kayıt

yazar engellemek

  1. 76
    Taciz gibi durumlar olmadığı sürece manasız buluyorum ben. Amk herkesle aynı fikirde olacağım bir yerde olmak istesem gider wp grubu falan kurarım. (bkz: Circle jerk) Tartışmalar falan tabii ki olacak, olmalı da bence.
  2. 77
    yorumları kapat düğmesi olmasa ben de engellerim ama şimdilik bu kadar yetiyor.
  3. 78
    9 yazar engelledim, sadece biri için acaba fevri mi davrandım diye düşündüğüm oluyor. engeli kaldırmak da artık çok zahmetli geliyor. yaw kendini bana da engelletmezsin krdşm be.
  4. 79
    İlk geldiğimde bolca yaptığım eylem. Öyle ki bir süre sonra sadece kendim kalmıştım. Kendimi de engelleyemediğim için hepsini kaldırmak zorunda kaldım. Şimdi daha iyiyim, ilaçlarımı düzenli alıyorum.
  5. 80
    Varlığı insanlığa zarar vermekten başka bir şey olmayan tipleri sessize alma işlemi. Bir nevi kuru gürültü detoksu. Benim listemde de birkaç tane var.
  6. 81
    "şurda kırk kişiyiz birbirimizi engellememiz en mantıksız şey zaten haddini aşan yazarlar olursa modlar onlara haddini anında bildiriyor.
  7. 82
    Kullanamadığım için en çok üzüldüğüm özellik sanırım. Bazılarını gelişine engellemek istiyorum.
    • moderatör olsam ben kullanmazdım sonuçta beyenmediğin yazara geçici veya kalıcı cezayı yapıştırabilirsin
      ama ben mod olsam böyle yapmazdım.
  8. 83
    Sözlüğe dair en güzel şeylerden
  9. 84
    burası kutup sözlük denen bir sanal alem. Bakın burası çok önemli ''sanal alem''. Ne ben sizin değerlinizim ne de siz benim değerlimsiniz. Canımı çok sıkan biri olunca atıyorum engeli geçiyorum.

  10. 85
    hiçbir zaman keyfi olarak yapmadım. genel itibariyle yorum yapmasına kapatıyorum, hakaret etmedikçe mesajlarına cevap yazıyorum ama bazen bunaltıcı oluyorlar. zannedersem listemde üç tane zihinsel engelli var, üçünün de ortak noktasıkadın düşmanı olmaları.
  11. 86
    ne işe yarıyor bu lanet olası özellik tam olarak?
    engellediğim yazar hala girdilerimi, favorilerimi görüyor. ne anladım ben bu işten.
    • görüyo ya
    • yoo hala görüyorum seni
    • hay hayyyy
  12. 87
    Beni engelleyen şahıs yazar kim ortaya çiksın hemen ben sana ne yaptım?
  13. 88
    müthiş bir özellik. normalde tahammül edebilirdim ancak bu dönemde hiçbir şekilde sinirimi bozmak istemediğimden sakınmıyorum engeli basmaktan. birkaç sebebi olabilir tabii. ilki gerçekten okumaktan hiç keyif almadığım ve frame'i kirleten başlıklar açmak. ikinci sebep, konuşma ve tartışma kültüründen bi haber olmak. zira böyle olan bir insanın bilgilerine ve düşüncelerine güvenemem geçmişte de böyle olduğu varsayımıyla. şu an başka bir sebebim yok. neredeyse hiçbir fikrine katılmadığım yazarlar da mevcut ancak hem farklı görüş okumakla bir sıkıntım yok hem de iletişim kurup o konu üzerinde konuşabiliriz.

    sözün özü, sağlıklı bir sözlük deneyimi için gerekli olandır.

    edit: imla.
  14. 89
    ya bunun savunulacak bir tarafı yok aslında ama neyse, şimdi kompleksli kardeşlerimizi karşımıza almayalım.

