kayıt

ıtır esen

  1. 1
    bugün doğum günü olan yeşilçam'ın önemli oyuncularından.

    bence underrated bir güzellik kendisi. bu kadar popüler olmamasının nedeni seks filmleri döneminde elini ayağını sinemadan çekmiş olmasıdır.
  2. 2
    Acayip güzel bir kadın. Az önce gülen gözler filminde gençlik halini görünce marion cotillard'a benzettim. İkisinin de suratında aynı masumane güzellik var.

    Tatlış yaa ^^
  3. 3
    Miss turkey 2017 şampiyonu. Daha güzelleri vardı sanki adaylar arasında. Gerçi ben adayları da genel olarak beğenmemiştim. Koskoca ülkede güzel hatun bulamıyorlar amk. Yarım saat sokakta dolaşsam bunlardan güzellerini bulurum.
  4. 4

    i.hizliresim.com/...

    (bkz: böyle bir şey olabilir mi ya)
  5. 5
    miss turkey 2017 birincisi ve yeşilçam'ın unutulan yüzü. ikisi de ıtır esen ama;

    icube.milliyet.com.tr/...

    img-s1.onedio.com/...

    sizce hangisi daha güzel?
  6. 6
    pbs.twimg.com/...

    şu tweetlerin sahibi. yine siyasetle prim yapan birileri.
  7. 7
    Tacı malum paylaşımı yüzünden geri alınmış qsdfhjkkll. Tık
  8. 8
    gözde baddal varken kendisinin birinci seçilmesi biraz şov gibiydi zaten...
    • Tacı ondan alıp ikinciye vermişler. Gözde on birinci olmuştu. :D
    • o zaman gözde ilk 10'a girmiş oldu. bu da olumlu xd
    • Yeni şampiyonu görünce de olumlu diyebilecek misin bakalım. :D
    • allah kahhar sıfatıyla kahretsin böyle işi...
  9. 9
    layikçilerin tece'de nasıl olup da gelen geçen tarafından bu kadar rahat sikilebildiğinin kanıtı olan bir diskalifikasyona kurban giden kadın.

    rabbim bu amk gerizekalılarına akıl fikir versin. birbirlerinin hayatlarını mahvetmek dışında türkiye ile bir bağlantıları kalmamış.
  10. 10
    yeşilçam'ın usta oyuncusu ıtır esen'in yeğeni olduğu söyleniyordu. ( halası) ne kadar doğru bilmiyorum. 15 temmuz tweeti yüzünden tacının alınması uygun olmuş. 2 gram iq içermeyen bir tweet'ti. bence güzellik yarışmalarında akıl ve kişilik de ön planda olmalı. saf güzelliğe bakılıp ülke temsil edilecekse ileride çok sakat çıkabilir.
  11. 11
    kardeşim mevzu yazdığının ne kadar saçma veya saygısızca olup olmaması değil ki, mevzu bu yüzden linç edilip elinden birinciliğinin alınması. gelişmiş ülkelerde de bu tip çıkışlar tepki görür, eleştirilir, kimisi güler geçer kimisi destekler kimisi de şiddetle karşı çıkar ama saçma da olsa ifade özgürlüğü çerçevesinde kişinin hayatı karartılmaz. kaldı ki tweetin 17 yaşında atılmış olduğu gerçeğini bir kenara koyuyorum.

    edit: şunu da eklemem gerekiyor; bugün bu lince destek olanların çoğunluğunun yazıp çizdiklerinin en azından bir kısmı eskaza medyaya düşse, onlar da aynı lincin kurbanı olacaklar. yani bu kıza yapılanlara destek olarak kendi potansiyel mezarınızı kazıyorsunuz. ama asıl sığırlık bizde işte, halen bu ülkede laf anlatmaya çalışıyoruz.
  12. 12
    15 temmuz'un sene-i devriyesinde sela okunacak diye öfkeden yumruğunu ısıran cenahın birdenbire fatih tezcan kesilmesine sebep olan kadın.

    türk laisizmi şahsiyetsiz orospu çocuklarının eline düştü. taç, taht hikaye.
  13. 13
    yazık olmuştur kendisine...
  14. 14
    yeşilçam'ın en güzel aktrislerinden bir liste olsa ilk üçe kesinlikle girerdi benim için. zerafet timsali...

    i.hizliresim.com/...
  15. 15
    hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istenen kısa süreli türkiye güzeli.

    www.ntv.com.tr/...
  16. 16
    1 yıl cezanın az olduğu kanaatindeyim. en az 3 yıl.
  17. 17
    Hapse gireceğine zerre inancım yok ama bu utanç bir süre yeter bu hanımefendiye. İyi bir hayat dersi olmuştur herhalde, olur olmaz laflar etmez artık. Umarım.
  18. 18
    1956 doğumlu türk sinema sanatçısı.
    seslendirme sanatçısı hayri esen'in kızıdır.

    Fotomodellik yaptığı dönemde Milliyet Gazetesi'nin ekinin kapağında bir fotoğrafı yayımlanmıştır. Aşk-ı Memnu'nun kastı için yeni yüzler aranırken kendisine 'Bihter' rolü teklif edilmiştir. Halit Refiğ, Itır Esen'i görür görmez kendisine 'Bihter'in üvey kızı 'Nihal' karakterini uygun görmüştür. 1975 yılında TRT'de yayınlanan 6 bölümlük dizi ile bir anda tanınmıştır.

    Daha sonra Münir Özkul ve Adile Naşit filmlerindeki sarışın, hüzünlü gözleriyle bakan mahzun duruşlu genç kız olarak Türk sinema severlerin kalplerinde yer etmiştir. seks filmleri furyasının başlaması üzerine sinemayı bırakmış ve ünlü sinemacı Yavuz Turgul'la evlenmiştir. Bu evlilikten iki de çocuğu olmuştur.
    ----
    ıtır esen'in cennetin çocukları filmi ile bende ayrı bir yeri vardır.
    küçüklüğümde baştan sona gözlerimi ayırmadan izlediğim ilk türk dram filmidir. elbette bunun en büyük etkisi ıtır esen'ın duru güzelliğinin çarpıcı etkisidir.

    şu duru güzelliğe bakıp da vurulmamak biraz zor zaten : 01 / 02 / 03
  19. 19
    Gece gece gözlerimizi şenlendiren hatun.

    twitter.com/...