kayıt

yıldız tilbe

  1. 5
    bu kadın hakkında yazmak istediğim çok şey var aslında ama bir türlü toparlayamıyorum nedense. dünya çapında bir sanatçı olabilecek kapasitesindeki allah vergisi sesi ve müzisyenliğini adam akıllı kullanamadı, bu ülkeye fazlasıyla saftı yıldız tilbe, belki zararlı zaafları vardı ya da oldu, kendisi kendini, bazıları* da kendisini bitirmek için çalıştı durdu hep. herkes kendisi üzerinden yediği kaymaktan sonra düşman kesildi.

    ilk üç albümü gerçekten çok iyi albümlerdi belki ikinci en kötü ihtimalle üçüncüsü yeteri kadar ticari başarı veremedi ama kendisinin nasıl bir kişilik olduğunu herkese göstermiş oldu. bu kadar içli şarkılar yapması için nasıl bir dünyası var merak konusu. delikanlım, el adamı,sana değer, vazgeçtim, dayan, buz kırağı.

    son günlerde tipiyle ilgili bir çok hakarete varan ve dalga geçilen biri konumunda, bu kadın öyle aşmış ki kendini, insanlığı, hiç bir şekilde umurunda değil bu kadın her şeyle barışık, bu kadın yeri geldiğinde pavyonda şarkı söylemiş yeri gelmiş en büyük sanatçıların! yanında şarkı söylemiş biri, hayat ona kesinlikle koymaz sanırım. keşke herkes bu kadının yüreğine sahip olsa.
  2. 6
    Kızının adı sezen Burçin imiş. Garip buldum, hani bu kadın yıllardır sezen aksu ile kavgalıydı?
    • İlk başta araları çok iyiydi o zaman koymuş kızının adını.
  3. 7
    kış güneşi şarkısının sözlerini yazan şahane kadın. bu şarkıyı yazdığını duyduktan sonra ona olan saygım iki kat arttı. ayrıca tarkan'ın işim olmaz, ibrahim tatlıses'in seni sana bırakmam şarkısı gibi birçok şarkının da sözünü yazmıştır.

    www.youtube.com/...
  4. 8
    O ses türkiye jüriliği kesinleşmiş, Sibel can kadro dışı kalmıştır.

    Maç yorumluyorum sanki, dostlar neler oluyor yav...