gençlerbirliği-medipol Başakşehir maçına da yatarlarsa, Mis gibi olur biter bu iş...
    • şenor sen misin hajum ?
    • Bu transfer aatif'i bile solladi.
  3. 3
    yeni sezonda fenerbahçe'ye transferi gündemde olan futbolcu. 5-6'ya bırakır ibfk. ali koç da 8 verir.

    emre abisi kendisinin alınmasını istemiş.
  4. 4
    Başakşehir takımından sevilla'ya transferi söz konusu olan isim. Gayet iyi bir sıçrama olur.
  5. 5
    20 eylül 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçında görüldü ki kankası taylan antalyalı kendisinden fersah fersah önde bir futbolcu. Belhanda ile zaten kıyaslanmayacağını belhanda her maç gösterdi. Younes'in geldiğinden beri oynadığı en iyi beş maçın 3'ü başak'a. Diğerleri de fener'e zaten. Büyük takım topçusu.

    Getirin oradan bi karagümrük, karabük, fenerbahçe falan irfan can kardeşim şov yapacak.
  6. 6
    Çöl bedevisi Belhandanın eve gidince cebinden çıkan futbolcu.
  7. 7
    bu afacan hakkında evvelden de cümleler kurmuşum. çok da fazla söze gerek yok. futbol takım oyunuysa şayet, onu (çarktaki önemli dişlilerden biri) olarak da ifade edebiliriz. ancak naçizâne bu zibidinin pozisyonunda bundan daha fazlasını görmek istiyorum ve kendisinin hiç bir zaman o noktaya ulaşabilecek vasıfta olmadığını biliyorum.

    ya esasen bu irfan can kahveci ve mert hakan yandaş mukabili yeni kuşak yerli oyun kurucu zibidilerin alayını toplasan oğuzhan özyakup'un bursaspor'a attığı goldeki oyun zekası ile uzaktan yakından bağlarını kuramıyorum ancak pezevengi oynatamıyoruz işte...
  8. 8
    Bu gece leipzig'e karşı sol ayağıyla golleri sıralayan orta saha. Sürekli ayak içi ile köşeye bırakıyor.
    • leipzig*
  9. 9
    Bu gece Avrupa piyasasında yerini almıştır. Sene sonunda 15 milyon Euro'ya roma'ya ya da lille'e hayırlı olsun.
  10. 10
    Tuncay Şanlı, Burak Yılmaz ve Arda Turan'dan sonra bir şampiyonlar ligi maçında üç gol atan dôrdüncü futbolcu olmuştur.
    Golleri de birbirinden güzel gollerdi.
  11. 11
    gayet güzel gollerle piyasasını yükseltmiş oyuncu. bazen çok tutuk oynar ama biraz daha kendisini ofansif anlamda geliştirirse bir transfer yapabilir avrupa'ya.
  12. 12
    Piyasası şampiyonlar ligi sayesinde artmışken ve 15 - 20 milyonlar konuşulurken 7 milyon gibi bi rakam isteğinde bulunmak aşırı komik. takas yolu demişler Marcao'yu düşünmüşler. Çok ilginç bi transfer gerçekleşebilir.

    twitter.com/...

    7 milyon avrupa takımlarına da geçerliyse hepsi sıraya girer zaten. neyse Bekleyip görelim...
  13. 13
    Fm19'da yabancı kontenjanım dolduğu için mecburiyetten Beşiktaş'a aldığım futbolcuydu. "yedekte dursun, kaliteli orta saham var zaten, üçüne birden aynı anda bir şey olmaz nasılsa" diyerek takviye için aldım yalandan. Sezonun ortasında üç maçta iki orta saham sakatlandı. Bu elemana kaldık. Fm19'da o kadar kötü yapmışlar ki dört maç sonra bunu kesip orta saha olmadan dört beş hafta maç yaptım. Atiba rulez!
  14. 14
    başakşehir'in en kilit oyuncusunu Galatasaray, ona buna gönderdikleri ellerinde patlayan diagne ile almaya çalışıyor.
  15. 15
    fatih terim'i instagram'dan takibe almış diyorlar. galatasaray'a hayırlı olsun diyebiliriz sanırım.
    • emin ol diyemeyiz.
  16. 16
    oğuzhan özyakup'un sol ayaklısı ve şut çekebileni. fiziksel kapasitesi, defansif katkısı ve konsantrasyon seviyesi oğuzhan özyakup'tan fazla değil. tek avantajı solak olması, solaklığın yaratıcı oyunculara sağladığı avantajdan irfan da yararlanıyor. umarım fener yerine tercihi gstö'den yana olur. onların elinde patlamasını isterim.
  17. 17
    - "bu sezon takımına türkiye'den hangi balon yıldızı transfer etmek istemezsin," diye sorsalar ilk sıraya bu afacanı alırım. 10 milyon euro ve üzeri bonservis tutarlarından bahsediliyor. ulan bizim ülkede bunun üçte biri edecek yerli yok, artık öğrenin şunu anasını satayım!
  18. 18
    bugün fenerbahçe ile sözleşme imzalamasi beklenen orta saha. en yanlış takıma gittiği çok açık zira en çok orta sahası olan takıma gidiyor.
  19. 19
    yurdun dört bir yanından ağlama sesleri yükselten fenerahçe'nin yeni transferi. ahahahaha. ozan 20'ye gider, seneye irfan can ve dorukhan aynı takımı idare ederler. gayet iyi bir plan.
  20. 20
    kahve ile transferi açıklanan yeni fenerbahçeli.
  21. 21
    Fenerbahcemize çok güzel itelenmistir. 3 5 maça çıksa bir seyler yapsa bari.
  22. 22
    bu afacana ödenen 7 milyon euro'ya hayret ediyorum. ali koç iyi niyetli bir adam ama yemin ederim akıllanmıyor. tolgay arslan'a 3 milyon euro ödediği noktadan zerre ileriye katedemedi.

    cengiz önder'in roma'ya yaklaşık 15 milyon euro'ya transfer olma hikayesi var. cenk tosun ise everton'a 22 milyon euro'ya transfer oldu. yahu daha bugün Beşiktaş'ın üçüncü forveti güven yalçın'ın lecce gibi boktan bir kulübe 6 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralandığı haberini aldık. bu adamlara bunca paraları veren kulüpler, irfan can kahveci için 10 milyon euro çıkartamıyor ve herif fenerbahçe'ye kalıyor, öyle mi?

    yok böyle bi'şey tabii... millet tuttuğunu sikiyor. ali koç'u ise önüne gelen... arkadaş şunu yapma yahu? ya, 2 milyon euro'dan beş kuruş fazla etmeyecek adama dünyaları saydın. sonra neden kulüpler batakta seminerlerinde boy gösteriyorsun. ben istiyorum ki aziz yıldırım'dan kurtulsun artık şu ülke futbolu. herifi yarın öbür gün yine takımın başına getireceksin. yazık amk...