kayıt

frante

  1. 1
    Muhtemelen erkek yazar. İşim olmaz tabii ama hoş geldin. Bol bol yaz. Kızlara çok yavşama, önümüzü kesme.. tekrar hoş geldin.
  2. 2
    hoş gelmiş yeni yazarımız. daim olsun efendim.
  3. 3
    hg. benim kadar çabuk adapte olacak gibi duruyorsun. klavyene kuvvet. :)
  4. 4
    Görüyorum ki aramızda adalet kılıcını kuşanıp gelen yazarlar var. Frante, frante, ah frante... Papatyalardan bahsedelim mi biraz frante? Mesela ben senin nekrofili destekçisi papatya sevdiğini biliyorum. Aaa diğer insanların dış görünüşüyle alay eden bir papatya destekçisi olduğunu da not düşelim tabiki. Buralarda tanınmamanın verdiği o cahil cesaretiyle başkaları adına utanmaktansa keşke biraz kendi riyakarlığından utansan diyorum...
  5. 5
    Ah ah Türkçe kelime haznenin kısıtlı olduğunu öğrenmek de üzücü biliyor musun? Cahilin deneyimsiz anlamına da geldiğini bilmemen de cahillik midir sence? hadi bir de buradan bakalım. Buralarda deneyimsiz olmanın verdiği cahil cesareti diyorum. Anlıyor musun? Gerçi sen çarpıtmayı da seversin. Ah bundan ne anlamlar çıkaracaksın acaba? Yaptığın riyakarlıklar diyorum frante neden kıvırdın sen şimdi? Zamanında milletin görünüşüyle dalga geçen insanları savunurken nasıl başkaları adına utanacak mertebeye eriştin sen? Adaletin kılıcı diyorum seni de bulur elbet.
  6. 6
    (bkz: dostlar ne oluyor yav)

    gizemli enişte gibi çıktı geldi. soğukkanlı girdileri ile bacılarınızı sakının izlenimi bırakıyor şu an.
  7. 7
    dünya kadın hakları günü ve dünya mühendisler gününü kutladığım muhteşem yazar.
  8. 8
    sevdikleriyle birlikte mutlu noeller dilediğim, muhteşem yazar.
  9. 9
    Kalemi saglam bi yazar. Sahsen cok sevdim, lafini sakinmayan, beden ve ruh olumlamaci sovmen oclarina tepki olsun diye yazar bi hali var. Devam etmesi tek temennim.
    • Sevmenin pizza karsiligi degeri var midir albayimn
    • Adabi vardir sevmenin sen anlamazsin
  10. 10
    Kendisine yazdığı girdiyle ilgili açıklamamı sunmama rağmen ağır hakaretler içeren sözler yazmış yazar.
    Çok ayrı, bambaşka yerlerdeyiz, tartışacağım insanlar ile aynı seviyede aynı kulvarda olmak isterim.
    Ailecek acıyarak, okuyoruz.
  11. 11
    zekayla dikkat çekeyim derken ego ile yerle bir olan eleman.

  12. 12
    ağır hakaretler yazmış yazar mı? örnek ver de ben de öğreneyim neymiş bu ağır hakaretler?

    dur ben asıl ağır olanı anlatayım.

    ya bakın bana göre hava hoş. çok büyük bir kaza olmazsa çocuk yapmayacağım. dünyada sorumluluğunu hissettiğim 3 kişi var. gerisi tıraş benim için.

    ama siz altını oyduğunuz her şey için ilerde pişmanlık yaşayacaksınız. mesela göz göre göre yalan söylemenin, iki yüzlülüğün bir ağırlığı vardır. uzun süre taşıyamazsınız. bırakın bunları. şov yapıp şovunuzun altından başka bir yüzünüz çıktığında utanın mesela. bi kere olsun utanmayı deneyin.
  13. 13
    sevdim bu yazarı koyun değil aslan parçası.
  14. 14
    #1313230

    canı sıkılmış anlaşılan. boş ver franteciğim. cedelleşmeyi sevmiyorum... sadece bazen sabrımın ayarı kaçıyor.

    hayat kısa kuşlar uçuyor falan fişmekan.
  15. 15
    #1316823

    Ben de anlatayım da sen de bilesin. Sustuk suaturulduk, vilayetler gezdik, ocaklar söndürdük. Bir gün olsun davamıza halel getirmedik. Azdan az çoktan çok gitti, ömür bitti, sevda bitti, ne dost kaldı ne hasım bizim adımız yetti.

