kayıt

billy hoyle

  1. 62
    Billy sevdiğimiz bir abimizdi, janti adamdı...
    Şaka bir yana, gitmesine üzüldüm. Müzik zevkini, yazdıklarını sevdiğim bir yazardı. Kendisine de söylemiştim ama olur da buralara bakarsa diye tekrar söyleyeyim, her şey gönlünce olsun.
  2. 61
    O iyi billyler, o güzel sekmelere binip gittiler
    Girdinin kötüsüne, yazarın trollüne kaldık.
  3. 60
    sözlük içindeki duruşunu da şahsiyetini de beğendiğim bir yazar. terk-i diyar etmesi iyi olmadı.
  4. 59
    gitmesine üzüldüğüm yazar. umarım geri döner.
    (bkz: kaliteli yazar)
  5. 58
    Kötü başlayan dostluğumuz bi o kadar güzelleşmişken gelecekte meslektaş olacağım insan sözlükten uçtu gitti. Umarım kendisine iyi bakar.
  6. 57
    hadi ama;

    i'm ok to go
  7. 56
    Ne etti bu billy size yav. Bu yaştan sonra noktayı virgülü de mi biz öğretelim, arkadaşlar. İlla buraya çocukları pistten alalım bkz'ı verelim yani. Saçma sapan triplere girmeyin. Önce sözlük kurallarıyla sonra ünlem işaretleriyle tanışın. Billy hoyle gayet haklı.
  8. 55
    Hocamcı bir yazar. Tanımam etmem.
  9. 54
    12 mart 2018 ayk duyurusu adlı başlığında sözüğü terk-i diyar eyleyeceğini duyurmuş.

    “O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.”

    Uğurlar olsun koca çınar..
  10. 53
    haklıyken haksız konuma düşmemesi gereken yazar.

    sorun olarak gördüğümüz şeyleri aklıselim bir şekilde dile getirirsek, bu her iki taraf için daha yararlı olacaktır diye düşünmekteyim.

    sevgiler efendim.
  11. 52
    Nokta kullanmayan yazarı düzgün bir şekilde uyarmak yerine Bazı çocukların dolmuşuna binip başlıklar açan ve şov yapan yazar.

    Ayrıca yeni değil de bol kankali eski bir yazar aynı şeyi yapsa tavrı aynı mı olurdu merak konusu. Tecrübelerim kesinlikle sessiz kalacağını söylüyor.
    • www.exkutupsozluk.com/...

      1 yıl oldu hocam bu başlığı açalı nerdeyse. kimsenin dolduruşuna gelmem ben rahat ol. tavrım da aynı olurdu bilesin. tecrübelerin yanıldı..
  12. 51
    bu davada beni yalnız bırakmadığı için ona teşekkür ediyorum gerçi ben trollük olsun diye savunuyordum noktayı, çünkü kendim de dikkat eden biri değilim ama iyi oldu bazı yazarların çirkef yüzü ortaya çıktı.

    tabii benim için benim yanımda olmadı kendi prensipleri de bu yöndeymiş o yüzden savundu.

    bu açıklamayı da yapmasam kankacılık yaptığımızı düşüncek bazı yazarımsılar.
  13. 50
    Kaliteli düşman. Sözlükte gelen giden bu yaşlı adamı kızdırıyor. Çok üzülüyom, tansiyonu çıkacak diye.

  14. 49
    yorgun, bitkin ama pes etmeyen bir beden. biliyoruz yoruldun ama bu dava sensiz olmaz reis...
    • ahaha "ey halkım unutma bizi" :D
  15. 48
    (bkz: yıldıramayacaksınız )

    adam o kadar saygılı ve mütevazi ki kendisine açılan abuk subuk gereksiz başlıklara sakince cevap veriyor. onun üzerine yaptığınız bu anlamsız, üç kuruşluk mutluluğunuz onun asla umrunda değil.

    kendisinin güzel yazdığını düşünüyorum herkes gibi onun da eğlendiği, trol yaptığı zamanlar olabilir ama dozunda. yazmaya devam etmesini istediğim yazar.

