kayıt

kutup sözlük yazarlarının karalama defteri

  1. 1101
    Zamanla rüyalarımda belli belirsiz yüzün
    Ama değişmez kalbimde hüzün
    Maalesef aklımda kalmadı sesin
    Anla değişmez kalbimde hüzün
    Neden diye sorma cevabı yok
    Leylası için çöllere düşmeyen aşık
    Anlamış ki leylayı değil sevmeyi sevmiş, zamanla

    3A sınıfından the wall'a zamanla şiiri için teşekkür ediyoruz.
  2. 1102
    sadece 20 dk konuşalım istedim.. Ödev yapıyorum gerginim birlikte zaman geçirelim istedim biraz. ben anlamıyorum bir insan nasıl her durumda kendi uzatır ve uzatma diye konuyu bitirir. benim seni düşündüğüm kadar keşke sen de beni düşünseydin.. gerçekten hiç yakışmadı o kadar saçmaydı ki yaptıkların ve söyledikler. ilk defa soğudum belki de senden.. keşke yapmasaydın.
  3. 1103
    Bugün aklıma takılan konu duygularımız ve bunu yaşama şiddetlerimizdi. Herkes her duyguyu tadabilirken herkes aynı şiddette yaşayamıyor. Peki bunun sebebi şiddetli yaşayanın depresif,yaşamayanın ise umursamaz mı olmasıydı ? Ailemizin duygularımız üzerinde etkisi neydi peki? Bazı duygularimızın baskın olması genlerle mi taşınıyordu bizlere? Kafamda deli sorular hepsi cevaplanmayi bekliyorlar.
  4. 1104
    hüzün çöktü üzerime ve de özlem. en çok da mutluluğa özlem. arke'ye özlem.
    iki parçalı bir yapboz gibiyim ve hep diğer parçamı aradım. bazen parçalar birbirini tutmadı bazense üzerimizdeki resimler.
    sigaramı özledim. o her nefesimi dışarı verişte sanki içimdeki derdi tasayı da sanki dışarı atıyormuş gibi hissettiren sigaramı özledim.
    kendimden vazgeçmeden, olduğum kişi gibi davranarak konuşmayı, eğlenmeyi özledim.
    gözlerine bakıp tarifsiz duygular hissetmeyi beklemekten ve bunu umut etmekten sıkıldım.
  5. 1105
    yarın son final sınavım ve artık çalışmaktan bıktım, sıkıldım ve yoruldum. emeklerimin karşılığını almak beni ayakta tutuyor. içimden geldi, yazdım. benim gerçeğim, bir yerde bir şeylerin karalaması olabiliyor elbet.
  6. 1106
    bugün kötü bir gün geçirdim. istedikletimi hiç yapamadım. üstüne üstlük 13 satranç maçı attım ve hepsini kaybettim. bu da üzdü biraz.
  7. 1107
    Zihnimden gölgesi bile geçen her bir felaketin ceremesini öderken, korku tamamen varolurken bu bedende mutlu bir benin gölgesi bile düşmemiş yeryüzüne.
    İçimdeki kişiler öyle büyümüş ki sürekli bı sandalye etrafında ışığa geçmeyi bekler olmuşlar, Hangisi ele geçirirse sandalyeyi o gün o olmuşum.
    Işık artık beni aydınlatmaya yetmiyor.
    kafamdaki kişiler karanlıkta birbirlerini eziyor, acıtıyorlar düşüncelerimi. biri olmak varken hiç yapıyorlar beni.
  8. 1108
    ilk defa gerçekten birinin beni çok sevdiğine inanmıştım ama pamuk ipliğine bağlıymış her şey. ben ne kadar çabalasam da düzelmedi, yapamadık. bu sefer gerçekten çok inanmıştım çok.
  9. 1109
    midem bulandığı için yeme içme alışkanlıklarım öyle boktan hale geldi ki anlatamam. en son dün akşam yemek yedim, iyice açlıktan ölmeden oturup bi şey yiyemiyorum. süte, kahveye şeker eklemeye başladım ki gün içinde ders çalışabileyim. gerçekten öldürmeyen allah süründürüyor
  10. 1110
    Böyle hayatın kitabını sikeyim. Her yerimiz karalama.
  11. 1111
    Sana karşı acayip doluyum, konuşsam yüzün bile kızarmaz aksine üste çıkmaya çalışırsın. Bende istemediğin özellikleri başka insanlarda arayıp mutlu olmaya çalışmak güzel kafa. Lafının arkasında duramayacak kadar küçük düşeceğin aklımın ucundan geçmezdi ama insanoğlu işte. Yalanlarınla ve bahanelerinle mutluluklar diliyorum :)
  12. 1112
    artık bıktım tüm bu ailevi sorunlardan. konuşsam bile duvara karşı konuşacakmışım gibi. yani konuşamıyorum, gidemiyorum, düzeltemiyorum sadece acı çekiyorum.
  13. 1113
    yıllık örneğü geldi. inanılmaz utandım şu an :( of.
  14. 1114
    Birçok sözlükte yazarlık yaptım. İlk gençliğimde yaşadığım hemen her buhranda rahatlamanın yolunu yazmada buldum. Bir nevi günah çıkarma etkisi vardı üzerimde. Şimdi üzerine düşündüğüm ve bir türlü anlamadığım mevzuya gelelim.

