kayıt

serel yereli

  1. 1
    kanal d'de yanınlanan bodrum masalı dizisinde gözüme çarpan sarışın kız. izmirli imiş.
  2. 2
    hoş ve yetenekli bulduğum 96 doğumlu genç kadın.

    oyunculuğunu bilmem ama sesinin gideri var.

    www.instagram.com/...
  3. 3
    güzel kadın.
  4. 4
    zengin bir şekilde doğup-büyümüş klasik bir kız. hayatı özel şan dersleriyle geçtiği için sesini böyle kullanması da gayet normal.
  5. 5
    10. sınıftayken sarı saçlı bir kıza senden hoşlanıyorum demiştim. tamam hoslan demişti.

    işte o tamam hoşlan diyen sarı saçlı kız bu kız..
  6. 6
    instagram'da paylaştığı şu fotoğraftan sonra gündem olmuş bir hanım kız. gelen eleştirilere verdiği bu yanıtla da gündemde kalmaya devam etmiştir.

    güzel bir kız diyecek yok o konuda ama yeni neslin neden böyle olması?
    takındıkları tavırlar, konuşma tarzları gerçekten çok acayip.
  7. 7
    paylaştığı sırt fotosundan sonra dm yoluyla hukukumuz zedeleniyor be dedim. cevap olarak önden çekileni görmek ister misin cordi? dedi.

    şaşırmış, şaşkınım.
  8. 8
    lisedeyken kısa süreliğine kendisiyle aynı tiyatro kursuna gitmiştik. birkaç ay kaldıktan sonra ayrılmıştı kurstan. ondan sonra hiç görüşmedik. biraz şımarıktı ama kafa kızdı ve güzeldi.
  9. 9
    Çenesine aparkat atmak istediğim ünlü.
  10. 10
    (bkz: serel yereli kim amk)
  11. 11
    ismi ve soyisminin güzel bir uyumu olan insan.
  12. 12
    bomboş kasa bomboş.
  13. 13
    biz mi çok cahiliz yoksa siz mi çok biliyorsunuz valla anlamıyorum bazen sol framede böyle isimleri görünce boş boş bakıyorum, ünlülerin hiçbiri benim için ünlü değil.
  14. 14
    ağzını yarım açıp klasik amerikan filmlerindeki başrol bakışı atmaya çalıştığında -attığında değil, atmaya çalıştığında- güzele değil eblehe benziyor. çenesin vidası gevşemiş kapı kolundan farkı yok, yerçekimi gereğince aşağı düşüyor sanki.
  15. 15
    mixertv'nin hikayesi 24 saatliğine bu kızdaydı. kendisini o zaman tanımıştım. herhangi bir takipçi diye düşünüp sakat herhalde deyip geçmiştim. ünlüymüş.
  16. 16
    insta'da gecenin bu saatinde atatürklü paylaşım yapıyor.

    bundan sonra serelciyiz vollaxi.
  17. 17
    hakkında malum soru sorulacağı vakit malum cevabı vereceğim hanım.
  18. 18
    Başlıkta yazılanları görmeden ve kısa bir google araştırması yapmadan önce kendisini yaşı geçkin bir türkücü zannediyordum ama o kadar emindim ki bu düşüncemde. Neyse yaşı geçkin bir türkücü olmadığını öğrenmek hayatımda çok bir şey de değiştirmedi.
  19. 19
    şarkısı çıkmış:

    www.youtube.com/...
  20. 20
    şu kapatmasını bilmediği ağzına biri fındık fıstık atsa da kapansa. bu ne arkadaş, yağmur altında kalan hindi gibi herkes ağzı açık ebleh ebleh kameraya bakıyor.
  21. 21
    ülke sınırları içerisindeki en şımarık insanlarından biri. tavırları beni aşırı yoruyor. azalarak biter umarım semi-ünlü pozisyonu.
  22. 22
    Bir bunu bir de hatice midir nedir onu nasıl ünlü yaptınız bilmiyorum. Sanırım bu sosyal medyanın bir tarafını açanlara karşı bir zaafı var.
    Açılan yer sayısı ve ünlülük/fenomenlik doğru orantılı olmalı. Denek aranıyor.

    -piç
  23. 23
    çıplaklığı özgürlük sanan malın teki. şişman zaten aq hiç tipim değil
  24. 24
    Bebek poposu gibi suratı var, güzel biri. Ama kendini beğenmiş ukala insanlara hazmedemiyorum.. İnsanda ego vardır da bu hanım kızımızdaki ego mübarek bir şey ego dersek egoya haksızlık etmiş oluruz o kadar yani..