kayıt

The 100

  1. 47
    bog gibi dizi, amatör eğlendirir. bunu öven beni övmesin.
    • Yoklukta gideri var be tabi bir fringe, dark değil.
  2. 46
    konusunu the 100 adlı kitaptan almıştır. Tabi kitap diziye uyarlanırken bazı karakterler atlanmıştır. Ilk iki sezon harika, 3.sezonun sonlarına doğru dizi biraz sıkıyor. 3 . sezonu atlatabilen yiğidolar dizi 4. sezonda tekrar ivme kazanıyor. 5. sezonda gayet iyi . 6. sezonda da olaylar hepten karışıyor izlerken "wtf" diyorsunuz sürekli.

    Favori karakterim ise octavia kadının oyunculuk iyi, octavia dururken baş karakterin clarke olması beni üzüyor.
  3. 45
    kıyamet sonrasını anlatan dizi.
    izlediğim birçok diziye nazaran daha kaliteli ve ilgi çeken bir konusu, senaryosu var. dünyanın sonu temalı yabancı dizi severler için çok iyi bir seçenek izlemelerini tavsiye ederim.

    the 100 türkçe dublaj izle
  4. 44
    6. Sezonunu da izliyorum, supernatural gibi 14 sezon olmadığı sürece izleyeceğim zira ona daha fazla dayanamadım...

    -- spoiler için tıkla --


    Abby artık öl bıktık duygusal hezeyanlarından senin. İticiliğine her bölüm yenisini ekliyor...


    -- spoiler --

  5. 43
    kabak tadı veren, ikinci sezonda direnemeyip bıraktığım dizidir kendisi.
  6. 42
    kendisi güzel, uyarlaması berbat olan triloji.

    bilim kurgu tadında başlayıp, açlık oyunları'na bağlıyor.

    uzaya taşınan bir medeniyete mensup suçlu kişiler, dünya'da uzun süreli ve yoğun bir radyoaktivite olduğu için denek olarak gezegene indiriliyordu. başı böyleydi.
    ...
  7. 41
    Gördüğüm en ergen dizilerden bir tanesi.

    Bu sikik diziyi izleyeceğime gider selena’yı İzlerim. Daha fantastik bu gerzek diziden en azından.
    • Rahat batıyoo
  8. 40

    -- spoiler için tıkla --


    yeni sezonunda da herkesin olivia'nın üzerine gitmeye devam ettiği dizidir. en son biraz kontrolünü kaybettiğini izleyenler bilir, ama gene de yeraltında ağlarayarak açlıktan öleceklerin yemek bulunca bu yüzden kızı suçlaması haksızlık. en azından bir çözüm bulup çoğunluğu hayatta tutmuştur.

    ayrıca clarke'ın ağlayarak "elimden gelenin en iyisini yaptım" demesine olivia'nın "bu yeterli değil" demesi dizi ile ilgili hiç unutmadığım bir kısımdır, o kadar iyi anlıyorum ki bu hali.


    -- spoiler --

  9. 39
    7. sezon onayını aldığı söylenen dizi.

    hala izleyen var mı bunu ya?
    • 38
      henüz 2. sezonuna yeni geçtiğim dizi.
      bana özlediğim lost havasını veriyor. ama lost'tan birçok şeyi kullanmışlar, çarpmışlar.
      adaya düşenler, sonradan gelen 'diğerleri' ve daha sonradan gelen adada refah içinde yaşayan başta iyi gibi duran kötü insanlar... bir de lost'tan (bkz: desmond ) 'ı çalmışlar ama buna üzülmedim. özlemiştim kendisini.

      üzgünüm desmond. bu gemi de penny'nin gemisi değil.
    • 37
      Yazın okumalık kitap serisi.
      Sıcaklarda sıkmadan hafif hafif okunur, akar gider.
    • 36
      5. Sezonu izlemeyi iple çekiyorum. Özledim diziyi. Bakalım bu sezonda neler olacak?
    • 35
      Bu dizinin ilk sezonu ne kadar kötüyse ikinci Sezonu bi o kadar güzeldi. Üçüncünün sonlarına doğru saçmalamaya başladılar biraz ama lexa tüm sezonu tamamlamak için yeterli bi sebepti. Yoklukta gider, yüksek beklentiyle başlamayın.
    • 34
      octavia bi siktir git be öl artık kabak tadı vermeye başladın insan abisine karşı saygılı olur en azından. abin olmasaydı en az 20 kez ölmüştün ne pislik bir insan oldun çıktın karşımıza.
    • 33
      5. sezonu bugün başlayacakmış.

