kayıt

öpüşmeyi bile bilmiyorum

  1. 1
    gündemde daha mühim konular varken sol framede yer alan bir başlık sebebiyle bu başlık açılmıştır. neyse gelelim konumuza.

    hepiniz motorsunuz arkadaşlar.

    sutyenli veya bikinili fotoğrafını paylaşabilecek kadar cesur olan kadın öpüşmeyi bilmiyor diyemeyiz. babayı biliyor hem de. cesur fotoğraflarını paylaşabilme haddine gelmiş bir kadının o zamana kadar yaşadıklarına ben yetişemiyorum tahmin edebiliyorum lakin.bu kadınlar bir çok ortamda baba öpüşmüş, memelerini elletmiş ve bir takım parmakların ensesinden sırtına kadar inmesine müsade etmiştir.
    bunları yaşamıştır.

    gelelim öpüşmeyi bilmiyorum zırvalamasının sebebine. takıldıkları tonla ortamda bir çok erkek cinsiyle münasebeti olmuştur bu kadınların. kimi erkek geçmişi bok çukuru olmasına rağmen cinsel paylaşımlarda bulunmamış kadın ister, kimisi geçmişe takılmaz, kimi temiz erkeklerimiz de olsun bana farketmez ve ya geçmişini ben de önemli buluyorum der. bu beni ilgilendirmez ki fikrimi sorarsanız ben çok şey yaşamış erkek isterim. neyse, geçmişe takılan erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamlarda bulunan kadınlar, ben götümü verdim ama öpüşmeyi bile bilmiyorum edebiyatı yaparlar.ya kafasına koyduğu erkek geçmişe takıktır ya da bu şekilde izlenim vererek farklı bir siyasetle istediği erkeği düşürme peşindedir.

    sen öpüşmenin alasını biliyosun yeme şimdi bizi.
    motorsunuz.
    • ya üstat senin yazdığın entryler bende pc başında normal mobilden girince babalemun 2 diye gözüküyor ? bi anormallik var bu işte..
  2. 2
    motor biraz ağır olmuş tamam belki kaşarızda.

    insanların ahlaki açıdan birbirlerini eziklemesi veya kendisini çoğunluğa uymayarak ezik hissetmesi bana hep garip gelmiştir. çoğunluğu haksız bulup mantığına göre hareket eden insanı bulursanız öpün, öpüşün, öğrenin öğretin..
    • bence de. zaten bence de sadece ben haklıyım. diğer herkes haksız. en çok benimle öpüşecekler. ^^
    • bende ara sıra terinizi alırım artık