kayıt

ben nasıl cesaret etmişim buna denilen şeyler

  1. 1
    tabii ki var olandır. ancak bir kısmı özel kalmalıdır.

    hatırlanan cesaret öykülerinden biri evdekilerden habersiz 8 yaşında parka gitmemdir. sonunda salıncaktan düşüp hızla gelen salıncak tahtasına vurmuştum. o an kanayan başımla eve gitme cesareti bulmam bence dünyanın en cesur hareketidir.
  2. 2
    Kulak, burun, kaş, dudak deliklerinin mütemadiyen kapanması sonucu onları 47585696957 defa deldirmek.
    Yaşıtlarıma oranla ve bulunulan dönem için erken sayılabilecek bir zaman diliminde tanışmış olmamın etkisi var tabii. -12-

    Göğüs diyorum şimdilerde lakin ı ıh. Kesmiyor gözüm.
  3. 3
    (bkz: sünnet)

    şimdi düşününce çok korkunç...
  4. 4
    Bunu itiraf başlığına yazmam gerekir ama nasıl cesaret ettim diye soruyorum arada kendime..

    Üniversiteyi kazandığım sene yılbaşını kutlamak için en yakın arkadaşımın yanına 16 saat yolculuk yapıp trabzona gitmiştim.. o gece yeni yıla ayık girmek yok temasıyla hayvan gibi içtik .. bir hangover sabahına uyanacağımı bilmiyordum tabi.. uyandığımda burnumu kırmıştım, voldermort gibiydim burnum yoktu.. kırık burunla tekrar 16 saat yolculuk yapıp kayseriye döndüm suratımın patlıcan haline gelmesiyle hastaneye gitmek zorunda kaldım acil ameliyata alıyoruz dediler.. akrabam olan bir abimi aradım "ben yurtta kaydım düştüm burnum kırıldı ameliyata alacaklar" diye.. inandılar çok şükür.. ameliyatta 2 kere uyandım bütün kırılma hadisesini hala hatırlıyorum artik bir daha uyanmayayım diye nasıl narkoz bastılarsa 1 hafta uyanamadım..

    Şimdi geriye dönüp baktığımda ben yürek yemişim diyorum..
  5. 5
    lise 1deyken internetten tanışıp hiç görmeden aşık olduğum swh benden dört beş yaş büyük olan sözde sevgilimin hatta eski sevgilimin kapısına dayanmıştım beni nasıl terk edersin diye. şimdiki aklım olsa hayatta yapmam, ne münasebet canım.
  6. 6
    İlkokulda kendi kendime kahkül kesmek. Yürek yemiştim herhalde cesarete bak.
  7. 7
    (bkz: uzun mesafe ilişkisi )
  8. 8
    Bir su kanalı üzerinden geçen 30 cm genişliğinde bir boru hattı ve ben.yolu kısaltmak için 3 arkadaş kullandığımız bir yoldu.tabi o zamanlar yüzme bilmiyorum hoş şu an da suda debelenebiliyorum.
    Kısaca cahil cesareti pişmanlıktır.
  9. 9
    (bkz: yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda )
  10. 10
    lisede ateslenmistim ve hastaydIm. eve gondermiyorlardI annem de almaya gelememisti niye hatIrlamIyorum amk gelirdi oysa boyle durumlarda.

    neyse ben o halimle duvardan atladIm okuldan kacmak icin. 2 metre kesin vardI.

