kayıt

exkutupsozluk.com

  1. 1
    kutubilugat.it adıyla sözlük hayatına dönen sözlüğümüzün şu an için kullandığı adrestir efendim.

    eminim alanında uzman adminlerimiz bu konu hakkında açıklama yapacaklardır.
    bu isim yüzünden olsa gerek bazı sıkıntılar yaşanmadı değil sözlük işleyişi açısından. ama yeni yeni alışmaya başlamıştık vicdansızlar.
  2. 2
    ekşi sözlükte yazar kişisinin reklamını yaptığını görünce gelelim bakalım dediğim sözlük.
  3. 3
    daha ilk gelişimde radyosuyla gözüme hoş gelen cezbeden sözlük.
  4. 4
    beni çileden çıkaran sözlük.

    benim gibi mühim bir insanı dakikalarca bekleterek büyük bir terbiyesizliğe yol açmıştır. Ben ki, ben kii, ben.. neyse bu noktaları dolduracak bir şey bulamadım ama konumuz bu değil zaten.

    şimcik istatistikler butonuna tıklıyorsun, hooop açılıyor. sonra girdi butonuna tıklıyorsun sana açılmayı vadeden kutupsözlük logosunun yanında kısılıp açılan volume benzeri bir işaret beliriveriyor, beliriveriyor, beliriveriyor. tekerleme gibi oldu. sonra açılmıyor. beni haftanın beğenilen girdilerden mahrum ediyor. çok ayıp. bimer'e durumu bildiren bir mail attım, hayırlısı.

    bir de sözlüğün orasına burasına fazla tıklayınca, 'fazla ellenmiş kız' moduna giriyor, donuyor. defalarca elleşsen dahi tutukluluğu atamıyor.

    şimdilik en büyük problemlerim bunlar. bir de atanamama sorunum var ama halledicez bakalım.
  5. 5
    İşlerim nedeniyle aksattığım ama an itibariyle geri döndüğüm samimi sözlük.
  6. 6
    itü sözlükten bir arkadaş sayesinde farkına vardığım-geç olsa da- samimi bir havaya sahip sözlük. beğendim sevimli bir şey maşallah.
  7. 7
    ekşi sözlük yazarlarından duyup yazar olduğum sözlük.aynı zamanda ekşi sözlükteki çaylak onay bekleyişinden sonra entry girmeden yazar yapmasıda baya şaşırttı.
  8. 8
    giriş yaparken sürekli mail ve şifremizi isteyen yarı kutsal bilgi kaynağı, şifre hatırlama özelliği olsa dadından yenmez.
  9. 9
    gayet samimi hoş bir ortamı olan sözlük. ancak frameler çok ağır akıyor. umarım sözlük cennetini boylamaz.

  10. 10
    framelerin sağ taraflarında bulunan kaydırma çıbıkları çok sinir bozucu olan sözlük. zaten incecik bi şey tam denk getiriyorum kayboluyo. çatalla zeytin avlıyorum sanki.

    edit: geniş kaydırma çubuklu tema buldum.
  11. 11
    Şuan benim için yeni bir dünya olan sözlük. Buradan tüm.yazar arkadaşlara selamlar olsun diyorum.
    (bkz: May the force be with you )
  12. 12
    Yönetim kadrosu olarak birçok interaktif yapılanmadan iyi olan sözlüğün format olarak gelen neslin kalitesi yüzünden esneme yaptığını düşünüyorum. Sözlüğün en özel yanlarından biri olan sağ & sol frame anlayışını yoldan geçen bilal dahi anlayacakken tanım kısmında şu ana kadar gördüğüm çoğu zaman bilgi kirliliği.

    yazarlar ilgili olsa da sanırım zamanla sağ sol geçişi aradaki farkı unutturuyor. misal tanım "x kurumunda y kadar işçi çalışmakta." şimdi biraz araştırıldığında bahsedilen rakam sadece bir internet sitesinde kişisel bilgiler doğrultusunda girilmiş rakamların kaynak olarak alınması ile oluşmuş olduğu görülüyor. kanımca doğrusu " dd.mm.yyyy yılları arasında ( gbkz : şu : site adresi ) adreste verilen bilgilere göre y kadar çalışanı olan kuruluş" olması gerek. yok eğer değilse ki bu tek başına tanım özelliği taşımıyor. ya da gördüğüm bir diğer eksik & dikkatsizlik de bir konu üzerinde araştırma yapmadan tanımlamaya girişilmesi. biraz araştırıp doğrusunu bulmak yahut da kendisine ilettiğiniz küçük hataları düzeltmek zor gelmekte. velhasıl güzel insanlardan oluşan bir yapılanma, umarım daim olur.

