kayıt

frante

  1. 172
    aldığım gizli bilgilere göre yeni yaşında 10000 gsli leşi hedefi varmış. takım kötü gidince klasik bir gsli olarak futbolla ilişiğimi kestim. hemen +1 yazsın. ayrıca doğum günü kutlu olsun... çoluk çocuk şimdi kanaat önderi yapıyor fakat biz frante içimizden geçerken de franteciydik.
  2. 173
    Şişirilmiş bir balondur. Ayrıca kendisinde gereksiz bir ego var, umarım bu durumları aşar.
  3. 174
    Artık bana kimse beni sevdiğini söylemesin. Neden biliyor musunuz? Çünkü inanırım.

    Vay be. İyice tonton insan olduk. Jeymi falan olduk iyice. Teyk meyk olduk. İşe bak. Bıyık da bırakırım yakında 21 yaşındaki heyecanlı sözlük yazarları oynasın diye. Oraya doğru gidiyoruz yavaş yavaş. Anlaşıldı.

    Sevmeyin lan beni. Kötüyüm ben. Sokağa çıkma yasağında itlik olsun diye pencereden ekmekçiiii diye bağırıyorum.
    • inlove
    • Taş kalplisin :(
    • sen yapmışsan doğrudur, ilk sokağa çıkma yasağında ben de yapacağım, hatta "bedava ekmeeğğkhhh" diye bağıracağım!!!!!
  4. 175
    Sözlüğün muhtemelen en saldırgan yazarı. Ben de Boş bulunduğum bir anda hezeyanlarına maruz kalmıştım. Akıl yaştadır diyenlerden. En iyisini ben bilirim derneği üyesi. Kendisiyle tartışmaya girmeye kalkışmayın zira öne sürecek argümanı kalmadığında "yaşın kaç senin?" diyerek sizi çıldırtma ihtimali hiç de düşük değildir.
  5. 176
    büyük olasılıkla sözlük dışındaki hayatında da istenmediği yerde duran bir yüzsüz kendisi. yılışık.

    edit: yazdıklarına cevap vermediğim halde ısrarla yazarak ne yapmaya çalışıyor bilinmez.

    edit: söz konusu mesaj değil. entrylerin altına yapılan yorumlar. kendisi de biliyor zaten, sadece 1 kere mesaj attı ve orada da 3-4 mesajlık bir konuşma geçti. konu ise entrylerini favorilememi istememesiydi. ben de isteğini yerine getirdim. bu isteğinden sonra sadece 1 kere yanlışıkla favoriledim, o zaman da yazara sonradan bakmıştım. ben de kendisinden yorum yazmamasını rica etmiştim ama "burası senin kreşin mi, istediğimi yazarım" demişti. bu yüzden yılışık dedim.
  6. 177
    Bir yaz akşamı çocukları uyutup buz gibi biralarımız eşliğinde gs-fb holiganizmi yapmayı hayal ettiğim yazar. Sesler yükselip "sen halil umut meler'i savundun" diye çıkışmasına "savunmadım, çıkar göster" diye tepki verince hanımlardan azar işitmek. Off hayale bak 10/10.
  7. 178
    Kendisine yazdığı girdiyle ilgili açıklamamı sunmama rağmen ağır hakaretler içeren sözler yazmış yazar.
    Çok ayrı, bambaşka yerlerdeyiz, tartışacağım insanlar ile aynı seviyede aynı kulvarda olmak isterim.
    Ailecek acıyarak, okuyoruz.
  8. 179
    Merhaba ben ayk

    An itibariyle Robin hood olan yazarimiz.

    Üzücü olan sadece işine gelen duyuruları okumayı sevmesiydi. İki yazar karşılıklı salvolar yaparken yönetim şikayet bekler. Duyuruda da dendigi gibi eğer ki cevap verilmemişse ilgili şikayet formata göre değerlendirilir.

    Ama küfür yoksa bu hususlarda yönetim direkt işlem yapmamaktadir. Bu süreç her yazarimiz için eşit işler. Burada herhangi iki yazar arasında bir fark olduğunu düşünmek ise tamamen saçmalıktır.