    yakIn zamanda yuruyus yaparken okulun onunden gectim ve oraya baktIm da kendime hayret ettim su an hayatta yapamayacagIm bir sey bu. zaten kimse kacmasIn diye dikenli tel sarmIslar oraya artIk. nazi kampI gibi.
  11. 11
    mühendislik tercih etmek.
  12. 12
    Her gece kendime söylediğimdir. Kaç paralık bahisler yapıyorum ne cesaret aq
  13. 13
    Yurt paramı rulette kırmızıya basmıştım. 195 tl. Neyse ki kazandım... Şimdiki aklım olsa yine yapardım bnc. Akıllanmıyoruz..
  14. 14
    üniversite son sınıftayken 1. sınıflardan hoşlandığım bir kız vardı. 4-5 kişilik arkadaş grubuyla takılırlarken kendi yavşak ve kaos destekçisi hayin arkadaşlarımın gazına gelip yanlarına gidip bakar mısın bi demiştim. hepsi birden dönüp bana baktı. ben de esas kıza gelir misin biraz konuşabilir miyiz gibi bir şey söyleyip boş sınıfa soktum. 15-20 saniye sonra başım önümde red edilmiş bir şekilde dışarı çıktım.
    aklıma geldi yine utandım ya. insan tenhada yakalar amk bu ne boktan özgüvendi.
    • sorma azizim.
  15. 15
    (bkz: ayarsız örselemek)
    lise yıllarında arkadaşımı grinin 50 tonu tadında psikolojik sadizme maruz bırakıyordum bu yüzden. yaklaşık 15 sene sonra sagopa eşliğinde entry giriyorum amk. bu yaşta entry girdiğime mi sagopa dinlediğime mi yanayım bilemedim. Dünya bir efsane bizler hikaye Bir söz ülkesidir rap, manadan manaya, deryadan deryaya yey!
  16. 16
    Ailemden 500 km ötede lise okumak. Belki şu kafamla bulamazdım o zaman. (bkz: Cahil cesareti)
  17. 17
    Çocukken kuzenimle babaannemin bahçesindeki büyük kiraz ağacının en tepesine kim daha hızlı ulaşacak diye yarış yapmamdır.
    Bu aksiyon yetmez deyip bir de rüzgarlı havada yarışıyorduk ki, ağaç sallansın da adrenalinimiz bol olsun.

    Düşsem muhtemelen ölürdüm, en iyi ihtimalle de sakat kalırdım.
    İkimiz de salaktık demek ki.
  18. 18
    (bkz: Finallere çalışmadan girmek)

    Gerçi hala da aynısını yapıyorum, neye dayanarak buna kalkışıyorum lan ben
  19. 19
    Üniversite hayatım boyunca vize final harici okula gitmemek.
  20. 20
    ya 23 ya 24 yasindaydim sanirim. Ofiste calisan 30 yaslarinda bir kadin vardi. ne yalan soyleyeyim guzel degildi ama bambaska bir alimliligi vardi. gidip kendisine ozur dileyerek hoslandigimi soylemistim. bir sure sonra siki tuttum diye dusunurken aslinda oyle olmadigini anladim.

    hata mi yaptim diye senelerdir dusunuyorum.
  21. 21
    (bkz: torrent kullanmak)
  22. 22
    i.hizliresim.com/...
  23. 23
    konusurken aklIma geldi. 11-12 yaslarinda sokaktan bir kopegi alIp eve getirmeye calIstIm. ustume isemesiyle yere bIrakmIstIm ve o da ordan kendi mekanIna geri gitmisti.

    cesaret diyorum zira su an 1 kopegi degil kucagIma almak 10 adIm yaklasamIyorum.
  24. 24
    benim için otostop çekmek.

    risk sevmem. kontrolüm altında olmayan şeylerden hoşlanmam. ama tatil boyunca alışkanlık haline getirdiğim olay. dağlık, ormanlık alanlarda biri kenara çekse bitti işim.

    ölseydim babam çok kızardı.
    • Yalnız son cümle çok etkileyici "ölseydim babam çok kızardı."
  25. 25
    askerde eşofmanla nöbet tutmak.

    aslında cesaretten ziyade mecbur kalmıştım. haftasonu olduğu için kamuflajımı yıkamıştım fakat nöbet saatine kadar kurumamıştı. gece nöbetiydi haliyle soğuk olacaktı. arka kulede olmamın ve gece gelip gidenin olmamasının verdiği rahatlıkla eşofmanımı çekip nöbetimi tutmuştum.