kayıt

yiyip yiyip kilo almayan insan

  1. 26
    Pika pi
  2. 27
    bunlar çok yemez aslında, sık yerler ancak çok yemezler. neticede günde 3000-4000 kalori alan insanın kilo almasını bir şey engelleyemez ancak mesela bunlar 2000 kalori falan alıyor, tabii metabolizması daha yavaş ve aynı kaloriyi alan insan bunlardan 10 kilo fazla oluyor, bu yüzden bunlar da yiyip yiyip kilo almayan oluyorlar.
    • Sırrımı niye açığa çıkarıyorsun ya sen?
  3. 28
    Ayyy kilo almak istiyorum diye aglarlar bide gicik simariklar.
    • ama napim kezoş kilo almak istiyorum :(
  4. 29
    Teorik olarak ya metabolizması gerçekten hızlıdır ya da ibneliği mesken tutmuş yüzsüzdür.

    Şahsen kilo almak için diyetisyene gidip, günlük 3000-3500 kalorilik bir diyet uygulayıp 1 ayda yalnızca 100-200gr gibisinden bir artış elde edebildim. Bunun sebebi olarak da metabolizma hızımın yüksek olduğu kanaatine doktorum tarafınca varıldı.

    Ayriyetten belirtmek isterim ki günde toplamda 6 veya 7 öğün yemek yiyen biriyim ve az buz olarak da değil bildiğiniz duble İskender yerine iki İskender yiyip o şekilde sofradan kalkan biriyim.
    • spor yapmayı denedin mi?
    • sigarayi birak nasil kilo alion gor, iciosan sayet
    • Yaklaşık 12 senedir su topu oyuncusuyum.
  5. 30
    Belki de az yiyordur, midesi ufaktır.
  6. 31
    son iki yıldır benim bu. 2015 yılında avm'de camdan yansımamı görüp kıçımın benden bağımsızlığını ilan ettiğini görmemle birlikte önce 92 kilodan 82 kiloya düştüm. sonra bir adet afedersiniz orospuya aşık oldum ve bu orospu yüzünden neredeyse 20 kilo verdim. midem ufacık kaldı bir tabak yemekle doyar hale geldim.
    mide önemli.
  7. 32
    ben

    su içerken bile kilo alanlara selam olsun :D :D :d :D
  8. 33
    Şu saatte sinir bozan başlıktır. Gidin ya:(
  9. 34
    önüme ne gelirse yerim günde 8-9 öğün yiyorum ve 1 kilo bile almıyorum hatta verdiğim bile oluyor.akşam yemeğinde 2 ekmek yerim yine almam :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D kilo alanlara selaaaaam tekrardan ahahahaahah
  10. 35
    çocukluğunda en az bir kere 'bağırsağında kurt var senin' teşhisine maruz kalmıştır.
  11. 36
    Kan tahlili yaptırsın belki de hormonsal da etkisi olabilir ! Hadi eyvallah
  12. 37
    bendim o insan ama eskiden.

    insanlar nasıl kilo alıyor yeaa çok ilginç :') hatta diyet yapanlar bile var yok amk! diyordum. sonra üniversite bitti, iş aramaya başladım ve yıllarca evde oturdum. sonuç; yaklaşık 10 kilo aldım.

    tamam biraz almak istiyordum ama ne bileyim 5 kilodan sonra artık bu gidişe bir dur diyebilirdim ama diyemedim :/ aynaya bakıp kilo aldım diye üzülüyorum, sonra üzüntüden gidip yine yiyorum :(

    allah'ım nasıl bir kısır döngüye bulaştım :'(
    kurtar beni :((((

  13. 38
    1.81 / 75 since 2013

    Çünkü neden alsın, belli bir yaştan sonra düzenli spor ve yarı sağlıklı beslenmeyle bile kilomuz sabit kalıyor.