    Zamanım behrinde vilayeti sittenin de içinde, yokların en dışında varlıksız ve de yolluksuz bir telkinlerde bulunduk. Biz söyledik dinlemediler, söylesek dinlemediler, dinleseler de anlamadılar, zannettiler ki dinlemek onursuz anlatmak tekinsizdir. Onlar yanıldı biz darıldık. Çekildik, susmadık, susamadık, biz var idik ilelebet de var olduk onlar yok olacak.

    De hele reis kurt burada çakalların hali nicedir.?
  16. 16
    Müthiş tespitler yapıyor gözlerim doldu böyle insanların hâlâ var olması bana büyük bir umut veriyor.
  17. 17
    black king bar mahlası taşıyan, ayda 65 tl ödeyerek hasbelkader internet kullanıcısı kimliği edinmiş biri arkadaşlarıyla konuşup beni sözlükten attıracakmış. öyle yazdı bugün.

    bunlar memleketin her yerinde. üstün olduklarını hissettikleri an sizi sopalamaya çalışırlar. ortadoğu'nun vazgeçilmezidir bu insanlar, bu ahbap çavuş ilişkisinin doğurduğu hegemonya dürtüsü.

    13 yıldır çeşitli sözlüklerde yazıyorum. ortadoğu'nun değişmeyeceğini sözlüklerde de görüyorum. mesela bu bekliyordu ki bir mesaj atayım "ehehe abi yav öyle demek istemedim" diye boyun eğeyim, diz indireyim önünde. kendisi gibi zannediyor. öyle yetiştirilmiş.

    son gün bugün ise bugün de frante'yim, çok şükür. önünü arkasını düşünmeden. dümdüz.
  18. 18
    #1321927

    beni 65 tl'lik internet faturası ödemekle itham eden yazar. yanlışın var moruk 59 tl ödüyorum.
    • kendi ruh sağlığını başkalarına alet etme. görüşümü söyleyeyim dedim prim makinesine döndün. bu acımasız hayatta sana başarılar, çevrene sabır diliyorum.
    • yoo değil. bir kabahat işlemedikçe kimse kimseyi göndermiyor zaten. kabahatini görürsem konuşurum. bu konuda ''tek'' değilsin. o kadar özel sanma yani kendini.
    • şu an başkası adına utanıyorum .d dediğim gibi hayatta başarılar.
    • vallahi benim de senin gibi sorunları olan bir insanla konuşabileceğim tek yer burası. görüş belirttim nerelere kadar geldi olay. 2013'ten beri buradayım senin gibisini ilk kez görüyorum. insanlara vasıfsız diyerek halen ithamda bulunuyorsun. bu kadarsın sen. bundan ötesi yok sende. dediğim gibi kimseye şirin gözükme derdinde de değilim. şu an şovu yapan sensin. ben mevzuyu sonlandırma niyetindeyim. sen bırakmıyorsun. kendi nick altımı upladın kendi nick altını upladın. böylesin. ne diyeyim başka ?
    • küfür ettiğini nerede ima ettim ya ? düzen bozuyorsun, yazarlara ithamda bulunuyorsun dedim. nasıl bir hayal gücün var ?
  19. 19
    allahım yarattın bari takip et. gps cihazı filan tak, ya da ne bileyim aklını törpületme en azından. yani bir yerden olsun ver yarabbi.

    gelmiş satır satır varsayım yazıyor hakkımda ve buna gönülden inanıyor şizofren herifafadfadgadgad.

    ltfn allahım beni bu sözlük oğlanlarıyla sınama artık.

  20. 20
    güvenli internet gününü kutladığım; tatlı, munis, iyi huylu ve kaliteli yazar.
  21. 21
    Çok şükür artık son vasat davranışıyla kendisini engellemem için güzel sebebim var. Gördükçe daha da tiksindiğim o ppsini görme zorunluluğum da yok artık.

    Vasatlığın için teşekkürler.
  22. 22
    tespitlerini hayranlıkla okuduğum yazar.eksik olmasın.
  23. 23
    Şişirilmiş bir balondur. Ayrıca kendisinde gereksiz bir ego var, umarım bu durumları aşar.
  24. 24
    Sözlüğün muhtemelen en saldırgan yazarı. Ben de Boş bulunduğum bir anda hezeyanlarına maruz kalmıştım. Akıl yaştadır diyenlerden. En iyisini ben bilirim derneği üyesi. Kendisiyle tartışmaya girmeye kalkışmayın zira öne sürecek argümanı kalmadığında "yaşın kaç senin?" diyerek sizi çıldırtma ihtimali hiç de düşük değildir.
  25. 25
    Ego değil lan olm, troll bu herif. Sevdim xd