kayıt

kahvaltıda kahve içen türk insanı eğretiliği

  1. 1
    bu insanlar sadece nescafe reklamlarında vardır. marka olarak nescafe değil tür olarak o reklamlarda vardır. dolayısıyla reelde göremediğimizden eğreti midir bilemiyoruz.
  2. 2
    olmayandır.
    çayın bu kadar benimsenip kahvenin niye bu kadar değişik karşılandığını anlayamıyorum ben ya. oralet içicem artık. bitsin bu olay.
  3. 3
    türk dediğin kahvaltıda çay içer çay!
  4. 4
    (bkz: Yine mi kahveler)
  5. 5
    aslında çok şaapılmaması gereken eğretiliktir. neticede kahvaltı denen şey sarayda padişahın sabah kahvesini içtikten sonra yediği sabah aşına verilen isimdir. ha o kahve bu kahve değil ama sonuçta kahve.
  6. 6
    aga yaklaşık son 10 yıldır zihinlere zerk edilen güzellik algısı ve popüler yaşam biçimi neticesinde ortaya çıkmış bir olaydır.. Güne çay ile başlayan bir kültürü popülizm sayesinde sabah kahvesi olmadan yaşayamama durumuna evrilmeye başlandı..
  7. 7
    Olmayan eğretilik. Hepi topu 70 yıldır yaprakları kurutularak içilen bir bitkiyi bu kadar benimseyen başka bir millet yoktur sanırım. 4000(dört bin) yıldır çay içen Çinliler bile bu kadar benimsemiyordur amk.
  8. 8
    bendeniz müsavi taşan'ı da pek rahatsız eden durumdur. kahvaltıdan önce ya da sonra kahve içenlerle bir sorunum yok. güne kahve içmeden başlayamayanları da çok garipsemiyorum. ama kahve gibi yoğun tadı olan bir içeceği sucuklu yumurtayla, çilek reçeliyle ya da keçi peyniriyle tüketmek deliliktir. bunu kabul edemem.
    • olabilir, tadı yoğunsa orijinal güneydoğu asya siyah çayını da kahvaltıya yakıştırmazdım. tadı yoğun olmayan kahveyle henüz karşılaşmadım, acı-acı değil şeklinde değişse de içtiğim her kahvenin tadı ve kokusu genzimi doldurmuştur. ha karadeniz çayı gibi yumuşak bir kahve varsa, sucuklu yumurtaya yakışacaktır...