    Edit: bu bahsettiğim ufak ayrıntı tadındaki eksiklikler malesef ekşi, Uludağ vb. sözlüklerde gördüğümüz Forum tadının da kaynağı.
  13. 13

    Yetkili bir abi umarım okur bu yazdıklarımı.rica ediyorum şu siteyi mobil uyumlu hale getirin.söz veriyorum testlerini ben yapacağım.işkence çekiyorum resmen mobilden siteye girince.
  14. 14
    ios kutup

    android kutup

    sadece sabır.
  15. 15
    hem kendi halinde takılıp, hem de etliye sütlüye bulaşabilen, geneliyle iyi niyetli insanların oluşturduğu sözlük.
  16. 16
    parasal değeri 46.300 tl imiş. güzel para.

    i.hizliresim.com/...
  17. 17
    satıp karıya gidelim dediğim sözlük.

    46 bin tl 15 bin dolar desek.

    200 dolardan 75 yazara istihdam demek.

    ha ayk olur mu olur be.

  18. 18
    parasal değeri ayk için çerez niteliğinde olan sözlük.

    'satalım lan sözlüğü' dedikten sonra öyle dedi... gerçi telefonu kapatırken 'bu ay ki server parasını denkleştiremedik 3-5 bi şey at' demese iyiydi amk :(
  19. 19
    mobil versiyonun elden gecmesi gereken samimi bir kulturlenme yeri. umarim bu cizgisini hic bozmaz ve hakettigi yere gelir.

    guzel temennilerin ardindan iphone 6 icin uzerinden yasadigim sorunlardan bazilari:
    - bazen butonlara tiklandigi zaman -ornegin bildirim butonu- acilan menu kapanmiyor. sayfayi yenilemek gerekiyor.
    - entry yazdigimiz kutucuktaki kutup ayisi yazilan kelimelerin okunmasini zorlastiriyor.
    -yazarken donmalar oluyor, baska sitelerde basims gelmediginden dolayi sitenin optimizasyonuyla alakasi olmali. yazdiklarim ekrana gec geliyor.

    simdilik goze carpanlar bunlar, hicbiri buyuk sorunlar degil. denk geldikce editleyecegim.
  20. 20
    Burada kızlar teklif etmiyor?
  21. 21
    çok gereksiz bi sözlük. ben de çok gerekli biri olmadığımdan arada sırada uğradığım yer.
  22. 22
    maksimum 10 kişinin online olduğu gerisi admin ve kabilesinin kalabalığı olan ilginç sözlük. yine de kafa dağıtmak için iyi bir yer.
  23. 23
    Hoşlaştığım sözlük. Resmen utanınca yanakları elma gibi kırmızılaşan heidi gibiyim. Karşılıklı hoşlaşıyoruz yani. Daha önceki sözlüğümden daha güzel, az ergen var. Dezavantajı: çok kemik bir kadronun arasına düştük canımı sıkan durum bu. Ama can sıkıntımı ara ara nikaltımda belirtecek, maruzatlarımı bilahare söyleyeceğim.

    Çok şen şakrak bir günümdeyim. İhih ^^
  24. 24
    Aşırı yavaş olan güzel sözlük. Sadece bende mi öyle bilmiyorum ama bir yere basıyorum 1 2 dakika sonra geliyor. Bir yere basıyorum eski tıkladığım yer tam entry yazarken karşıma çıkıyor. Bilemiyorum altan. Bilemiyorum.

    Edit: sorun bendeymiş. Sözlük canavar gibi çalışıyor. *
  25. 25
    Sjsksjsksjdksk. BANIM KALKMIŞ. KÜFÜR ETTİM DİYE BANLANMIŞTIM. SİYASAL İSLAMCILARDAN TEK FARKI İSMİNİZ OLABİLİR LEL