kayıt

kutup sözlük yazarlarının karalama defteri

  1. 1001
    Eksik olan bir şeyler var. Ve bunu anlatmaya gücüm yetmiyor. Zaten kelimelerimin de ayakları dolanmış birbirine. Sussam utançla gömecekler yüzlerini asfalta, konuşsam kızarık bir suratla camlardan sakınarak yüzlerini, devam edecekler yollarına. kızamıyorum da onlara. Ben kendimi hiç toparlayamadım ki nasıl kızayım.
    Şimdi yine birinin hayatını okuyorum akışkan levhaların yansımasından. Ne yaptığımı ben de anlamış değilim. Neler oluyor, neler dönüyor zihnimin paslı köşelerinde? Niçin böyleyim? Neden düzelemedim bir türlü? Neden hiç konuşamıyorum hayatta tek konuşmak istediğim insanla ve neden her günüm tek kelimelik laf etmeye değmeyecek insanlara gülümseyerek geçiyor?
    Nerede bulmak istediğim o iki gözümün çiçekleri? Nerede aradığım o hayali arkadaşlar?
    Soruyorum. Neden böyleyim Allahım?
  2. 1002
    1 hafta sonra seni kaybedişimin 2. Senesi ve ben ellerimi nereye koyacağımı bilmiyorum. Önceden olsa ellerimle ellerini tutup öper veya yanaklarından kesme alırdım.
    Şimdi aynı ellerle toprağındaki taşları ayıklamak zoruma gidiyor.
    Sensiz çok yalnız kaldım. Hayır canım tabii ki annem yanımda. Sadece yanımda olacak iyi bir abla ve abi yapma konusunda biraz başarısız olmuşsun. Olsun, onları da öyle kabullendim.
    Yanına geleceğim günü hasretle bekliyorum. Çünkü gülüşlerim sensiz yarım kalıyor ve fazlasıyla bu yaşımda yoruldum.
  3. 1003
    uykum geldi. ama oturmak istiyorum. ama yok, uyuyacagIm. simdi keske dislerimi fIrcalamaya kadar gidebilsem.
  4. 1004
    sevgili günlük bütün olumsuzlukların anasını sikeyim beni dinlediğin için teşekkürler byy
    • senin bu gün sonu - gece girilerin beni kopartıyor ya :d
    • hani filmlerde bi gülme gelir ya insan ağlayacağı yerde içine içine güler şu an tamda öyleyim tşkler :D
    • ben de öyle gülüyorum '':'D'' tam olarak bu
    • dur bakalım bizimde güleceğimiz zamanlar gelecek inşallah diye düşünüyorum. düşünmekle yetinmeyi hiç sevmem keşke direk gelseler :/
    • hayatın düzene girmiyorsa üzene girsin boşver :d
  5. 1005
    az once calan italyanca sarkinin sozlerini anlayIp, yazIp, sarkIyI bulabildim. kendimi tatmin olmus hissettim. ben bu isi kIvIrabilicem galiba, umut vaadediyorum.
  6. 1006
    Bana yürüyen adamlarının yürüdüğünü anlamayıp onlarla arkadaş oluyorum. Bi zaman sonra patlak veriyor bi şekilde mevzu. E ben arkadaşlarımla sevgili olacak tarak biri değilim.
    Böyle böyle bitiyor başlamadan ilişkilerim
  7. 1007
    Bazı erkekler gerçekten orospu çocuğu. Kimseye güvenmesin mi bu insanlar göt herifler?

    Sakinim, gidiyorum.
  8. 1008
    kedi yapayIm derken fare yapmIs olabilirim
  9. 1009
    Mahallenin tam ortasında duruyorum. Gökyüzüne bakıyorum. ağzımın kenarından tüten dumanda bacağıma abi diyerek koşup sarılan çocukları görüyorum. ölü çocukları. küçük et yığınları... Hiç bir işe yaramazlar. Dumanın içinde görüyorum siluetlerini;
    asker olup niye öldüklerini bile anlamadan vurulup düşüyorlar yere. kirli atletini yaşlı annesine veriyor omzu yıldızlı adamlar. organize sanayide bir döşemeci, merdiven altı bir döner salonunda boyundan büyük tulum giyip masa siliyor, salona paspas atiyorlar. En şanslısı 15 saat mesai yapiyor bir seramik fabrikasında 1.500 lira için. binaların bodrumlarindan alüminyum, demir, bakır, bisiklet çalıp jameika içiyorlar. bir kaldırım köşesinde ucuz uyuşturucudan yamulup, ağzından köpük gelerek can veriyorlar. cesetlerini belediye kazıyor.