      izleyenlerine duyurulur.
    • 32
      5. sezon onayını almış olan garbage.

      youtu.be/...
    • 31
      Çoluk çocuk dizisi. Bunu izleyen benle huhatam olmasın.
    • 30
      5. sezon onayı almış. sözlükteki ergenlere duyurulur.
    • 29
      2.-3. Sezonda tam kendini toparlamış harika bir dizi olma yolunda giderken 4. Sezonda yine sıçmıştır. Halbuki dizi tavsiyesi isteyenlere direkt bunu öneriyordum ben.

    • 28
      Bayıldığım kurgusuyla bir solukta izlediğim dizi. Gülünç hataları ve klişeleri olsa dahi içerdiği ince mesajlarla ayrıca oyuncu seçimleriyle başarılı.
      Kitaptan uyarlanmış. Hataların kaynağı da bu olsa gerek.
    • 27
      4. sezonu 1 şubat 2017'de başlayacak olan dizidir.

      izleyenlerine duyrulur...
    • 26
      tam diyordum ki ergen dizisi diye demişler. 1. sezonun ilk dört bölümünü izledim ve karakterlerin çok çabuk ruh haline girmesini her şeyin aşırı hızlı gelişmesini sevmedim.
    • 25
      finn'in 2. sezonda öldüğü dizi.

      Game of thrones spoilerı arıyordum nereye geldim ben ya.
    • 24
      4. sezon onayı almış olan dizi.
    • 23
      sinema filmi tadında iyi bir bilim kurgu dizisi. dizide bazı mantık hataları olsada sahneler çok gerçekci,efektler doyurucu, iyi bütçe harcamışlar diziye kendini belli ediyor. konusu nükleer bir savaşda dünya'nın büyük bir kısmının yok olduğu ve belli bir zaman ark isimli bir uzay üssü'nde yaşayan 400 insanın nüfusunun 4000 bin olunca kaynaklarının tükenmesi sonucu kaynak yaratmak için bir grubu tekrar dünyaya göndermesini konu alıyor. giden grub suriyeli mülteciler ki gibi çok katı kurallar uygulanan,cezalara tabi tutulan, ailelerinin ayrı tutulan, bir nevi hükümet yani ark'ı yönetenlerle hiyerarşi çatışması yaşayan bir grub mahkum genç.

      yeniden dünya'ya gittiklerinde grubun aralarında bölünmeler,ayrı düşüncüler ortaya çıkıyor. bir kısmı ark'ın yani hükümetin görevini yapmaya çalışmak istiyor, bir kısmıda uzay'la ilişkisini kesmek ve dünya'da özgür yaşamak istiyor. görevi yapmak isteyen 5 kişi dünya'yı keşfetmeye gidiyor. diğerleri bulunduğu bölgede kalıp gidenlerden haber beklerken ark'ın kendilerine yerleştirdiği yaşadıklarını belli eden çipi kollarından çıkartıp yakıyor. kalabalık olan ve bulundukları yerde bekleyen grubun uzay üssü ile bağlantısı kayboluyor,ark'daki çalışanlar tarafından ölü gözüküyorlar. keşfe çıkmış grub ise mutasyona uğramış bir geyik görüyor aniden çocuklardan biri arkasından mızrak yiyip ölüyor. akabinde kaçıyorlar ve dere gibi bir suda yüzmeye başlıyorlar.ardından timsah gibi bir yaratık çıplak yüzen kıza saldırıyor,kızı zar bela kurtarıyorlar. ardından araçlarının indikleri bölgesinde ki kalabalık olan muhalif kişilerin yanına gelip olayı anlatıyorlar. tabi onları bekliyen grub kollarında ki çipi kestiği için kavga çıkıyor. ne olduğu belirsiz dünyada adeta çil yavrusu gibi kala kalıyorlar. muhtemelen ilerliyen bölümlerde survivor mücadelesi vereceklerdir. kısacası oldukça akıcı ve daha ilk bölümün den çok şey vaadeden kaliteli bir dizi olmuş. dikkatli izlemek lazım.