    Belki yıllar süren psikolojik rahatsızlıklar, atlatılamamış çocukluk travmaları vs. Şeylerin etkisiyle zayıf olan sosyal hayatım tepetaklak oldu. Ne derslere gidip geliyorum ne kimseyle konuşuyorum. Aylarca evde karantina hayatı... Yazdığım dönemde benimle benzer şeyler yazanlar vardı. Türlü hastalıklar, depresyonlar, intiharla ilgili tanımlar...

    Bugün baktığımda ben kendimi birçok iyi imkandan mahrum etmişim, okulu zor bitirmişim ve iş hayatında başarı elde edememişler kadrosuna dahil olmuşum. O benzer şeyleri yazıp çizenlerin ciddi bir kısmı okullarını zamanında bitirdi, kimisi evlendi, kimisi yurtdışına çıktı vs...

    Aklıma iki durum geliyor. Ya ben çok zayıftım ki, onların atlatabildiği sıkıntıları atlatamadım. Yahut onların çoğu bunları yazarken tam anlamıyla o duygu durumu yaşamıyordu ve bundan belki de haz alıyordu. Ne olursa olsun, bu, kendimi çaresiz ve salakça hareket eden biri olarak görmeme mani olmuyor. Bilemiyorum...
  15. 1115
    1 sene sonra takımla ilk maçıma çıktım. O atmosferi it gibi özlemişim onu fark ettim. Seyircisiz biraz tuhaf oldu ama yine de güzeldi. Tatlı yorgunluk yaşadığım zamanları özlemişim be.
  16. 1116
    kankamla 10 gun kadardIr mesajlasmadIk. herhangi bir dargInlIk yoktu son sohbette ama biraz tedirgin oldum, biraz resmi bir mesaj attIm twitterdan. henuz donmedi.

    daha once yasamis biri olarak Allah o dargInlIgI bir daha yasatmasin diyebiliyorum sadece.
  17. 1117
    Yarınki jüriden sonra ilk kez babamı göreceğim. Her anlamda çok gerginim. Jüriden de çok korkuyorum babamın halinden de... Gerçekten çok kötüyüm
  18. 1118
    fiziki olarak sahip olduğum defterdir.
    canım o an ne istiyorsa onu karalar sonra okumam. üzerinden seneler geçtikten sonra okuyarak neler başardığımı görmek istiyorum.
  19. 1119
    20'li yaşlarımın sonu ile 30'lu yaşlarımın başlarını doksanlı yılların ilk yarısında yaşıyor olmayı çok isterdim.

    Her gece buna ağlayarak uyuyorum.
  20. 1120
    insanlarin birbirine deger vermesi basli basina bir sorun. insanlara deger vermek yerine gercekten sevmek gerekmez mi? bugun degerli olan yarin degersiz olacak cunku.
  21. 1121
    havan altindakilere söker, ustundekiler seni her zaman ziker.
  22. 1122
    bi hikaye yazdim tutmadi. fazla basitmis. en iyisi butun sozluk yazarlarinin isminin gectigi vidyolar yapmaliyim. gerci oyle bir akrostis yazmistim herkes topa tutmustu.
  23. 1123
    of yeter.
  24. 1124
    mutsuzluk. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
  25. 1125
    hayatlarinizi baskalari mahvediyor ama suclusu ben oluyorum. neden herseyin sorumlusu ben misim gibi davraniliyor?.