kayıt

kutup sözlük sitem köşesi

  1. 1
    evet arkadaşlar o köşe bu köşe.

    cahilliği alıp eşekliği baki bırakan eğitime de yazıklar olsun.
  2. 2
    vitor pereira'nın anasını sikeyim.
  3. 3
    Seviyorum merkez!
  4. 4
    Miyop olduğum için uzağı göremiyorum gözlüklerim içeride ve kalkıp almaya üşendiğim içinde su an açık olan altyazılı filmin altyazılarını okuyamıyorum..
  5. 5
    İnterneti yan apartmandan çekmek zorundayım.
  6. 6
    i.hizliresim.com/...
  7. 7
    Ben seviyorum o sevmiyor
  8. 8
    şurada dalga geçmek için yazılan şeyleri ciddiye alan var tüm sitemim onlara, neden böyle yapıyorsunuz. mesela imam hatipler kapatılsın.. ağız tadı ile bir akımı veya bir şakayı sürdüremeyeceksek ne anlamı var yazmanın. yazarken tekrar sinirlendim aq.
  9. 9
    Merhaba ben admin ayk

    Sitem

    birxsozluk.com...

    Bir başka sitemde görüşmek üzere...
  10. 10
    Eskiden geceleri ne yaptığımı hatırlamıyorum.

    Yani normal şartlarda geceleri uyanık kalıp gündüzleri uyuyarak geçirirdim ve hiç sıkılmazdım. Ama şimdi inanılmaz sıkılıyorum. Napıyodum ben bu saatlerde? Siz napıyonuz?
  11. 11
    bugünkü sitemim beni zorla mekana götüren tüm arkadaşlarıma ve mekanda istediğim şeyi tarif ederken benimle dalga geçen garsona.
    canım ciğerim arkadaşlarım o kadar mekan istiyosanız benden önce gidin yiyin için ben sizi çimlerde beklerim sevmiyorum o kasıntı yerleri alla alla yaa.
    ve göt herif çalışana kadar sen de bilmiyodun o şeylerin isimlerini.
    teşekkürler.
  12. 12
    (bkz: yok bir sitemim hayatta her şey kısmet)
    • İçimde çalıyo şuan mutlu musun
  13. 13
    Ben her hafta sonu işin başında bırakıp denize giden minnoş patronuma bu sitemim;

    Yaradan sormayacak mı reyiz?
  14. 14
    Keşke bir günlüğüne yakışıklı olsam... her gün olmak çok yoruyor da.
  15. 15
    Bütün bildirimleri kapat.

    (bkz: hayata isyan şekilleri )
  16. 16
    Uzun zamandır böyle bir gün yaşamamıştım. Gün sonu arkadaşlarımı gördüğüm an hüngür hüngür ağlamaya başladım.

    Bugün elimi attığım her işin batışına sitemim.
  17. 17
    baş ağrımın olur olmaz zamanlamalarına sitem etsem de yine kendim çektiğim için bir işe yaramayacaktır.
  18. 18
    Kadere sitem, bu coğrafyada doğmak
    Ülkeme sitem, atatürk'ün çizdiği yolu tepmek.
  19. 19
    Erkek veya kadın olarak ayırmak istemiyorum, karaktersiz insanlardan nefret ediyorum.
    Arkadaşımın birkaç ay önce bir ilişkisi olmuştu. Hiçbir sebep göstermeden ayrıldı sevgilisi.
    Dakikalar önce de çocuğun uzun bi ilişkisi olduğunu öğrendi.
    Üstelik bu durumu bilen ortak arkadaşları, benim de arkadaşım olan kıza söylememiş.
    Bu ne aq aşk-ı memnu falan mı?
    Güven sorunu yaşıyorum diye de insanlar beni eleştiriyor. Asıl sitemim de bu noktada.
    Nasıl güveneyim insanlara?
  20. 20
    (bkz: yaşamak bu değil)
  21. 21
    ben anlamıyorum. üzülmeye de dertlenmeye de hakkım yok kodumun memleketinde. 6 ayı aşkın süredir işimin olmadığını zaten biliyorsunuzdur (özellikle bu konuda sözlükte sağda solda ağladığım için yani, fenomen olduğum için değil).