    Adı abdullah olan afgan çocuk gülümsüyor bana balkonda kafasını sıkıştırdığı demir korkuluktan. ayaklarının altı gözlerimin altından daha siyah! gözlerinde ki parıltının söndüğü günü görüyorum. bir otogarda aç karnına parasız kalıyor, bi dal sigara uzatmiyor kimse, gözü dönüyor takıyor sustaliyi bir takım elbiseliye! çaprazımda 3 gündür uyumayan roket elini göğsüne götürerek selam veriyor bana. üstündeki tek esofmanla giriyor kışa, o eşofmanla bitiriyor. çünkü bizim mahallede bir çocuğa sadece hapise girdiği zaman görüşüne giderken eşofmanin yenisi alınır!

    mahallenin tam ortasinda duruyorum. hiç kimseye bakmıyorum ama herkesi görüyorum. yorgunum.
  10. 1010
    halamIn 13 yasindaki torunu annemi whatsapp gruplarIndan cIkarmIs. ben o yastayken boyle bir grup olsa ve girmek istesem sen kucuksun der almazlardI lan.

    normali 9/4 olan tansiyonum 11/6 ya cIktI bu insanlar beni hasta edecek boyle.
  11. 1011
    "peki ya kim bilen doğrusunu? hatta ben, kıyı bucak kaçıran ben ruhumu, sanki ne anlıyorum?"

    Mahal yok. Zaman, telaşımı taşımaya yetecektir. Biliyorum günler zor, yıllar çabuk geçecek. Ben bir ağaç gibi seyrindeyim her şeyinin. sen kimsin, nerdesin, nasılsın bilmiyorum ancak her şeydesin. yani öyle olmalısın. aklım başka türlüsünü kabul etmiyor, edemiyor.

    bugün en çok merak ettiğim yerlerden birisini görme şansı yakaladım. her yere bakmak istedim, baktım. aklıma kazıdım. insanları, mekanları, olayları gözlemlemeyi çok severim. kafamın içinde olumsuzlukların silsilesiyle mücadele ederken, güzellikler karşısında tıkanan bu beynimi yok etmek istiyorum. ancak ben umudum hala taşıyorum. belki hayat, güzel benzetmeleri arz etme şansı sunar.

    şimdilik bunu ister oku, ister görmezlikten gel. her kimsen.
  12. 1012
    elimde kalan birkac parca keceden pano tarzI bir sey yapacaktIm. tabii guzel olmadI o kadar. bari kitap kabI yapayIm dedim, icine kitap konacak kadar buyuk cIkmadI. bari kalemlik yapayIm dedim. evet kece kumastan basit kalemlik yapIp kendini dikis konusunda genius ilan eden insanlarla dalga gecerken lafImI yedim. ve kalemlik oldu ki bende epey kalemlik var bir kIrtasiye sevdalIsI oldugum icin.

    neyse ama aklIma bir fikir geliyor. kalemligi bozup onu yapmaya calisicam yarIn sabah...
  13. 1013
    international sailor moon forum'una takIldIgImdan beri yerliye bakmIyorum. zaten en eski uyelerinden biri olmama ragmen silindiydim, yeni hesap aldIm yeniler de fazla tanImaz beni.

    neyse az evvel girdim, bozuk forum, mesaj yazIlamIyor ama 31 misafir var. uluslararasI olan bu kadar aktif degil (bunda son zamanlarda yonetime kIzmalarInIn etkisi var ama genel olarak duzenli yazan azdIr. toplam kullanIcIsI da bizim yerli forumdan oldukca az) yani dusunuyorum, sailor moon fanlarI turkiye'de diger ulkelere oranla cok daha fazladIr.

