kayıt

D&R

  1. 1
    açılımı doğan-raks olan internet sitesi ve mağazalar zinciri.

    internetten alışverişlerde son zamanlar performans düşüklüğü var ama yine de pek rakibi yoktur ha idefix var onu zaten aydın doğan alıp d&r ye kattı yani artık ikisinin pek bi farkı yok.
  2. 2
    kitap ve müzik mağazasıdır. Kalitelidır. Ama sahaflar kadar değildir.
  3. 3
    özellikle dock ünitelerinde sattığı ürünlerle türkiye'de tartışmasız lider konumda olan teknoloji şeysi.
  4. 4
    sipariş ettiğiniz kitabı nedensiz olarak iptal etmeleri gibi tuhaflıkları vardır. buna rağmen ürünü listede tutmaya devam ederler.
  5. 5
    gezintiden en keyif aldığım mağaza. kitap kokusuna bayılırım. üniversitedeyken çalışanı olmak istemişimdir hep.
  6. 6
    bir gün aldığım cd nin içinden, cd çıkmaması ile, alışverişimi sonlandırdığım mağaza.

    (bkz: değiştirdiler)
  7. 7
    kitap fiyatlarında acımasızca yerleştiren ticarethane.
  8. 8
    nezdimde asla bir fima olmayacak kitapçı. ama seçeneklerinin, daha doğrusu ürünlerinin çokluğuyla gönlünü fethediyorlar insanların. her türlü şeyi bulmak mümkün.
  9. 9
    paketleme ve sevkiyat konusundaki hızını yitiren firmadır. eskiden maksimum 3 günde bize ulaştırırken şimdilerde siparişin kargolanması bile 1 hafta sürüyor.
  10. 10
    placebo albümü satan mağaza. Daha tanıma ihtiyaç var mı daha ne kadar muhteşem bir şey olabilir mi ki?

    mağazayı aradığınızda görevliler çok yardımcı oluyor. Ufak bir hile, genelde tüm mağazaların telefonu meşgul oluyor. Garibim ckm şubesini arayan yok 7/24 uygun. Orayı arayıp aradığınız ürünün istediğiniz şubede olup olmadığını sorabilirsiniz.
  11. 11
    içinde yığınla farklı hede sattığı için girince çıkılamayan mağaza.
  12. 12
    eveeeeet indirim vaaaar. haberiniz olsun. :) sevdiğim yazarın yeni romanı yirmibeş liradan onüç liraya düşmüş, tabiiki alacağım. başka kitaplarda alacağııım. :)
  13. 13
    (bkz: raksotek)
  14. 14
    internetten alışverişte çok daha hesaplı olan mağaza. Hal böyle olunca bendenize internetten alışveriş alışkanlığı kazandırmıştır. Sıfır kitapta favorimdir.
  15. 15
    Magaza konsepti ile diger kitap magazalarina ornek olmus bana gore en iyi kitap & kirtasiye magazasidir.

    En guzeli magaza icerisindeki okuma bolumleri. Koca bir romani alip sabahtan aksama kadar okusaniz bile bir kisi gelip size "ne yapiyosunuz?" Diye sormaz. Oyle ferah.

    Starbucks misali ozgun ve rahat ortam. Starbucks'taki tek sikinti, kasa kuyrugu.

    Internet magazasi daha da uygun ve hepsinden daha kullanisli.
  16. 16
    elektronik ürünler, filmler, kırtasiye ürünleri, kitaplar, müzik albümleri, oyuncak ve çeşitli hediyelik ürünler satılan mağaza. Satış elamanları doğal olarak kitaplar hakkında pek bilgili değil. Bu da kitap satılan bir yer için hoş değil gibi. Üstelik daha çok liseli kesimin takıldığı bir yer.

    Kitapları sadece kitap satan yerlerden ya da kitap pasajlarından almak daha çok hoşuma gidiyor. Satıcı ile sadece "bu kitap var mı yok mu" muhabbetinden ziyade, kitaplar hakkında güzelce muhabbet edebiliyorsunuz.

    Kitap hariç diğer bölümleri güzel ayrica.
  17. 17
    Çok pahalı. Aynı kitapları çok daha ucuza başka kırtasiyelerde bulabiliyorsunuz.
  18. 18
    fiziksel mağazasından asla alışveriş yapılmaması gereken kitap ve ıvır-zıvır satış platformu.
    dün bir kitap aldım. o sırada internete erişimim olmadığı için internet sitelerindeki fiyatını göremedim. fiyatları kasaya gitmeden göstermeye yarayan barkod okuyucu monitör de çalışmıyordu. kasada 66 lira olduğunu öğrendim. "fark en fazla ne kadar pahalı olabilir ki?" diyerek alışverişi iptal etmedim. eve geldiğimde, kitabın, aynı mağazanın internet sitesinde 49.5 TL'ye satıldığını öğrenip yıkıldım.