    2,5 yıldır sevgiliyiz. iş olmadığı için evlenmek veya kız istemek falan filan da mümkün değil. olsa bile o manen hazır değil. olsa bile en azından 1 2 yıl çalışıp para biriktirmeden bi bok yapamazız(mış). yani üni mezunu liseliyiz arkadaş. ben onu seviyorum, o beni seviyor, ama "e nolacak o zaman böyle? nereye kadar" diye sorduğumda "umutsuz" oluyorum. "gelecek güzel olacak"tan başka hiçbir şey duyamıyorum. onu seviyorum. onun beni sevdiğini biliyorum ("yok o seni seviyor olsa..."cılar eksilesin lütfen).

    o çalışıyor. çalıştığı yerdeki insanlar da iyi insanlar. sadece çok çok meşgul. dolayısıyla gün içinde benimle konuşması söz konusu değil. eve geç kalamıyor. 7de çıktığı için daha çok geç kalması durumunda ailesi soruyor "nerede kaldın" diye. baskı yaptıklarından değil, arkadaşlarıyla veya sinema kulübüne gidebiliyor, sorunu benim.

    1 haftadır nadiren konuşuyordu benimle. ben konuşmak istediğim zaman da diyebilecek bir şeyim yok, çünkü aklımdan geçen her şey stres. ve ağzımı açtığım anda onun da modunu düşürmeye başlıyorum. dinliyor da söz yok ona, şikayet hiç etmiyor. ama ben kendime yediremiyorum o kadar negatif kaynak olmayı. pozitif bi şeyden de bu kadar doluyken bahsedilmiyor. neyse.

    dün "benimle ilgilen" diye mesaj attım. bana bi instagram sayfasından bahsetti @barinak_melegi diye. elazığda bir öğrenci veterinerin sayfasıymış. barınaktaki hayvanlara kötü muameleden bahsediyormuş. "birlikte cimere yazalım" dedi. o barınağın belediye ödeneğinde olup olmadığına, elazığda hdpnin olup olmadığına hiç bakmadan ve düşünmeden "hedape belediyeciliği diyecekler, malum şahsa koz veren olmak istemiyorum" dedim. ben "merhametimi satmış" oldum. "benimle ilgilen" dediğim için, ve benimle ilgili olmayan bi şey attıktan sonra da o attığı şeyle ilgilenmeyi, ona "da" üzülmeyi ve ona "da" kızmayı reddettiğim için.

    (ben yapamıyorum ahali, link vermek için bile giremedim o sayfaya, siz lütfen yazın cimere)

    arada hani, sevgilinize söylediğiniz tek bir söz veya tek bir ifade bile kavga sebebi olur ya? "istemeden oldu, yanlışlıkla ağzımdan çıktı, öyle demek istememiştim" dediğiniz şeyler? ben öyle bi kabahat işlediğim zamanda o kavga bitmez. hiç kısa kesilmedi ve kesilmez de. çünkü der ki, "colin, seni tanıyorum. diplomatiksin, ağzından hiçbir şey şans eseri çıkmaz". benim küçücük beynimde bu "hata yapamazsın" olarak yankılanır. yani anlayacağınız üzere, genelde de doğru olmaz bu söylediği.

    tek 1 kere, bilerek böyle yaptım. bilerek saçma/anlamsız ve/veya acımasız bi şey söyledim. onda da "merhametini satmış" oldum.

    ben onu seviyorum, o da beni. ama sanki "biz"i sevmiyor sözlük he? yemin ediyorum bitmek üzereyim.

    allah'ım sabır ver.
    medet ya ali.
    • Sonuç noldu düzeldiniz mi acaba ? Umarim düzelmiş ve bütün problemleri halletmişsinizdir
  22. 22
    Çokta şey yapmamak lazim dedigim her şeyi çokta şey yaptim. Lânet olsun bütün çokta şeyler
  23. 23
    Bugün ki sitem konum, özel yurtlar...
    Kyk kredisinin 500 tl olup özel yurt fiyatlarının en az 750 tl'den başlaması kabul edilebilir değil ama mecburuz ya katlanacağız sesimizi çıkarmayacağız. Verdikleri hizmet ne peki az çeken bi wifi ve doğalgaz. Yemek desen asla yok yemek yapmak için izin veya kullanılacak alan imkansız. Bizim milletimiz zorda olanın düşmanı zaten. Gidecek yeri yiyecek ekmeği yok diye öğrencileri her alanda sömürmekten bıkmadılar.
    • Henüz o kadar yakın arkadaş edinemedim kimseye güven olmuyor, olanı da ev ortamında kaybetmek istemiyorum...
    • sizin kyk yurdunda yemek çıkmıyor mu? genelde kyk yurtlarında belli kısmını devletin karşıladığı yemekler çıkar. 500 tl tabi ki çok...bizim dönemimizde 120 tl ile başlamıştı (2013 senesi) tabi enflasyon arttı, ekonomik dengeler değişti vs... allah kolaylık versin.
    • Kyk da kalmıyorum ki özel yurttayım ben