    bu olaya biraz daha geniş bakıyorum ben. sizce de ağır bencillik içermiyor mu bu? adam mesela farklı fikirde ya da farklı tipte, farklı düşünen, farklı davranan birini bildiğiniz görmek, yanında bulunmak istemiyor. bana çok garip geliyor bu. karşısındaki gerçekten insanın asabını bozacak kadar garip bi tipse dahi, adam gerçek, bu hayatta var, seninle birlikte yaşıyor bu adam. hayatlarınıza nasıl bu kadar yüksekten değer biçip, o değere göre bir sterillik yaratabiliyorsunuz ben anlamıyorum. birader, sen de hepimiz gibi bi ton gariplikleri olan bi adamsın işte. kendi içinde kendine bu değeri koymak neresinden bakarsan bak aşırı kompleksli bi hareket ve insanın kendisini yıpratır.

    bu işin genel savunması da "abi ben burada, şu amaçla bulunuyorum. buna maruz kalmak zorunda değilim." oluyor. birader, amacını gerçekleştir amk, bize ne. senin asıl isteğin, görünürdeki amacını gerçekleştirirken çevrendeki herkes de o amaca yönelik olsun isteği. çünkü sen amacını gerçekleştirirken ben o amacın sülalesine sövebilirim, seni pek bağlamamalı bu. hatta ne güzel işte, amacına verilen tepkinin sorgulanmasından dolayı sen de amacını o sorgunun getirileriyle tekrar sorgular, belki saçma olduğunu fark edersin ya da doğruluğuna daha da emin olursun. başta da dedim ya zaten, enteresan bi kendinden eminlik bu farklı olanı görmeme isteği. bunu ister siktiri boktan sözlükte yap, ister en hayatında etkili olan sosyal ortamlarda. her türlü saçma sapan kompleksli bi iş. rahatlayın olum, gevşeyin.
    • arpici buna çok katılıyorum kardeşim.
  15. 90
    Arkadaşlar beni lütfen engelleyin

    Lütfen...
  16. 91
    yalnızca fikir uyuşmazlığı olduğunda yaşanıldığını zanneden yazarları göstermiştir. masum. hoş öyle olsa bile üzerine çok kafa yormayı gerektirir bir husus yoktur. sövüp saymaktansa, engellemek daha medenice. yani altında çok bir anlam aramaya gerek yok.
  17. 92
    Çok güzel olay. Bakıyorsunuz adam beyinsiz saçma salak yazıyor. Bas engeli geç görme.. Mis gibi.
  18. 93
    Keşke ben bunu görmeyeyim şeklinde değil de o beni görmesin şeklinde olsaydı. Ya da her ikisi de.
  19. 94
    Sözlükteki en mantıklı özelliklerden biri bence. Yazim dilinden hoşlanmadığınız biri olursa veya her fırsatta kavga etmeye meyilli biri varsa engeli basıp geçiyorsunuz.ne sinir kalır ne stres mis gibi. Buraya eğlemmeye geliyoruz , gerilenler engelle butonunu kullanarak sakinleşebilirler nacizane tavsiyem.
  20. 95
    Zamanında yapmıştım amma velakin artık yapmıyorum ve yapanları da çocuk olarak görüyorum.
    Günün sonunda burası da gerçek hayatın bir yansıması. Sevdiklerim ve sevmediklerim iç içe. Kendi ütopyamı oluşturayım derken sahte ve ucuz bir şekilde kendimi avutamam. Deal with it zafud!
  21. 96
    bunun tek bir kötü yanı var o da üstteki giri engellenmiş yazarın oluyor ama senin haberin yok tabii sen kendi gördüğün yazarı baz alarak yazıyorsun.. sonra bir bakıyorsun seninkinin sıralaması üsttekinden 2 fazla.. dram..
  22. 97
    (bkz: engellendik ey halkım)

    yazarcık müsveddesi, geri kafalı, cinsiyetçi ve çöp. ğstad bu nasıl kombo anama da sövseydin......
  23. 98
    Ben de engelleyeyim bari farkındalığı oluşturan başlık.
  24. 99
    Mod olduğumdan yapamadığım ve şahsıma yapılamayan hareket. Şükürler olsun ki Malatya övmek dışı olağanüstü kötü özelliğim yok.
  25. 100
    uzun bir geçmişim olmasa bile şimdilik hiçbir yazar için kullanmayı düşünmediğim olay,

    sevimli gençler hepsi,tabi olacak arada boş olanlar ki diğerlerinin farkına varalım.