kayıt

derya uluğ

  1. 1
    son model şarkıcılarımızdan. okyanus isimli şarkısı 69 milyon tıklanmış.
  2. 2
    canavar isimli şarkısında 'ensem ona dönük oraya gonuşsun' diyen ablamız, evet resmen gonuşsun diyor. algıda seçicilik bu sanırım çünkü konyalı olmak.
    • ince detay.
  3. 3
    dans etmesin ve sadece öylece dursun dediğim şarkıcı.

    dans edince büyüsü bozuluyor.
    • la bırak bari şarkı söylesin dur dur nereye kadar
    • bence etsin. iyi-kötü. yoksa demet akalın' a döner hatun.
  4. 4
    ilginç bir albenisi var. ciddi mizacı ile sen güzelsin abla dedirtiyor.
  5. 5
    benden iyi sektiriyor.

    www.instagram.com/...
  6. 6
    (bkz: ya popçu ya topçu)
  7. 7
    berbat sesli güzel vücutlu varoş kadınları boyayıp boyayıp dans adı altında bir değişik hareketler yaptırarak ekranlarda şarkı adı altında bağırtmak ebru gündeş'ten sonra lumpenliğin bir anayasa maddesi oldu.
    bu kadın da bu iğretiliğin en iğrenç örneklerinden biri.
  8. 8
    itici.
  9. 9
    bu kadın son dönem sikko popçularından başka bir şey olamazmış zaten. yani olması gerekeni olmuş. ne bir eksiği ne bir fazlası. tebrikler derya. hayatında bu isabeti sağlayamayanlar bu kadar fazla iken...
  10. 10
    eğitimli ses sanatçısı. yersiz bir karalama yapılıyor kendisine. türkiye'de değil dünyanın bir çok yerinde pop müzik böyle ve böyle ilerlemeye devam edecek gibi. pop müziğe ve sanatçılarına ayar olan bir kesim var ülkemizde ve dünyada. bu arkadaşlar sanki pop müziği dinlemek 7 büyük günahtan biriymiş gibi davranıyor. dolayısıyla sanatçılarına da ağır bir kin besliyor. sevmeyebilirsiniz pop müziği lakin dinleyicisi çok fazla arkadaşlar. bunuda dinleyen bir kitle var yani. siz az dinlenen bir müzik türünü sevdiğiniz için yüksek mertebeli biri falan olmuyorsunuz. popülizme olan savaşınızı bence başka alanlarda yapın.

    youtu.be/...

    burayı dinledim, arkasında top tier bir orkestra var, bu çok artı bir durum lakin alttaki yorumlarda detonelerden, tize çıkamadığından falan bahsedilmiş. bu yazılanların neredeyse tamamı hükümsüz.

    şarkının başındaki pes kısımı profesyonel okumuş, ses kontrolü entonasyonu üst düzey. nameleri verirkenki transition dediğimiz geçişleri zaten eşeğe dinletseniz eğitimli olduğunu söyler size. anladığım kadarıyla kendisi alto bir ses, dolayısıyla zaten alto bir sesten soprano gibi cırtlak sesleri beklemeniz gereksiz. buna rağmen tizlere de başarılı çıkmış.

    çatır çatır çatır söylemiş şarkıyı. başarılı. dağılın.
    • kendisini bir konserde dinleme fırsatım olmuştu. eksili derecelerde bir havada dahi sesi gram titremeden müthiş bir performans sergiledi. lakin bu şarkıya sesini pek yakıştıramadım. gayet başarılı söylemiş ama şarkıya gitmemiş diyelim.
      -ciddi