kayıt

kadının aldatma nedenleri

  1. 1
    kadının ilgi üzerine kurulu dünyasında o ilgiyi görmediğinde aldatabilir. en önemll nedenlerden biri bu.
  2. 2
    (bkz: duygularıyla oynanması )
  3. 3
    (bkz: seks)
  4. 4
    (bkz: intikam)

    almazsa ölecek hastalığında kendine yer bulmuş olmasından mütevellit.
  5. 5
    şimdi sönmez reyiz'in bu hususta tespitlerini söylerdim ama ayıp kaçar. kısaca "ilgisizlik" diyelim. :)
  6. 6
    ben erkekle aynı olacağını düşünüyorum, cinsiyet çok fark etmiyor.

    genel olarak etraftaki insanlar nasıl yaşıyorsa öyle yaşayan insanlar fazla sayıda, otomatik uyum sağlamak en kolayı çünkü ve bunu aşmak zor bir şey. haliyle kadınlar şöyle, erkekler böyle davranıyormuş gibi bir yanılgı ortaya çıkıyor. yanılgı diyorum çünkü istisnalar da fazla sayıda, ayrıca biz nasıl davranabiliriz sorusuna da kısıtlama getiriyor cinsiyete göre herkesin belli biçimlerde hareket edeceğini varsaydığımız zaman bu da tehlikeli. uğraşıp hayatına göre bir karakter ve davranış biçimi oluşturmak yerine kendine dışarıdan burçlarla cinsiyetlerle takımlarla ünlü düşünürlerle siyasi partilerle bir şeyler yapıştırmak da en kolayı.

    ne bileyim örnek olarak veriyorum sabahtan akşama tarlada çalışıp on çocuk bakan bunların beşini erken yaşta üçünü orta yaşta kaybeden kadınlar da mı çanta istiyor, ilgi bekliyor, trip atıyordu sizce? hormonal farklılıklar oluyor, bu farklılıkları aşmak oldukça kolay. gayet çalışkan, ağırbaşlı, şikayet etmekten şımarıklıktan uzak, dirençli kadınlar da var. başka ülkelerin kadınları ve erkekleri ile bizim ülkedekiler arasında da farklar var.

    demek ki kültüre yaşayışa göre değişebiliyorsa, direkt de değişebilir, istediğini yapabilirsin yani. sen yapmıyorsun diye başkalarının da böyle olmasını beklememek gerekiyor. ayrıca zorluk çekince davranış değişikliğine gitme seçeneğini de çöpe atmamak lazım.

    ayrıca direkt herkes gibi hareket eden insan bana taş toprak ya da bot gibi geliyor maalesef. neyi niye yaptığını kendi bile bilmiyor, rastgele hareket ediyor. böyle insanların yaptığı şeyleri mantık çerçevesinde ele almak bile zaman kaybı gibi geliyor haliyle.

    normalde her insan farklıdır, her ilişki farklıdır çünkü her iki insan da farklıdır, aldatma sebepleri de bunlara göre değişecektir. gerisi boş bence.
  7. 7
    Aldatmanın cinsiyeti yoktur bence. Erkek neden aldatırsa kadın da aynı sebeplerden aldatabilir. Değişmeyen tek şey kim yaparsa yapsın karakter yoksunudur. Çok güzel küfürlerim var da utanır mısınız... sanmam.
  8. 8
    Aldatmak istemesi. Tek sebep. Açık ve net.
  9. 9
    Aldatma demeyelim de başka biriyle seviştiğini haber vermeyi unutmuş diyelim dediğim nedenlerdir.

    Kardeşim; kadın senin kölen mi, Sırf sevgilisin diye bir tek seninle mi sevişecek? Bu nasıl bi’ kafa yapısı ulan?!

    Edit: cahilsiniz. Ama çok zaman yok, 5 seneye bunu kanıksayacaksınız!
    • Reis sağ dassagina kitap yazilir. Sonunada asil marifet soldaydı denir.
  10. 10
    Karakterinde orospuluk olması her karı gibi kiminde az oluyor ve bastırabiliyor kiminde çok oluyor bastıramıyor olay bundan ibaret.