    ama organize olamIyoruz. bak orda forum var yazIlamIyor. gucum olsa ben toparlarIm ama onunla tek basima ugrasacak halim de yok. umarIm bir gun o guzel sm hayranI insanlar tek cati altIna toplanIp sosyallesebilir ve boylece sailor moon ruhunu geri getirebiliriz. hatta ileriye gidip trt'yi taciz eder, trt cocuk'ta eski bolumleri yayInlatabiliriz (yoh artIk) neyse hayal kurmayalim simdi (diye diye hayalin tillahInI kurduk ya hayIrlIsI)
  14. 1014
    her şeyin üst üste geldiği zamanlardayım ve hepsiyle baş başayım kimse yok yanımda. halledemiycem kesin. tüm bunlar olurken bugün yalnızlığımı sorguladım. baya uzaklaştığımı fark ettim herkesten. şuan bir şey olsa kimseyi aramak istemeyeceğimi fark ettim kimseyi yakın hissetmiyorum artık. bu durum daha da can sıkıcı. çözülür elbet bir şeyler ama bir şeyi fark edince kolay kolay unutamıyorsun.
  15. 1015
    şimdiki aklımla üniversiteyi tekrar* okumak isterdim. ah ne güzel olurdu. kimler önüne geçebilir ki zamanın akışının? işte, gitti, gidiyor. önümde bir yığın açalya... korkuyorum sıra sende diyecekler belki yarın... belki yarından da yakın bir zamanda. aklımda gidemediğim adalar, memleketim, bulamadığım bir yüz, özlemini çektiğim hiç olmadığım yıllar...biliniyor..hayat bizden razı değildir!
  16. 1016
    Evet aralık ayı... sana boydan gireyim. 4 senedir falan rezil kepaze geçiyorsun.

    Artık benim için değer atfeden bir şey yok. Yalnızca verdiğim sözlerin müddeti dolsun diye bekliyorum.
  17. 1017
    her bos vaktimde diy projeleri denemekten kafayI yiyecegim. kartondan telefon kIlIfI yapayIm diye bir sise tutkal ziyan ettim ve bir seye benzemedi... aglIorum.
  18. 1018
    hayatımda çok isteyip olmayan bir sürü şey şu aralar bir bir gerçekleşiyor ama bu beni hiç mutlu etmiyor hatta daha da üzüyor sanırım.
  19. 1019
    twitter'da takiplestigim 18 yasinda bir kIz var. 3 yIllIk sevgilisinden hamileydi 2 gun once dogurmus. cesaretine hayranIm ben bu yasta dogurmam...
  20. 1020
    hayatımdaki suçlamalarımı bitiremiyorum. hatta her geçen gün daha da artıyor. her bok benim popuşumdan çıkıyormuş gibi hissediyorum. buna son vermem gerekiyor yoksa yine teomanın uykusuz her gece olaylarına döneceğim. dün gece onlardan biriydi mesela. ayrıca dün gece toplu bir huzursuzluk uykusuzluk yaşamış olabilir miyiz? birkaç kişi daha dedi çünkü. bu gece 12 olmadan yatıcam iyi uykuya ihtiyacım var ki enerjik olalım demi? mutlu da olmak lazım.
  21. 1021
    Kendisine anlattığımdan daha fazla şekilde seviyorum onu. Gün geçtikçe kurulan hayallere bir adım daha yaklaşmak güzel bir şey. Şu an uyuyor ve hasta. Umarım gece ateşi çıkmaz da rahat rahat uyur. Seni seviyorum.

    Not: umarım anlaşmayı bozup da sabahın köründe beni uyandırmazsın...
  22. 1022
    sıkıldım artık bir sürü şeyden. dar alanda kısa zamanda çok şey yaşadım. artık her şey tekrardan ibaretmiş gibi geliyor. herkes birbirine çok benziyor sadece suretler farklı olaylar aynı. olayların başlangıçları ve bitişleri hep aynı. yakında arada yaşananlar da aynı olur. şimdiden benzerleşmeye başladı bile. becillik at koşturuyor hayatta. benle başlayıp benle bite cümleler. senci olmayan düşünceler.
    gülten akın baya haklı demiş ah kimsenin vakti yok durup ince şeyleri anlamaya derken.
  23. 1023
    yarın sınavda başarılar. ankara yolculuğu umarım genel olarak sıkıldığın hayattan biraz kopmanı sağlamıştır ya da sağlar. bugün seni görebilme ihtimalim varken şimdi yazamıyorum bile. ne diyeyim kendi açımdan hiç bilmiyorum. tam yaşanmamış bir aşkın kırgınlığını yaşayacağım hep bu ihtimal gerçekleşmediği için.
  24. 1024
    bu aralar hic ilhamIm yok. birinin beni durtmesi ya da bunu bunu yapsana diye gaz vermesi lazIm sanIrIm. umarIm gecici bir durum olur.
  25. 1025
    Hayatımın belli dönemleri sürekli tekrar ediyor şu an burda yazışım gibi. Sanki iç içe looptayım ama en dıştaki loop hiç bitmiyor.