    Bir dahaki sefer şansını denemek isterse bunları göz önüne almasi gerek.
  9. 180
    Eskiden o sözlükte online değilken kendisine sallardım. Şimdi o sözlükte online olmayanlara sallıyor... Öğrenmenin yaşı yok demek ki.. Yaş 45 ama hala azimli. Ayrıca öyle ölmezler frant, füze at..
    • 181
      Galatasaray başlığı görünce sinirden kuduran, sağa sola salça olan, galatasaray taraftarından pek cevap gelmiyor diye kafayı duvarlara vurmalı çıldıran, kimsenin sikine takmadığı birisi. Bu adama bir kez nick altı girip biraz dünden beri izlenimlerimi yazıp bir daha da kendisiyle muhatap olmayacağım. Çünkü böyle gözü dönmüş holiganlar kendi takımlarının rezilliklerini görmeyip rakibin başarısızlıklarıyla avunurlar.

      Öncelikle bu arkadaş sinirli birisi. Hayatında yolunda gitmeyen şey ne bilmiyorum ama futbol konusunda bu kadar sinirli olduğuna göre tuttuğu takımın 12 senedir şampiyonlar ligi'ne gidememesi bir miktar üzmüş olabilir. Çünkü biz burda galatasaray'ın başarısızlığıyla ilgili entry girdiğimizde bile nedense sinirden kudurup ulan nasıl koydular size bee diye hınç alan gözü dönmüş bir arkadaş. Tam tersi galatasaray'ın başarısıyla ilgili entry girildiğinde de bunu sanki kendi başarısızlığı gibi görüp otobüsümüzü kurşunladılar ulan diye garip garip siyasi, mafyavari değişik değişik saçmalayan arkadaşın gözünü öyle bir Galatasaray düşmanlığı bürümüş ki başarılı olduğumuz mevzuları fetö'ye bağlayıp başarısız olduğumuz zamanları ulan sizi ne tokatladılar bee diye ağzından salyalar akıtarak etrafına da huzursuzluk veriyor. Sonra da insanlar bana niye cevap vermiyor diye daha çok sinirleniyor. Umursanmıyorsun arkadaşım çünkü. Bu tarz holiganlıklar prim yapmıyor artık.

      Amacım bir miktar ayna olmak zira benim tek yaptığım kendisinin entry'lerine + verip geçmek çünkü yazdıkları, seçtiği kelimeler, olaylara yaklaşımı ve kini dışarıdan bakıldığında komik görünüyor. Sonuçta ben de buraya eğlenmeye geldim. Yaşını küçük sanmıştım entry'lerini ilk okuduğumda ama sanırım birisinin hakkında "götündeki kıllar kadayıf oldu" yazdığını görmüştüm. Belki benden de büyüktür. O yüzden bu hırçın delikanlıya saygılarımı sunuyor hayatında başarılar diliyorum.
    • 182
      başlığa giriyorum nerde bir ofansif ayrıksı entry var diyorum kesin frante bu, yanıltmıyor.
      agresif hareketler sergileyen yazarımız. *

      twitter.com/...
    • 183
      varan 1 'de pavon'u hedef aldık. elbette frante'yi de unutmadık.

      twitter.com/...
      • 184
        iyi ki doğdun mesajlarını sanırım buradan iletiyoruz. iyi ki doğmuş, yeni yaşında bu rezalet ilk ve son olur umarım. musmutlu yılları olsun.^^
        • 185
          Görüyorum ki aramızda adalet kılıcını kuşanıp gelen yazarlar var. Frante, frante, ah frante... Papatyalardan bahsedelim mi biraz frante? Mesela ben senin nekrofili destekçisi papatya sevdiğini biliyorum. Aaa diğer insanların dış görünüşüyle alay eden bir papatya destekçisi olduğunu da not düşelim tabiki. Buralarda tanınmamanın verdiği o cahil cesaretiyle başkaları adına utanmaktansa keşke biraz kendi riyakarlığından utansan diyorum...
        • 186
          Uygun ortamı bulunca içindeki trollü salmakta 1 an tereddüt etmez. Frante ile birlikte yazmak için onun gibi düşünmek onun vereceği tepkilere hazir olmak gerek. Siyasi fikirlerine katilsam da diğerlerinde amacı gel gel yapmaktır. Elinde çubukla koşa koşa gidenlere sabırlar dilerim xd.
        • 187
          doğum gününü en içten dileklerimle kutladığım, anamdan babamdan daha çok sevdiğim yazar. sözlük kankim.
          Yalnız ucuz kuru yemişli, mevlütlü kanki ayinimizde dalaşmazlık ilan ettiğimiz için zor durumdayız. Bir nevi ölüm orucu yani. Birbirimizi meşe değneğiyle kovaladığımız günleri özlüyorum...
          Ayrıca Kurt kocayınca bizim gibi kuzucukların maskarası oluyor. Ayıptır. Sataşmayın dedeme, dedem yorgun.