    Neden yarı sağlıklı çünkü kokoreç, tavuk pilav , lahmacun gibi ufak zevklerimiz var ama kilo sabit. Ben şimdi 2 tabak tavuk pilav yiyince yuh öküz yiyip yiyip kilo almıyor diyen arkadaşlarım o gün en az 15 km yürüyüş yaptığımdan habersiz. 3 lahmacun gömdüysem en az 35 dk lık bir workout patlarım aynı gün.
    Özetle evet insan her istediğini yiyebillmeli ama kilonuzu korumak istiyorsanız aleyna reisin dediği gibi aldığın o kalorileri yerine koy lütfen.
  14. 39
    benim. sebebi sanıyorum aşırı hareketli olmam. oturduğum cafede bile kalkıp yürüyorum, ne bileyim sokağa falan inip geri çıkıyorum. sonuç; birazdan iskender yemeye gidiyoruz
  15. 40
    düzenli yemek yerse, 3 öğün artı 2-3 ara öğün ile birkaç ay içerisinde kilo alabilecek insandır.

    bu insancıkların kilo almama nedeni, genellikle her şeyi yemelerine karşın düzensiz yemeleridir.

    düzen önemli.
  16. 41
    Allah'ın nimetine saygısı olmayandır
  17. 42
    Ağırlık kaldırmıyor ve mucizevi denecek kadar iyi bir genetiği yoksa skinny fat vücuda sahiptir genelde.
  18. 43
    (bkz: ektomorf vücut tipi)
  19. 44
    vallahi böyle diyenlerin hepsi aç geziyor amk. böyle düzenli yemek yiyen, yeme alışkanlığı gelişmiş insanlar içerisinde kilo almadığını söyleyen insan görmedim ben. hani spor yapıyorsa durum farklı ama sağlam yiyen insan alıyor o kiloyu her türlü. spor yapmamasına rağmen kilo almayanlar da aç geziyor. hani adamı bazen ağır yemekler yerken görüyorsun ama yemekle arası olmuyor çok fazla. bir gün bir şey yemese acıktığını anlamıyor. bilmem anlatabildim mi derdimi. yani bu durum biraz da yemeğin insan hayatındaki önem sırasıyla ilgili. sadece hayatta kalmak için yemek yiyen insan kilo almıyor. yemeği hayatının önemli bir yerine koyan, aç gezmeyen insan ise kilo veremiyor. kilo olayının biyolojik yönünden çok psikolojik yönüne önem veriyorum ben. kafada bitiyor her şey. kilo vermem lazım diyerek sağda solda dolaşan, devamlı diyet listeleri hazırlayan insanlar kilo veremiyor bir türlü. verse de sonrasında geri alıyor. çünkü yeme olayı devamlı kafasında.
  20. 45
    Benim diyen obezle yarışırım, Yine de kilomu korurum.
    Hem de hiçbir çaba sarf etmeden. İşin ilginci, yemediğimde de vermiyorum. Mütiş bir şey bu. * Evlenince bir şey olursa izlenimlerimi paylaşırım.
  21. 46
    metabolizmasını sevdiğim. ne güzel.
  22. 47
    Benim ben, bunun yanında bir de ders çalışmadan yüksek not alabiliyorum :):)):):)
  23. 48
    Birkaç sene öncesine kadar bendim.
    Belli bir yaşa kadar böyle güzel gidiyor ama bir yerden sonra metabolizma yeter ulan diyerek isyana geçiyor.

    Sonra insanlar götünüze bakıp "sen kilo mu aldın?" diyor utanmadan.
  24. 49
    Allah'ın sevgili kuludur. Camış gibi yer ama gram oynamaz o tartıda.
    Peki ya ben?
    Memlekete döneli 2 hafta oluyor şu iki haftada 3 kilo aldım. Gidene kadar bi 5 olur o.
    Sevmiyorum sizi. Hem de hiç. (Kızgın surat şeysi var burda)
    -ciddi
    • Pika pika
    • Aynen ya aynen kesinlikle pika
      -ciddi
  25. 50
    Muhtemelen öğünlerde yediği porsiyon miktarı sizinkinin çeyreği kadardır. Ha ekstra durumlar olur mu? Çok az ihtimalle evet. Sizin vücudunuz hiçbir şey yapmadan 500 kalori yakıyorsa onun 800 yakıyordur. Arada 200-300 kalori oynar yani. Bu da çok az olasılıkla.
    Çok da şey yapmayın. Doğaüstü insanlar değiller. Sadece bi’ tutam torpilliler. O açığı da 2 3 dilim ekmek yemeyerek kapatabilirsiniz. Eşit şartlarda tabii.