kayıt

allah sahibine bağışlasın

  1. 1
    genelde çok güzel ama ulaşılmayak bir kadın için söylenen söz . şimdi buradaki sahiplik olayı kölelik birinin boyunduruğu altında olmak değil elbette, onu çok sevecek ve sahiplenecek birisi ile olmasını temenni eden duygusal bir sahipliktir hayır belirtmek lazımdır bunu çünkü sözlük yazarı ve okuru kadınımız hemen atar yapmaya başlar car car car benim sahibim olamaz bana bayan demeyin ben kadınım bireyim falan diye uzatır ama neyse benim dediğimi erkek yazarlar anladı sanırım . bazen yazdıkların ve söylediklerin anlatamaz duygularını görsel kullanmak lazımdır .

    imgim.com/...
  2. 2
    bir dilek , temenni sözü.
  3. 3
    (bkz: amin)
  4. 4
    tonton bir teyzemizin, müstakbel gelini olmasını istediği kız için söylediği cümledir. gel seni oğluma alayım, oğlumun ol diyemiyor da böyle bir iç çekiyorsa anla işte sen de.
  5. 5
    'Ben şimdi Allah sahibine bağışlasın diyeyim de belki allah bana daha güzelini verir ehe ehe ' mantığıyla söylendiğini düşündüğüm cümle .
  6. 6
    genelde gereğinden fazla güzel insanlar için söylenir ama ben sevdiğin yerine kölene bağışlasın derim zira bazılarına harbiden köle olunabilir. sahip olması gereken kişi aslında o olmalı yani.

    (bkz: allah seni kölene bağışlasın)

  7. 7
    çok saçma bir cümle.sahibine bağışlasın nedir.köle mi bu?
  8. 8
    güzel ve erişmesi zor kadınlar için söylenen bir söz. ahaha.
  9. 9
    süper komik bir temenni. bunu güzel bir kadın için söylediklerinde çok gülüyorum ya. bugün yine işittim günüm şenlendi resmen. yavo'lm :d
  10. 10
    (bkz: hayır sevdiğine)
    (bkz: gece gece feministlenmek)

    (bkz: köleliğin devam etmesi)
  11. 11
    Hemen ardından yani bana diyip ehe ehe diyenler de mevcut
  12. 12
    kadınlar da yakışıklı gördükleri erkekler için kullanıyor sanırım bunu. feminaziye vurmayın gece gece, iki eşin ikisi de birbirinin kölesidir; ikisi de kendine sahip değildir. saçmalamayın
  13. 13
    güzel bir araba veya kadın gördüğümde kurduğum cümle.
  14. 14
    bir yanda bunlar diğer yanda ya benim olursun ya kara toprağıncılar. tercih sizin.
  15. 15
    zaten bağışlamıştır ki sahibidir.
  16. 16
    buram buram bdsm kokar. sonra marjinal derler bir de kardeşim bu bizim kültürel kodumuzda var.