kayıt

köpeklerin arabalara havlayıp onları kovalaması

  1. 1
    amacın nedenini asla anlayamayacağım bir hareket. arkadaş neden hepsine havlayıp kovalamıyor da bazılarını seçiyor. neden yani?

    bonboş bir eylem.
  2. 2
    Anormal köpek davranışıdır. Genellikle ticari arabaların arkasından koşuyorlar. Normalde narkotik köpeği olsa, "uyuşturucu taşıyor diye koşuyor" diyebilirdik. Fakat normal köpekler koşturuyor. Niye lafı uzatıyorsam ben de bilmiyorum açıkçası :)
    • finali şahane bağlamışsın şukuğ :D
  3. 3
    Aslında kendilerinden hızla uzaklaşan, kaçan bir şey gördüğü için kovaladıklarını zannediyordum ancak her arabaya havayan köpeğin tek tür arabaya havladığını fark ettim. Sanırım daha önceden o tarz bir araba kendisine veya arkadaşlarına zarar vermiştir ve artık bu arabayı kendine tehdit olarak görüyordur.
  4. 4
    bizim okulun onunde vardI bunlar, sahipleri terk ettigi icin oyle yapIyor diyolardI.
  5. 5
    zamanında mahalleden bir kasap kalan sakatatları kangoo model arabadan indirip bunları doyurmuştur veya partner veya doblo.

    hepsi bu.
  6. 6
    Hiçbir anormalitesi olmayan travma sonrası oluşmuş reaksiyon. Tıpkı çöp toplayanlara saldırmaları gibi, sizle beraber yürürken aniden durup bazı köpeklerin alanlarına girmeye korkmaları gibi. Bunların hepsine küçüklüklerinde başlarına gelen şeyler sebep oluyor. Bir de elbette diğer köpüşlere özenme mevzusu var. Köpüşler çok bariz kalıpları olan hayvanlar.