kayıt

sinir krizi geçirilen anlar

  1. 1
    birine bir şey söylersiniz, kabul etmez. daha sonra aradan zaman geçer; bir ay, iki ay belki daha fazla ve sizin söylediğiniz noktaya gelir. işte o an sinir krizi geçirilen andır. ben sana bu işin bu yolla olmayacağını taa en başından söylemişim, geçiştirme bir cevap almışım o zaman, uyumsuzluk olmasın diye ses çıkartmamışım. şimdi senin yaptığının üzerine ekleme yapmaya çalıştığım zaman "ya biz onu kaldıracağız zaten, hiç uğraşma" demek ne amk?

    az delikanlı olun birader.
  2. 2
    Tartışmayı bilmeyen insanla tartışma hatasını yapmak. Ne laf dinler ne de konuşmana izin verir. Bıdı bıdı konuşur hatta sesini yükseltir. Yetmiyormuş gibi tüm suçu da size yıkıyorsa sinirlenmemek elde değil.
  3. 3
    çaylak olduğumu öğrendiğim andır.. hayat çizgimde -14 yıl- bu kadar çfkelendiğimi, sinirlendiğimi hatırlamıyorum..
    • Cmgmfmbu
  4. 4
    Durup dururken öfkeden kuduran insanlar beni delirtiyor. İnsan gibi açıklıyorum ama çıldırıyor karşımda. Sonra ben de sinirlenip susuyorum, bu aşırı sinirli insanlar susunca da krize giriyor.

    Emin değilim cidden bir sebebe ihtiyaçları olup olmadığından.
  5. 5
    ''ğanka bi vursana bana la,
    olm ben seni döverim la
    ğanka muhammed ali alzaymır oldu bağ diğat et.
    ğanka telikeli bi supor yani diğat et.''
  6. 6
    "Yok sen yanlış biliyorsun onun doğrusu bu" insanlarıyla tartışmak. Her boku en iyi sen biliyorsun zaten damına konayım. En doğrusu senin bildiğin, en haklı sensin, lanet olsun dünyada her şey yalan tek gerçek sensin.
    "Yok bak o öyle yapılmaz." "o öyle değil işte."
    Dik kafasına tükürdüğümün at gözlüklü inatçı yeniçağ dinozoru seni.

    -piç
    • Yapma...
      -piç
    • Genelde ağlatmayı tercih ediyorum bilirsin...
      -piç
  7. 7
    "he he" denilen o an.
    afedersiniz kafa göz giresim geliyor.
  8. 8
    vantilatörün bile sıcak üflediği anlardır.
  9. 9
    Espiriye kızarak cevap veren insanlar.
    Her şeyi tekrar eden ve bu şekilde de beyin s*ken insanlar.
    Son günlerde gün içinde bunları yaşıyorum ben öleceğim onlar kalacak. Ben çıldıracağım onlar normal yaşayacak.
  10. 10
    Sanki böyle sinirden sinir krizi geçirilen anlara tekabül eden anlardır.
  11. 11
    Israrla not ortalamamı soran arkadaşım bana bunu yaşattı evet. Arkadaş grubunda etiketleyip (@dişieros aynı bu şekilde) ben ona cevap vermeyince özelden de yazıp sonra ona da cevap vermeyince araması...beni ruh hastası yapmaya yetmişti. A*ınakoyim sana ne olm?! Yüksek işte çatla allah allah. Tabiki de öyle demedim kafadan attım düşük bir şey söyledim. Ya bu kadar da ısrarcı olmazsın ama. Çok gereksiz insan var. Bu ne cesaret ya?
  12. 12
    yeni yıkanmış banyoda hemen bir başkasının duşa girme isteği, yemek masasına herkesten önce oturup masanın ağzına sıçan çocuğun yaptıklarının görüldüğü anlar..ebeveynlerin özgürlük kisvesi adı altında yeni yetmelerine asla ses etmemesine şahit olmak, sorumluluk bilinci olmayan yetişkinlerin yapmayacağı şeylerle alakalı ‘ben hallederim‘ sözleri..renkli kıyafetlerin beyazlarla yıkanması.. son güne bırakılan işlerin üstünüze yıkılması..