kayıt

ömer halisdemir

  1. 6
    fetöcü hain semih terzi'yi alnın ortasından vurarak, darbe girişimimin seyrini değiştiren kahraman...

    semih terzi denen şahıs, özel kuvvetler komutanlığında tuğgeneraldi. hem de baya yetkili birisi. ökk komutanı o zamanın tümgenerali zekai aksakallı paşa'ya darbeden önce, kayınpederinin rahatsızlandığını, ankara'ya gelmesi gerektiğini söylüyor. -yalan söylüyor.- zekai paşa kuşkulanıyor ama izin veriyor.
    şerefsiz fetöcü asker bozuntuları, aksakallı paşa'nın ve eşinin önünü kesiyor yolda. paşamız bir şekilde kurtuluyor ve yakın koruması, yirmi yıla yakındır tanıdığı kıdemli astsubay başçavuş ömer halisdemir'i arıyor diyor ki:

    tuğgeneral semih terzi haindir! size yaklaşıyor. O makam senin namusundur Ömer! Ben gelene kadar namusunu koru! Gerekirse o vatan hainini vur! Vazifenin sonunda şehadet de var Ömer! Hakkını bana helal et!

    "helal olsun komutanım!" diyor niğdeli aslan...

    ökk girişinde, hain semih terzi'yi alnın ortasından vuruyor. terzi'nin yanındaki elemanlar şok oluyor tabi... ama ateşin geldiği yere yöneliyorlar ve tam 30 kurşun sıkıyorlar ömer halisdemir'e...öldüğünden emin olmak için çoğu belki de...

    eğer semih terzi, ökk'ye girebilse darbenin seyri çok değişecekti diyorlar. koordine edeceği bir sürü malzeme,insan...

    ama allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır. (enfal suresi 30.ayet-i kerime)

    mekanın cennet olsun aslan ağabey. tüm şehitlerimizi unutmamak gerekir elbette. sizi hep rahmetle, minnetle yad edeceğiz...

    edit: imla.
    • aralarındaki konuşmayı nasıl öğrendin onu merak ettim :D bu kadar ayrıntılı helal olsunlu falan konuştuğunu ne biliyosun canlı yayın mı yapılıyodu
  2. 7
    zekai aksakallı paşanın emir astsubayı.
    adı unutulmaması gereken şehidimiz.

    mekanı cennet olsun.

    www.sozcu.com.tr/...
  3. 8
    Ruhu şad yeri cennet olsun.

    Biz lafta vatan uğruna canımızı verirken gözünü kırpmadan ölüme yürümüş, semih terzi denen haini öldürerek darbeci şerefsizlerin planını bozmuş adamdır.

    (bkz: kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için)
  4. 9
    "vatan" denildiğinde canını düşünmeyen kahramanlardan biri.
    zekai aksakallı paşanın anlatımıyla:

    "Başçavuş Ömer Halisdemir'i aradım, Ömer benim koruma astsubayımdır. Ömer'e, 'Sana, vatanımız ve milletimiz adına tarihi bir görev veriyorum. Tuğgeneral Terzi vatan hainidir, isyancıdır. Onu, karargâha girmeden öldür! Bunun sonunda şehadet var. Biliyorsun seninle 20 yıllık beraberliğimiz var. Hakkını helal et.' dedim.
    Ömer Başçavuş, sonu ölüme varan emir üzerine vakur bir sesle 'Baş üstüne komutanım, hakkım helal olsun. Siz de helal edin.' dedi."

    30 kurşunla şehit düşmüştür.
    unutulmaması gerekenlerden biri.
    • her okuduğumda ağlayasım geliyor gerçekten.
      üzüntüden ziyade gururdan...
      hala böyle adamların yaşıyor olması fazla gurur verici.
  5. 10
    pbs.twimg.com/...
    • Şu resime etkilenmemek elde değil
  6. 11
    darbeci Tuğgerenal Semih Terzi'yi alnında vuran astsubay kıdemli başçavuş. niğdelidir.
  7. 12
    adı çeşitli yerlere verilmesi gereken kahraman! allah mekanını cennet eylesin şehidim. ailesine umarım gereken değer verilir!
  8. 13
    darbeci ve aynı zamanda katıksız bir orospu çocuğu olan semih terzi'yi vurma anı internete düşen kahraman. ilk başta herkese alnından vurduğu söylendi ama görüntülere göre kafasının arkasından vurmuş.

    semih terzi ökk'ya etrafında güvenlik çemberiyle gelmiş. muhtemelen ömer halisdemir ilk başta onlardanmış gibi görünmüş. aralarına karışmış. bina girişine yaklaşık 10 metre kala 3 el ateş etmiş. ateşten sonra binanın sağ tarafına doğru kaçmaya başlamış. ama orada bulunan orospu çocuğu bir binbaşı ağır makineli tüfekle arkasından kurşun yağdırmış resmen kahramanın üzerine.

    adamda ne yürek varmış arkadaş. resmen bile bile ölüme gitmiş. söz konusu vatan da olsa herkes göze alamaz bunu. senin o mangal yüreğine kurban. allah senden razı olsun.

    nur içinde yatsın.
  9. 14
    Türk asker. 2016 Türkiye askerî darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken komutanlığı ele geçirmeye çalışan darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi alnından vurarak öldüren koruma astsubayıydı.
  10. 15
    yurdumuzdaki sayısız kahramandan biri.
    hakkında yayınlanan belgeselleri izledikçe güzel yüreğiyle bambaşka bir yere konumlanıyor benim için.
    yerinde duramıyormuş şehit olmadan önce. "pazar günü memleketime geleceğim." diyormuş kardeşine. gelmiş de... tabutuna sarılı türk bayrağıyla...
    bir insanın öleceğini bile bile böyle bir şey yapmasını sağlayacak tek şey: gönülden bağlılık. vatanına olan o bağlılığın ne güzel şey be adam. hayatının son dakikasını yaşayacağını söyleseniz bir insana belki annesine koşar, belki babasına, belki yavrularına... bu kahraman görevine koşuyor. ve hala hakkında çirkin iftiraları duyuyoruz ne yazık ki.
    rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. böyle kahramanları yurdumuzdan eksik etmesin.
  11. 16
    pbs.twimg.com/...
  12. 17
    Yürümek;
    yürümeyenleri
    arkanda boş sokaklar gibi bırakarak,
    havaları boydan boya yarıp ikiye
    bir mavzer gözü gibi
    karanlığın gözüne bakarak
    yürümek!

    Yürümek;
    dost omuzbaşlarını
    omuzlarının yanında duyup,
    kelleni orta yere
    yüreğini yumruklarının içine koyup
    yürümek!

    pbs.twimg.com/...
  13. 18
    Bu ülkede atan tutan satan asılmayı bekleyen ama krallar gibi adalarda yaşayan gereksiz insan olduğu kadar senin gibileride vardı...
  14. 19
    ales'te bir soruda atıfta bulunulan ökk astsubayı. sınavda ömer, halis ve demir şeklinde çağrışımda bulundurulmuştu.
  15. 20
    bu hareketin bir kahramana ihtiyacı vardı..

  16. 21
    15 temmuz'un seyrini değiştiren asker gibi askerdir, kahramandır.
  17. 22
    başkalarının yerine vatanı için bedel ödeyen kahraman. doğum günü kutlu olsun.
    • kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için.