kayıt

cenk tosun

  1. 1
    gaziantepsporlu forvet oyuncusu. devre arasında beşiktaş ile anlaşma imzalayarak gelecek sezondan itibaren siyah beyazlı formayı giyeceğini ilan etmiştir.
  2. 2
    2 hafta antrenmanlara çıkamayacak yeni transfer. şanssızlık.
  3. 3
    İlk lig macinda golünü atmis forvet.
  4. 4
    golün haricinde en az 3 net pozisyonda topu kaleciye nişanlamış isim. müthiş bir başlangıç yapabilirdi.
  5. 5
    www.facebook.com/...
  6. 6
    beşiktaş'ta harcanıyor mu yoksa zamana mı ihtiyacı var ben daha karar veremedim ama ışığı olan forvet.
  7. 7
    tribünde karılar var diye şekil yapmış.
    hareketin kusur kalsın, önce kaleyi tuttur amk...
  8. 8
    Beşiktaş'ın golcüsü. Ayağına sağlık.
  9. 9
    Beşiktaş'ta bilic yüzünden yeterli şansı bulamayan kaliteli golcü. Daha genç. Bilic defolup gidince a kadroya oturacak. Arkadaş son 1 aydır ba salt yürüyor. Cenk'in hakkıdır ilk 11.
  10. 10
    bugün beşiktaş kariyerindeki 2. kritik gole imza atan isim. çok doğru bir transferdi ki bunu da ortaya koyuyor.
  11. 11
    Muatafa pektemek'e 2000 basan futbolcu. İnşallah seneye demba ba'nın yanında oynar veya demba ba'nı ilk yedeği olur.
  12. 12
    aldığı dakika üzerinden konuşursak en faydalı forvetimiz olabilir. mustafa satıldıktan sonra hak ettiği yere kavuşacak büyük ihtimal.
  13. 13
    vasat takımın vasat akıncısı. umarım yeniden gaziantepspor'a yükselir de beşiktaş gibi bir takımda sürünmez. Vasat olsa da bejekayı hak etmiyor.
  14. 14
    bugün süper lig'deki ilk hat-trickini yaptı. zaten sezon öncesi bunun sinyallerini verdi ve bu gomez'i kamçılayacak bir olaydır.
  15. 15
    mustafa pektemek gibi yedek oturup boş boş takılmam üstüne çıktığım maçta asist yapar, gol atarım diyen adam. sadece son noktada bencillik yapıyor biraz daha forvet bencilliğini atsa üzerinden mario gomez gibi bir dünya markasını bile yedek oturtabilir.
  16. 16
    2 gol atmasına rağmen kaçırdığı goller için arkadaşlarından özür dileyecek kadar oturaklı bir isim. ayrıca yazın özel hoca tutması da ne kadar zeki olduğunu gösterir. şöyle ki sonuçta bu işten para kazanıyorsunuz ve para beşiktaş'ta fenerbahçe'de galatasaray'da. oraya geldikten sonra oynayacağınız 10 yıl civarı maksimum. kendine yatırım yapıp para almak gerek yoksa düşer 50 bin liraya oynarsın.
  17. 17
    bugünü 2 golle geçen kartal. nazar da hemen değdi adama 5 dikiş yedi kafaya.

    www.facebook.com/...
  18. 18
    adamdır.

    pbs.twimg.com/...
  19. 19
    17'nin laneti. numarayı kapan, kendini yere atıyor babam atıyor.
  20. 20
    İsveç maçında attığı 2 gol ile şampiyonada yerini büyük ölçüde garantilemiş milli futbolcu. İnşallah bu formu fransa'da da sürer.
  21. 21
    Kendini inanilmaz geliştirdi. Bugün 2 gol atmasından ziyade, kabiz Burak'a muhtaç etmeyecek olması bile güzel.
  22. 22
    Beşiktaş'a transferine çok sevinen biri olarak geçen sene yeterince şans verilmediğini düşünüyorum.Tamam Demba Ba vardı ama ikinci forvet olarak Mustafa Pektemek tercihi yanlıştı Slaven'in.Bu sene de önünde Mario Gomez'in olması yedek kalmasına neden oluyor ama helal olsun mücadeleyi hiç bırakmıyor.Hep hırslı.Antrenmanlar öncesi ve sonrası da çalışıyor.Geliştirmesi gereken birkaç özelliği olabilir.
  23. 23
    (bkz: 24 mart 2016 türkiye isveç maçı)'nda iki gol atmış milli golcümüz. umarım fransada da böyle devam eder.
  24. 24
    hiçbir özelliği pik yapamamış, yahut kendini geliştirememiş çekiç kafa. arkadaşlarına boş alan bile yaratamadığı gibi top tekniğide vasat olduğu için pas istasyonu olamıyor. çevre kontrolü, oyunu okuması hak getire. bir nevi zaman zaman hücum organizasyonlarını baltalama görevi görüyor. adam sanki bizim ribas'ın santrafor sürümü. üstüne üstlük alt yapı eğitimini avrupa da almasına rağmen vücudunu kullanmayı da bilmiyor. ayı gibi omuz atmaktan bahsetmiyorum. top saklama, top taşırken rakiple ikili mücadele esnasında düzgün duruş. misal bunu l. podolski iyi yapıyor. adam dan top çalmak için 40 takla atıyorsun. alan savunmasını iyi yapabilen takımlara karşı bunla çıkarsan pas pas yaparlar.

    dikkat ederseniz avusturya maçı'nda dk 85. de filan çıktı bu. 4-6-0'a döndük. yokluğu bile hissedilmedi. keşke her zaman nuri şahin oynasa tosun'un yerine. c.tosun dandik tr ligi'nde veya çin ligi'nde yeterli randımanı sağlayabilecek vasat bir topçudur. bununla avrupa arenasına çıkarsan pas pas yaparlar. millet kafayı yemiş. beşiktaşlılar geleceğin forveti, beşiktaş'ın geleceği olacak filan diyor. bu adama futbolcu diyen tedavi olmalıdır.
  25. 25
    bu adama futbolcu diyen toptur, ilk şutta taca atılmalıdır..