    son olarak seni savunacağız.
    firik.
    • teşekkür ederim firik. yalnız olmadığımı bilmek güzel :)
  16. 47
    Sözlükte açılan başlıkları, yazılanları ya da yazarları eleştiren ne ilk ne de son kişi ancak en çok tepki çeken kendisi oldu. Açıkçası bu duruma pek anlam veremedim çünkü güzel yazan ve son derece saygılı bir yazar diye biliyorum kendisini izlenimlerim bu yönde en azından. Neyse, canını sıktığını düşünmüyorum zaten bu duruma. bol bol yazsın, daim olsun.
    • ben de anlamadım. ama sorun değil. fikirlerimin arkasında durabilecek karakterdeyim. isteyen istediğini düşünebilir, istediği kalıba da sokabilir. beni çevremdeki insanlar biliyor zaten.
  17. 46
    çok seviyorum böyle tatlı gibin minnoş gibin bi şey.
  18. 45
    Nickini gördüğümde ve yazdıklarını okuduğumda mutlu olduğum yazar.
    Daim olsun.
    • teşekkür ederim hislerimiz karşılıklı :)
  19. 44
    -- spoiler için tıkla --


    Geçen gün sözde yaşını bahane ederek sözlüğü aşağılamıştı. (bkz: #1359148) ardından bende kendisini engelledim. Serin sohbetten mesajlaşmıştık orada kibardı. Her neyse bugün (bkz: #1362638) bu başlığı açmış. Başlığa aşıların kesin olarak yararlı ve zararlı diyecemeyeğimizi ama aşıların yapılmasını savunduğuma dair entri girdim. Kesinlikle aşı yapılmamalı, aşı yapılmalı değil bakın. Sonra orada entrime sataştı. Benim yazmadığım şeyler yazmışım gibi gösterdi. (bkz: #1362707) hala beni aşı yapmamayı savunduğum için suçluyor. Ki entrimde öyle bir şey yazmıyor. Sonra nick altıma entri girdi (bkz: #1362852) yoruma en son şunu yazmış "hakaretsiz, küfürsüz entry'im olmadığı sanrısına nerden kapıldın ilginç gerçekten. aynı şeyi söyleyip duruyorsun. başka bir argumanın da yok zaten. vakit kaybediyorum seninle. kendine çok iyi bak hadi..." bende bi cevap yazmadım. Sonuçta sohbet kapanmış gözküyor. Sonra beni (bkz: #1362872) görmezden gelmekle suçlamış.


    -- spoiler --


    Amcam, çoluğla çocukla dolu sözlükte neyin çabası bu? Neden hala bana laf yetiştirme derdindesin. Yaşının yarısıyım nerdeyse. Sal beni yav.. ben yaşıtlarımla oynamak istiyorum.

    *
    • cevap vermediğin için görmezden geldin demedim engellediğin için demiştim. neyse. ben bana hakaret edilmedikçe etmem zaten. bir kişi de yoktur bulamazsın. ordan yürüme bence daha fazla, komik duruma düşüyorsun hanım kızım :)
    • kendi çapımda gayet beyfendiyim zaten red. gerçekten sıktı artık bu konu. yaşımla filan da bir ilgisi yok bunun. konuyu sürekli oraya çeken sensin. genele hakaret etmiyorum. fikire hakaret ediyorum. insanlar beni ilgilendirmiyor. alınırsan alındığınla kalırsın. gerçekten sıkıldım artık bu atışmadan. hadi ikimiz de işimize bakalım artık.
  20. 43
    boş beleş tipleri kafaya takıp dert edinen yazarımız.

    yahu boşver.

    çok şey yapma, güzel güzel yazman dileklerimle.
  21. 42
    Doğum günü kutlu olsun yazarı. İyi ki doğdun, iyi ki varsın ^^

    Nick altı bu kadar up'lanınca bir köşede durup öylece izleyemezdim.

    Nice senelere..

    • tutmadı :D
  22. 41
    Amcağcığımız.

    Yaşının yarısı yaşında olan insanlara laf yetiştirme peşinde olan yazar.

    Amcağcığım :( burası cidden sana çok ağır. Ben bile bazen sıkılıyorum. Senin için allah bilir ne zordur.

    www.milliyet.com.tr/...

  23. 40
    Sürekli haklı olması demek ki rahatsızlık uyandırmış.

    Daim olsun, ihtiyaç var.
    • ahaha eyvallah mavim narsistim.
  24. 39
    dosta güven düşmana korku veren biridir billy. sözlüğü önemsediği ortada. benim de gözlemlediğim ve hak verdiğim konuda zaman ayırıp hakkını vererek yazmış. onun yerinde olsam sikeyim yapacağınız işi demekle yetinirdim sanırım.
  25. 38
    Hocam abartma bu kadar neticesinde basit bir sözlük.
    Gündeme gelmek istiyorsan (gündeme gelmek istediğini söylemiyorum) insanlara merhaba yazabilirsin sadece bir öneri .
    • buraya vakit ayırıyorum ve bu durumla karşılaşmak beni rahatsız ediyor. o yüzden fikirlerimi dile getirmek istedim. son olarak;

      merhaba.