          -piç
          • Cinsiyetçiliğin midemi bulandırıyor. Eril dilinizden bıktık usandık.
            -piç
        • 188
          altay'ın kale direklerini yumrukladığı gibi duvarları yumruklama ihtimali yüksek olan yazar.
          bu gece sabahı zor eder...
          • 189
            Doğum gününü en içten dileklerimle kutladığım, anamdan babamdan daha çok, daha aşırı sevdiğim yazar.
            Canım sözlük kankam.
            Ve evet...
            ne yazık ki artık sevilen bir isimdir.
            yıldızı ankara pavyonları gibi parladı. içerden gümbür gümbür ses geliyor, yükselen frante'nin ayak sesleri bunlar. Hoşlanmadım.

            -piç
          • 190
            Kendisi icin zamanında muhtar bile olamaz demiştim. Bakalım yılın çıkış yapanı olarak bizi şaşırtacak mı..
            • Sen adaylar arasında değil misin la? Sahte 6. Nesil olduğun için koymazlar mı? Dur haksız rekabet olduğum için koymazlar yazma Allah için shhdhsdj.
            • Sen de değilsin di mi zaphod xd.
            • Senin için herhangi bir sınır yok sanıyorduk. Belli ki yanılmışız...
              yunow abi beni karıştırma yav rekabet olduğu anda ben kaçarım.
          • 191
            Yılın en sevilen holiganı ödülü olsaydı hiç düşünmeden oy vereceğim yazardı. Olsun be.
          • 192
            Çok aksi bir adam. Uzun maltepe içen dede siniri var.

            youtu.be/...
            • Büyüleyici bir enstantane. Böyle şeyleri unutmam beynimin bir köşesine sakladım.
          • 193
            abi sen iç sigaranı böyle sinire strese ne gerek var valla erken yaşlanırsın.
          • 194
            Muhtemelen erkek yazar. İşim olmaz tabii ama hoş geldin. Bol bol yaz. Kızlara çok yavşama, önümüzü kesme.. tekrar hoş geldin.
          • 195
            zekayla dikkat çekeyim derken ego ile yerle bir olan eleman.

          • 196
            #1321927

            beni 65 tl'lik internet faturası ödemekle itham eden yazar. yanlışın var moruk 59 tl ödüyorum.
            • kendi ruh sağlığını başkalarına alet etme. görüşümü söyleyeyim dedim prim makinesine döndün. bu acımasız hayatta sana başarılar, çevrene sabır diliyorum.
            • yoo değil. bir kabahat işlemedikçe kimse kimseyi göndermiyor zaten. kabahatini görürsem konuşurum. bu konuda ''tek'' değilsin. o kadar özel sanma yani kendini.
            • şu an başkası adına utanıyorum .d dediğim gibi hayatta başarılar.
            • vallahi benim de senin gibi sorunları olan bir insanla konuşabileceğim tek yer burası. görüş belirttim nerelere kadar geldi olay. 2013'ten beri buradayım senin gibisini ilk kez görüyorum. insanlara vasıfsız diyerek halen ithamda bulunuyorsun. bu kadarsın sen. bundan ötesi yok sende. dediğim gibi kimseye şirin gözükme derdinde de değilim. şu an şovu yapan sensin. ben mevzuyu sonlandırma niyetindeyim. sen bırakmıyorsun. kendi nick altımı upladın kendi nick altını upladın. böylesin. ne diyeyim başka ?
            • küfür ettiğini nerede ima ettim ya ? düzen bozuyorsun, yazarlara ithamda bulunuyorsun dedim. nasıl bir hayal gücün var ?